Diskuze k článku Kingsman: Zlatý kruh: Recenze

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

váš komentář



zrušit
26.09.2017 18:47:39

Film se mi celkem dost líbil, ale o nějakém velkém nadšení jako v případě jedničky nemůže být řeč. A moc mě to mrzí. Kvalitativní rozdíl je zde viditelný. Vaughn dává do filmu všechno co chce a odkazuje na přepálené bondovky, až se to stalo sebeparodii(něco jako seriál Archer). Zamrzí i nevyužití. některých postav. Ale i přes všechny mé výtky pořád jde o kvalitní a film a dobrou podívanou. 7/10

25.09.2017 09:51:08

Genialnu jednotku to nedorovnalo, ale vzhladom k vysokym ocakavaniam to mal druhy diel o nieco tazsie. Najviac zo vsetkeho mi tam po tom presune do USA chybala ta specificka britska atmosfera a niektore linie boli mozno trosku nadbytocne, ale stale je to dostatocne zabavna zalezitost plna skvelych napadov a vyborne tocenou akciou. Redakcia bola asi zase na inom filme, ako viackrat pocas tohto roka  :)

24.09.2017 17:24:42

Nedivím se hodnocení, protože už jednička byla přecenovaná sračka a Matthew Vaughn jen dokazuje že nedokáže natočit dobrý film:+

24.09.2017 00:25:11

Svarec

Švedska princezna byla Eggsyho motivace, proto tam byla a scéna u večeře byla luxusní :D. Chemie mezi nimi teda byla dost velká z mého pohledu.
V čem byla Poppy slabý zaporak? Podke mě stejně dobrá jako Valentine, jen mnohem desivejsi. A vyčítat tomu že s ní vůbec nemluvili předtím je blbost, vzhledem k tomu že neopoustela Poppy land. Navíc vsechny scény s ní nám krásně vykreslili její charakter.
Character Whiskeyho byl dobře udělaný, víc než dobře, na konci řekl proč dělá to co dělá a smysl to dávalo. Harry viděl jak na Eggsyho skočil i já z toho poznal že něco nehraje.
Merlin šel do akce protože jeho rozhovor s tou holkou od Statesmanu a protože jich bylo málo, očividně.
Nevšimli nebo spíš nevšiml si ji Eggsy, protože to trošku oje*al, bylo to tam vidět, takže nevím co řešiš. Navíc tvůj nápad jak to udělat je naprosto dementni a nedává žádnou logiku, vzhledem k tomu že si ve svém příspěvku stezujes na nelogicnost ktera tam podle me neni.

23.09.2017 23:54:38

Sorry za spam, ale jinak to nejde :D

Jakmile je v nějakém filmu více pribehovych linií, které běží zároveň, tak se v tom asi redakce MZ přestává orientovat a nechápe.
Vauhgn natočil geniální dílo. A napište někdo kdo ten film zkritizoval (nejlepe celá redakce MZ) výtky které můžu hned vyvrátit, protože měsíce reagovat jak u BvS bych už asi nedal :D


Marvel by se měl od Vaughna učit, takhle zkombinovat humor s vážnými scénami chce hodně velký talent. Např. Doctor Strange v tomhle ohledu naprosto selhal 

Doufám že Vaughn natočí i TROJKU.

23.09.2017 23:48:24

duro

Mě ty dialogy bavili, navíc byli potřeba.

23.09.2017 23:46:48

KarelR

Motivace zaporačky byli rečeny i design její základny byl vysvetlen. Líbil se jí styl 50. říkala to. Chtěla být slavná podnikatelka, jenže drogy jsou nelegální proto to všechno, vždyť to tam řekla, dokonce jsme se dozvěděli že byla v psy. léčebně a její učitel řekl že je podle něj buď dobrá podnikatelka nebo psychopatka. 
Vlastně byla obojí :D
A akce ještě lepší než v jedničce.
Vystrileni Poppy landu podke mě překonalo kostel, ale tady to už bude. hodně individuální


Redakce MZ nejspíš zase spala.

23.09.2017 23:12:04

Mne to sadlo. Plné zábavných nápadov a parádne natočenej akcie. Problém je v tom, že sú tam aj scény s dlhšími dialógmi, ktoré sa pokúšajú o emócie. To príliš nefunguje a film preto stráca tempo a zdá sa byť príliš dlhý. Stále však takých 7 - 8/10...

23.09.2017 23:07:39

:D

23.09.2017 22:51:15

Disk by si zasloužil vlastní tagy pro skrytý text, protože tento spoiler byla slušná podpáskovka.

23.09.2017 22:41:27

Stylově stejné jako boží jednička. Nápady střídají nápady a vůbec mi nevadí nějaké chybějící motivace. Je to přece komiksový film. ;)

9/10

P.S.: Taron Egerton si na okamžik sundá tričko, takže za sebe jsem spokojený.

23.09.2017 11:49:06

No bylo to opravdu o dost slabší než první díl. Váhám mezi 6 a 7*. Jedno nepopiratelné pozitivum je ale  ">link

22.09.2017 19:57:35

Svarec

Hned první větou jsi odhalil, kde je chyba. Moc jsi přemýšlel. Od toho nebyl ani Kick Ass, ani oba díly Kingsmanů. Ano, některé postavy mi budou chybět, ale to se nedá nic dělat. Většinou tady lidem vadí, že rejža nemá koule někoho zabít, teď je to zase obráceně. A proč šel Merlin do akce vyplynulo z jeho rozhovoru s protějškem od Statesmanů.

22.09.2017 19:49:04

7,5*

prepálené až za hrob a slabšie ako jednotka , ale veľká zábava so stále skvelým ústredným triom Egerton, Firth a Strong. Vaughn si natáčanie evidentne užíval. :+

22.09.2017 17:31:23

Hodně jsem o tom přemýšlel a není to dobrý... Vaughn těžce selhal jako scénarista i režisér
Švédská princenza byla jako vtipná rekvizita uvedena na konci jedničky, její přerod v plnokrevnou postavu vůbec nefunguje, s Eggsym má nulovou chemii a hlavně je ve filmu úplně zbytečná.
Poppy je fakt slabej záporák. Četl jsem na jednom fóru, že Valentine byl povedená parodie na bondovské záporáky, zatímco Poppy byla jako nepovedený bondovský záporák, to je trefné. Za největší fail ale považuji to, že nedojde k žádné interakci hrdinů s Poppy až do konce. Mekáč a návštěva krejčovství v jedničce byla jedny z nejlepších scén a pomohly vykreslit Valentinův charakter, místo toho tady máme jen pár scén, ve kterých Poppy dělá hamburgery z lidí a hází své poskoky robotickým psům.
Závěrečný zvrat s Whiskeym působil divně. Dlouho jsem si říkal proč a řekl bych, že on vlastně neudělal nic, čím by během filmu ten svůj přerod ospravedlnil a naznačil. Když ho Harry střelil do hlavy, protože měl "intuici", tak jsem si říkal "Wtf. Hlavně ať fakt není dvojitý agent", ale tohle bylo snad ještě divnější. Kdyby to zahráli tak, že se Harry zmýlil a udělali kolem toho nějaký solidní vtip, bylo by to lepší. A kromě toho Pedro bude v pokračování chybět.
Merlinova smrt byla totální wtf a zbytečnost. Oni vezmou detektor min a Eggsy stejně šlápně na minu? wtf? Proč to neudělali tak, že prostě nevěděli, že tam ty miny jsou a žádný detektor si nevzali? nebo by IMHO bylo vtipnější a funkčnější, kdyby se ukázalo, že hlavní důvod, proč mina nevybuchla je to, že její poskoci zapomněli ty miny zapnout. A hlavně pokud dojde na pokračování, Merlin bude citelně chybě, podle mě ještě víc než by ve dvojce chyběl Harry, kdyby ho neoživili.
... a proč vlastně Merlin šel do závěrečné bitky s nimi? :D Vždyť jeho postava je charakterizována jako takovej Q, kterej do akce nechodí, a teď najednou ano?

22.09.2017 13:36:59

Strasnej fail v naraci. Naprosto rozpadly nesmyslny a klisovity scenar, nectici nejelementarnejsi logiku cehokoliv a k tomu logicky zoufale postavy. Naprosto neospravedlnitelna delka. A k tomu hoooodne fajn ci super momentu a vtipu. Merlin a Trump naprosta parada. Ackoliv to, jak dojde k ty Merlinove scene, je jen dalsi stupidni wtf. Az moc casto i fajn napadu slepenych hodne vagne dohromady. 6/10

22.09.2017 09:59:10

Ty výtky v recenzi chápu a s některejma i souhlasím, ale 5/10? To si zaslouží mnohem větší srágory.
V polovině je to přibržděný, ale jinak to šlape a je to přesně ta švihlá šílenost, kterou sem chtěl. 
7,5/10

22.09.2017 09:30:35

9/10

:+:+MarvelR je mimo... Akce přehledná plná super nápadů, ost výbornej, humor super herci super, nenudil sem se ani minutu a Elton John FTW! 

22.09.2017 01:01:25

6/10

Humor fajn (ten duchodcovsky vtipek nic moc, skor som sa chechtal na narazkach na Trumpa, whiskey/whisky a este par inych).
Nema to ten Anglicky feeling ako prvy diel, na jedno pozretie, kino nie.

22.09.2017 00:38:19

6/10

A víte co? Ono to nakonec funguje! Jistě, střihače by to chtělo jako sůl, ale i tenhle hrubý sestřih přináší královskou porci zábavy i nějaké to chlapáctví téměř beroucí u srdíčka. A humor je fajn stejně jako boží akce. Krejčovských 6/10!

Komentáře
© copyright 2000 - 2017.
Všechna práva vyhrazena.
Hosting zajišťuje: Stable.cz
Kontakty: Technická podpora | Redakce

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se na MovieZone zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se