Diskuze k článku Terminátor 2: Den zúčtování: Recenze

příspěvky 21 - 39 Napsat příspěvek

váš komentář



zrušit
12.09.2017 14:24:04

Derek007

Protože Brno horší Šumperku. Nemusíš děkovat za podnětný komentář. 

0 0
12.09.2017 14:06:08

je to skvělej zážitek, 3D bylo dobrý, jen ten Arnold v originále se prostě nedá poslouchat. Pokaždý když promluvil, měl jsem co dělat, abych se nezačal smát nahlas. 

0 0
12.09.2017 13:10:17

Stále výborný snímek, který v dnešní době působí jako z jiného světa.

0 0
12.09.2017 12:28:44

Failarth

3D neotravuje, ale dle mého názoru je u tohoto filmu naprosto zbytečné. Bohužel musíš na to jít ve 3D, v jiných verzích to nedávají. Ale i tak to stojí za to, vidět tento film opět v kině.

0 0
12.09.2017 12:24:49

Taky jsem musela jít, protože tohle je pro mě jeden z nejlepších filmů vůbec. Je pravda, že tento film vůbec nezestárl a i v této době dovede nakopat zadek kde jakému filmu, který sází převážně na triky. 

0 0
12.09.2017 12:03:35

derek007

V Brně to hrají jen v kině Scala 19. 9. od 18:00. link ;)

0 0
12.09.2017 11:32:19

The Rock

T2 je cool! Poslední skaut je super! Ale nalijme si čistýho vína, nejlepší akční film všech dob je Skála 8)

0 0
12.09.2017 11:31:33

odbiť hodnotenie úrovne 3D že "je fajn",keď práve kvôli nemu bola obnovená premiéra..?? Hlade, sorry jako :D;)

0 0
12.09.2017 11:22:48

3D rozhodně neotravuje, je to spíš klasické Cameronovo 3D do hloubky, než aby cokoliv trčelo ven z plátna. A minimálně ten kontinuální záběr vrtulníku klesajícího na úroveň dálnice za to ve 3D fakt stojí:+

Jinak jsme taky byli v sobotu v Hostivaři a občas ten zvuk trochu bolel, pravda.

Recenze super a vidět T2 poprvý v kině jakbysmet.

0 0
12.09.2017 10:55:02

...sorry jako, recenze je fajn :-)

Spíš (teda mě) zajímalo, jak moc bude otravovat 3D popř. jestli to naopak bude ok.

Co se technické stránky týče, vše asi podle všeho prošlo změnou ?

Dá se na to jít bez 3D ? Když to má v názvu 3D :D?

Ď

0 0
12.09.2017 10:53:17

CC

Nevíte, proč to nehrají v Cinema City? Ba dokonce v celém Brně?

0 0
12.09.2017 10:50:19

Rád se pod to podepíšu, protože už od soboty opakuju, že jsem snad za poslední dva roky (a snad i dýl, kdybych trochu přemýšlel), neviděl v kině blockbuster, kdy bych neměl jedinou výhradu. Pecka!

0 0
12.09.2017 10:48:48

Taky jsem v kine nemohl chybet...

...diky za paradni recenzi....

chci vratit cas... :+

0 0
12.09.2017 10:43:35

u nás v BA to bolo napr. až príliš potichu

0 0
12.09.2017 10:33:26

crom

Nepřišlo ti, že byl předimenzovaný zvuk? Taky jsme byli v Hostivaři a někdy se to zdálo hrozně přepálený, až do nepříjemna. 

0 0
12.09.2017 10:32:26

davidb

Poslední skaut je geniální, ale dá se dát vůbec do stejné škatulky jako T2? Za mě spíš ne.

Byli jsme v neděli. Naprostá dokonalost. Konverze nás překvapila, byla pěkná a snesitelná, na druhou stranu úplně nepotřebná. Ten film snad nestárne. Perfektní akce, perfektní příběh, perfektní herci, naprosto neuvěřitelná kamera a krásná hudba. Nejlepší film v kině roku 2017, paradoxně z roku 1991. 

0 0
12.09.2017 10:27:27

Viděno v sobotu v Hostivaři (po 25 letech znovu v kině na T2 - šílené!); ten film je prostě neskutečný nářez! Naprosto intenzivní a nadčasový! Člověk lituje, že Cameron přestal točit filmy. A Arnold že šel do politiky. A že už nejsou 90. léta Neodpustím si gerontský povzdech: škoda, že už se takové filmy netočí Robotických 10/10!

0 0
12.09.2017 10:23:06

najlepší akčný film je Posledný skaut. amen.

0 0
12.09.2017 09:57:28

pekná recenzia:+ 

0 0
Komentáře
© copyright 2000 - 2017.
Všechna práva vyhrazena.
Hosting zajišťuje: Stable.cz
Kontakty: Technická podpora | Redakce

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se na MovieZone zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se