Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Soutěž o lístky na Kingsmany ve 4DX


ikona
Mr. Hlad
4dxkingsmanmatthew vaugnsoutěž
Colin Firth, Taron Egerton, Matthew Vaughn a jejich akční jízda čekají jen na vás.  

Co se týče kvality akčního hitu Kingman: Zlatý kruh, v redakci se úplně neshodneme. KarelR nadšený zrovna nebyl, Civalovi se nová špionážní jízda plná efektních přestřelek, stylových hrdinů a šílené akce líbila. Každopádně Matthew Vaughn opět předvedl, proč patří k současné režisérské elitě, protože když začne hrát hlasitá hudba a Colin Firth s Taronem Egertonem vyrazí v dobře padnoucích oblecích zlikvidovat pološílenou Julianne Moore a její robotické psy, rozhodně je na co koukat. Vy si teď na druhé Kingsmany můžete zajít do kina a užít si film. A i něco navíc.

 

Ve spolupráci se společností Cinema City totiž soutěžíme o 5x2 vstupenky, které se dají uplatnit v jakémkoliv kině téhle společnosti a platí i pro projekce v sále 4DX. Takže pokud byste chtěli na Kingsmany a udělat si z toho ještě akčnější zážitek, není nic jednoduššího než si zasoutěžit. Stačí, když nám odpovíte na jednoduchou otázku. Jak se jmenuje režijní debut Matthew Vaughna? Svoje odpovědi nám posílejte na mail souteze@moviezone.cz a do předmětu napište SOUTĚŽ KINGSMAN. Čas máte do nedělní půlnoci a vítězům se ozveme. Tak hodně štěstí. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace