Diskuze k článku Sněhulák: Recenze

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
18.10.2017 09:41:35
Tiez mam obavy, ze filmu by to nejak zasadne nepomohlo. Ale je pravda, ze mozno by aspon niektore sceny davali o nieco vacsi zmysel.
0 0
reagovat
18.10.2017 09:39:28
Neviem, ci som niekedy cital stupidnejsiu vyhovorku rezisera.:o
0 0
reagovat
18.10.2017 07:11:58

flash56

Já myslím že motivace vraha by stejně nedávala smysl a konec je stejně dementní, takže by to filmu moc nepomohlo, vlastně vůbec.
0 0
reagovat
17.10.2017 17:30:33

Je to tu

0 0
reagovat
16.10.2017 08:27:17
Farrell ma ty projekty alespon vesmes kvalitni nebo necim zajimave, ale Fassbender by mel hlavne zacit poradne cist scenare. Ty jeho velke projekty jako Prometheus, Covenant, Assassins creed, Snehulak jsou strasne sragory. V X-men by ho klidne mohl hrat kdokoli a melo by to uspech
0 0
reagovat
16.10.2017 06:53:13
Fassbenderovi veľké projekty nejako nevychádzajú. Jediné šťastie mal s X-Men (ktorí vyšli len silou značky IMO), inak všetko ide do prdele...niečo ako nový Colin Farrell.
0 0
reagovat
16.10.2017 04:13:17

2/10

Monumentalna sracka ktora nema cim zaujat, dokonca aj herci sklamali. Ale ten scenar, ten ako keby nejake 12 rocne dieta spisalo, vskutku od zaciatku do konca mi bolo uplne jedno kto je vrahom a aj toho Fassbendera mate u prdele.

Ked sme po 15 minutach pochopili ze to nebude ten isty film z traileru, aspon sme sa na nom zasmiali(tolko hlupych scen a ten zaporak ach jaj...). 

Ten strihac traileru by mal dostat Oscara za najvecsi oklam roka  :D:D:D
0 0
reagovat
15.10.2017 16:01:19
Takhle se z dobre knihy dela spatny film. Po projekci jsem mela chut jit reklamovat listky. Proti tomu jsou Fincherovi Muzi oscarovy film, tam funguje vse: atmosfera, hlavni i vedlejsi postavy, detektivni zapletka i ostatni dejove linky. Tady nic. Vzali knihu, vyhodili to nejlepsi, sestrihali, aby nefungoval ani zbytek, a vysledny film je paskvil a nuda. 
0 0
reagovat
15.10.2017 13:04:46
Ve zkratce - jedna z nejlepších nesbovek spatlaná do šílenosti. V tuto chvíli jsem někde na 3/10 a nasraný jsem na nějakou adaptaci takhle ještě asi nebyl. Vedlejší linky zničené, Katherine totálně zničená, fakt nevím, co si trio (??) scénáristů myslelo, že dělá. Z mrazivých scén, výjevů a dedukcí nezbylo vůbec nic. 
0 0
reagovat
15.10.2017 11:11:01

Obrovske sklamanie

Z recenzie som bol rozčarovaný a vravel som si, že tak zlé to snáď nemôže byť.
Ono je to ešte horšie. Vpodstate sa pokazilo úplne všetko, čo sa dalo. Najlepšie a najnapínavejšie scény z knihy, ktoré by film nakopli (naháňačka v lese) tam nie sú, začiatok aj koniec je iný a podstatne slabší.
Najväčší problém mám s Fassbendrom, respektíve s jeho postavou, pretože tu z neho robia vysloveného blbca. Ako policajné eso sa len vezie v prúde udalostí a vpodstate nič nevyšetruje. Skoro nepôsobí ani ako hlavná postava. A to, že je ťažký alkoholik, by nám malo dojsť z toho, že sa raz zobudí opitý v parku.
Počas celého fimu som mal pocit, že to mala byť radšej miniséria, aby sa využil potenciál predlohy. Takto je to tuctová priemerná detektívka. Škoda.
Posledný klinec do rakvy je mega miscast Charlotte Gainsbourgh ako Rachel. Jej postava má byť očarujúca a charizmatická. Ona je nesympatická a bohužiaľ už aj stará.
0 0
reagovat
14.10.2017 14:45:53

flash56

Právě, v knize je ta scéna se Sylvii jedna z nejmrazivejsich. Hodně jsem se těšil na scénu konfrontace Harryho a Arveho Stopa v talk show, ta byla v knize geniální a  tady poslali Arveho i scénu do háje. Ale já ani moc nečekal že tam ta scéna bude, bylo mi jasné že do 2 hodin se nevejde vše, což je taky adaptovat 500 (nebo kolik má? Míň jak 500 myslím ne) str. knihu do dvou hodin.
Jinak ja jako prvni před dvěma rokama přečetl Snehulaka po oznameni že bude film a potom jsem dal dlouhou pauzu a až letos jsem začal číst od začátku, teda Švábi (2. díl) jsem přečetl nějak ještě před rokem a pak jsrm teprve letos začal číst netopyra a ve čtvrtek jsem dočetl Nemesis (4. díl) a nejvíc se mi líbil Snehulak. Snad do konce školního roku dočtu všechny díly. Občas totiž sahnu i na jiné knížky, např. dnes jsem začal číst To :D, pak už mě snad nic nerozptyli a já tu sérii konečně dočtu, baví mě dost.
0 0
reagovat
14.10.2017 11:15:43

DarkrayCZ

No presne. Na ten horiaci dom som bol zvedavý. Ja čakám ze vyjde nejaký článok alebo interview o tom ako sa to menilo alebo co sa vlastne stalo 
SPOILER 
na scénu s lesom sekerou a sliepkou som sa tešil. To mohlo byt tak mrazivé. 
No som ešte viac rozčarovaný :D

Ešte že som knihu pred 2 týždňami precital a idem pokračovať ďalej. Ktorý diel je podľa teba najlepší? 
0 0
reagovat
14.10.2017 09:09:06

flash56

Já fakt myslel že z kina uteču prostě. Tak dementni scénu jsem dlouho neviděl. 
Když si vezmu jak geniální konec má vrah v knížce, tak se mi chce brečet.
A spousta (ty nejlepší) scén v traileru není, ale spíš to vypadá jako kdyby to pretocili než vystrihali.

Když si vezmu, že jsem se ani nedíval na recenze ani na žádné reakce a prostě se chtěl nechat překvapit v kině, tak to svým způsobem překvapení bylo, že to tak zprznili a ani tam nebyli scény z traileru které v knížce nebyli a já se na ně tak těšil. Viz. hořící barák, ten co nyl ve finále a křičící Harry. I Sylvia Ottersenova byla v traileru jinak zabita nebo spíš tam jak v knize šlapla do vlastní pasti a měla v ruce sekeru, spoiler z knížky díky které vlastně Harry v knížce odhalil vraha, protože ho zranila v té stodole a vrah tu krev zakryl krví slepic a díky tomu plisnari si Harry uvědomil (protože se divil že krev slepice byla na jiném místě než je zabíjela) protože mu cosi řekl už nevím co, ale něco v tom smyslu, že má jednu vrstvu barvy zakrytou druhou, nevím jestli to nepůsobí blbě když to takhle napíšu, ale v knížce je to napsáno dobře.
0 0
reagovat
13.10.2017 23:39:54

Och bože

Súhlasím s DarkrayCZ. 

Kebyže to je atmosfericke ci napinavejsie tak mi zmeny nevadia, ale neviem ci sa to stalo len mne, alebo to bol cieľ tvorcov, ale mne prišlo, že sa moc strihalo. Nemyslite?SPOILERY 
A ten koniec po prvé bol aj v traileri co je dosť smutné, že predposlednú filmu naparia do upútavky a po druhé myslel som si ze tvorcovia majú nejaký cit a inteligenciu, aké nechať ho spadnut a utopiť a odkázať to na smrť matky? Až som mal pocit, že si robia z nás blbcov 
0 0
reagovat
13.10.2017 22:54:24
Ve scéně kdy se pod vrahem propadne led jsem chtěl utéct z kina. V knize konečne zúčtování s vrahem tak luxusní, knižní spoiler Mathias v knížce přežije 
Za mě 5/10  protože to do naprosto nesmyslné smrti Kathetine bavilo.
0 0
reagovat
13.10.2017 22:47:33

Přečtěte si knížku

Motivace zaporaka jiné v knížce dokonce svou matku zabil. Postava Simonse i ten Vetlesen mnohem lépe vytěženi. Kathrine i linka v minulosti úplně jiná v knížce neumre a její fotr zmizel a pak jo jeho dcera najde v mrazaku v té chatě kde Harry ve filmu zjistil že je jeho dcera. 

Knížky se to drží jen tak z 30%.
0 0
reagovat
13.10.2017 15:56:10
Hairy Hole
0 0
reagovat
13.10.2017 09:15:56

proč?

Mě fascinuje jedna věc: Ti tvůrci nejsou blbci. Musí přece o filmech něco vědět. Mají testovací publikum. Tak proč z toho nakonec místo svižné, přímočaré detektivky s několika hrůznými momenty vyleze bramboračka - tedy podle recenze, sám jsem neviděl, knížku jsem přečetl asi jen jednu, moc mě to nebralo, další jsem odložil, nicméně chápu, že to své fans má.
0 0
reagovat
13.10.2017 08:09:20

Souhlas

Bohužel musím skoro ve všem souhlasit. Knihu jsem nestačil přečíst (protože jsem začal od začátku - nechápu, proč se rozhodli pro sedmý díl, když je evidentní, že postava Holea si prošla pravděpodobně dost zajímavým vývojem). Ale nejvíc tristní mi vážně přišla absence jakéhokoli napětí nebo atmosféry, což u člověka, který natočil Ať vejde ten pravý a Jeden musí z kola ven je dost překvapující. Takže známka 4/10 je myslím si naprosto v pořádku.
0 0
reagovat
13.10.2017 07:11:47

Spiker

Ty bys měl začít koukat na víc věcí. Pak nenapálíš 7/10 kdejaký srágoře 8)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2017.
Všechna práva vyhrazena.
Hosting zajišťuje: Stable.cz
Kontakty: Technická podpora | Redakce

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se na MovieZone zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se