Diskuze k článku Sněhulák: Recenze

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek

váš komentář



zrušit
13.10.2017 02:06:14

Hlad by měl asi začít koukat na míň věcí, toho už jen tak nic nenadchne. 6/10 chápu (já jsem na 7), ale 4/10? Jen další z mnoha dvouhvězdničovek na jeho profilu.

13.10.2017 00:10:13

Kilmer bol hlavne dost zle predabovany, respektive aspon tak to posobilo.

12.10.2017 22:58:35

ako citatel predlohy musim povedat ze to je velmi zle, zmenili a vynechali dolezite veci, po tomto by som po knizke vobec nesiahol, pritom je skvela. ako film samostatny tiez ziadna slava, oproti lovcom hlav tiez od nesba je to slabunke, fassy ma vazny peh, no a kilmer skutocne smutne ale asi to bude chorobou

12.10.2017 22:39:45

Manželka říkala...

Skloňování jména Jo Nesbø :) Norové nám dávají zabrat:)1. PÁD  Jo Nesbø2. PÁD  Joa Nesbøho3. PÁD  Joovi Nesbømu4. PÁD  Joa Nesbøho5. PÁD  Joe Nesbø6. PÁD  Joovi Nesbøm7. PÁD  Joem Nesbøm

12.10.2017 22:09:19

Parádní kamera (hlavně panoramatické zimní záběry) a skvělé střihové montáže Thelmy Schoonmakerové, dvorní střihačky Martina Scorseseho, který snímek produkoval. Herecky hodně fajn (Michael Fassbender je zase výborný). Tomas Alfredson jako režisér (z jeho tvorby doporučuji hlavně Ať vejde ten pravý) opět neselhal, ale nohy mu podráží velmi komplikovaný scénář (předlohu neznám). Navíc mám problém s postavou Harryho Holea, se kterým se lidsky nemůžu ztotožnit. Takže nakonec jsem ze Sněhuláka v rozpacích. 6/10

12.10.2017 21:47:19

btw. sledovat, jak má Val Kilmer problém jasně vyslovovat, bylo dost smutné. Nedůstojný konec vynikajícího herce.

12.10.2017 21:40:59

Mr.Hlad

na českých jakoby ofiko jeho stránkách jsem to viděl jinak, tak jsem myslel, že to mají ošefované, když to mají o knížkách..

12.10.2017 21:17:52

5/10

Fassbender je super, ale jinak s recenzí souhlasím. Bez napětí a bez atmosféry, záporák po odhalení působí až směšně neškodně a ten konec je fakt jak z nějaké parodie.

12.10.2017 20:27:08

Morgoth

"Člověka spíše než zpackaný film zarazí neustále špatné skloňování jména autora"
ne

12.10.2017 20:24:30

Morgoth

Hele já mám pocit, že skloňované to je dobře. Alespoň co si pamatuju, tak na projekci Lovců hlav před lety nám rvali do palice, že se to má skloňovat tímhle způsobem. 

12.10.2017 20:21:35

Člověka spíše než zpackaný film zarazí neustále špatné skloňování jména autora
Jinak to podle recenze vypadá, že film je hodně, ale hodně jiný oproti knize a to tím horším způsobem. Autorovi to pak kazí pověst

12.10.2017 20:08:43

Zajímala by mě recenze od někoho, kdo četl knihu. Popřípadě do spoileru, jestli je závěr stejný jako v knize.

12.10.2017 19:44:02

Martaslj19

Máš pravdu. Je to neskutočne off topic.

12.10.2017 19:10:21

OFF TOPIC: Neviem či to tu bolo, ale Kickboxer 2 príde tento rok 

link

12.10.2017 19:08:45

Je skvelej ve vsem. Chodi do potencialne skvelych filmu. A furt to nevychazi. Ma vazne pech

12.10.2017 17:59:53

Fassy na to posledni dobou vůbec nemá..ale Konzultant byl pecka:+:D

12.10.2017 17:50:00

Ok, tak ušetřeno. Obrovská škoda, neboť po prvních ukázkách jsem do Sněhuláka vkládál vysoké naděje.

12.10.2017 17:36:03

Já nechápu, jak může režisér takový pecky, jakou Tinker Tailor Soldier Spy bezesporu je, po x letech vybírání svýho dalšího projektu natočit podle všeho takhle velkej sranec.

Tohle moje hlava prostě nebere.

Jediný vysvětlení je, že se studio zhrozilo kontroverzní a drsný detektivky a rozhodlo se film radikálně prostříhat. Takže nás na jaře čeká o hodinu delší Director's Cut, ve kterým to všechno do sebe konečně perfektně zapadne.

Fingers crossed.

12.10.2017 17:04:14

Fassbender je samozřejmě brilantní castingová volba. Takhle podobně si Harryho normálně i sám představíš.

A jo, ve Sněhulákovi je regulérně vysekanej, protože zhubnul a jenom cvičí.

12.10.2017 16:57:41

fandango

Jo, jsem na tom stejně. Tak půjdu asi na Wind River.

Komentáře
© copyright 2000 - 2017.
Všechna práva vyhrazena.
Hosting zajišťuje: Stable.cz
Kontakty: Technická podpora | Redakce

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se na MovieZone zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se