Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: Co čekat od Justice League? Rozbor trailerů i chaosu v DC

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek

Kmotr

"blesky" kolem nej znazornuji speed force
389058
"blesky" kolem nej znazornuji speed force
Kmotr
0 0
reagovat

Kmotr

Aby se ukázalo jak je "bleskově" rychlý :D
389050
Aby se ukázalo jak je "bleskově" rychlý *:D*
Kmotr
0 0
reagovat
Co bych chtěl vidět ve světě DCEU? Vedle fungující hlavní linie, hlavně ty stand-alone projekty. Rád bych se těšil na film Hitman, ve kterém bude hostovat Batman (a Tommy mu po špatném obědě pozvrací boty). Nebo na Constantina. Nebo na Loba. Ano, DC má hodně zajímavých a zábavných postav a to, co nám místo nich strká do filmové verze je opravdu smutné.
PS: Nevíte, proč když Flash běhá, tak jsou kolem blesky? 
389041
Co bych chtěl vidět ve světě DCEU? Vedle fungující hlavní linie, hlavně ty stand-alone projekty. Rád bych se těšil na film Hitman, ve kterém bude hostovat Batman (a Tommy mu po špatném obědě pozvrací boty). Nebo na Constantina. Nebo na Loba. Ano, DC má hodně zajímavých a zábavných postav a to, co nám místo nich strká do filmové verze je opravdu smutné. PS: Nevíte, proč když Flash běhá, tak jsou kolem blesky? 
0 0
reagovat
"sólovku Nightwinga (devět z deseti fanoušků comicsů ani netuší, kam si tu postavu zařadit)" :D Asi jediná chyba ze strany autora článku, jelikož pokud žádný komiksák nezná tuto postavu, tak to logicky není žádný komiksák. Charakter co byl v 6123 kapitolách a funguje tu už od roku 1940 se jednoduše nelze přehlédnout. ;)  

No nic obrátím list, jelikož nadále je to slušný článek a s mnoha lidmi tu souhlasím, protože WB je chaotická banda, která nedává pozor na to co vypustí do světa. Hodně lidí tu zapomíná na chystaný projekt Mad Love: Joker and Harley Quinn (nebo jak se to bude jmenovat) a jak správně zmínil KarelR bude hraný seriál Teen Titans aneb další chaos pro potok DC Comics, protože znenadání budou dva Nightwingové a seriálového hraje překvapivě Brenton Thwaites.

Osobně čtu komiksy od DC Comics už nějaký pátek a přeji jim, aby se jim i na filmovém plátně dařilo, protože jako pravý fanoušek jsem chtěl vždy vidět hranou Justice League. Přesto zatím jsem zklamaný ze strategie WB a nevím jestli se mám těšit či mít strach. Určitě nechci, aby se znovu vše spláchlo do záchodu, jelikož to považuji za mrhání financemi a naopak nechci koukat na své oblíbené hrdiny, kteří se chovají na plátně hloupě a mimo charakter.  
389030
"sólovku Nightwinga (devět z deseti fanoušků comicsů ani netuší, kam si tu postavu zařadit)" *:D* Asi jediná chyba ze strany autora článku, jelikož pokud žádný komiksák nezná tuto postavu, tak to logicky není žádný komiksák. Charakter co byl v 6123 kapitolách a funguje tu už od roku 1940 se jednoduše nelze přehlédnout. *;)*   No nic obrátím list, jelikož nadále je to slušný článek a s mnoha lidmi tu souhlasím, protože WB je chaotická banda, která nedává pozor na to co vypustí do světa. Hodně lidí tu zapomíná na chystaný projekt [url=https://www.youtube.com/watch?v=n50m4lARydk]Mad Love: Joker and Harley Quinn[/url] (nebo jak se to bude jmenovat) a jak správně zmínil [url=http://profil.moviezone.cz/KarelR]KarelR[/url] bude hraný seriál Teen Titans aneb další chaos pro potok DC Comics, protože znenadání budou dva Nightwingové a seriálového hraje překvapivě Brenton Thwaites. Osobně čtu komiksy od DC Comics už nějaký pátek a přeji jim, aby se jim i na filmovém plátně dařilo, protože jako pravý fanoušek jsem chtěl vždy vidět hranou Justice League. Přesto zatím jsem zklamaný ze strategie WB a nevím jestli se mám těšit či mít strach. Určitě nechci, aby se znovu vše spláchlo do záchodu, jelikož to považuji za mrhání financemi a naopak nechci koukat na své oblíbené hrdiny, kteří se chovají na plátně hloupě a mimo charakter.  
0 0
reagovat
Randal: Souhlas, to je přesně ono. Bordel je jedna věc, ale když oni sami ani neví, co budou točit, tak je to opravdu cesta do pekel.

Warneři by udělali dobře, kdyby si konečně sedli, vymysleli jasný plán a pak dali do kupy tiskovku, kde by naprosto jasně řekli, co bude, co nebude a smetli ty hromady balastu, které se kolem nich šíří.

Jenže ten plán musí bý rozumný, ne tam tlačit nesmysly jako film Harley Quinn a Joker (proboha proč, když točí Suicide Squad 2 a Gotham City Sirens), netlačit filmy o každé vedlejší postavě (proč tančit kolem sólovek Nightwinga, Batgirl nebo Deadshota, když mají sotva jasno v tom, jak bude vypadat sólovka Batmana?) a nevymýšlet blbosti typu Shazam, když ještě nezvládli představit ani většinu postav z Justice League.

Tady by si z Marvelu měli vzít příklad - vzít silné postavy, jim dát série, které jednou za pár let proloží týmovkou a postupně přidávat jako bonus filmy o dalších postavách, které se osvědčí. Marvel moc dobře věděl, proč univerzum stavěl na Ironmanovi, Capovi a Thorovi a až po tom, co tihle tři se dostatečně zavedli jako základní pilíře (což taky nebyla zrovna jednoduchá věc - viz. první díly Capa a Thora, které nebyly žádné velké pecky ani komerčně ani ze strany kritiky/diváků), tak začal opatrně tlačit další postavy. A moc dobře věděli, proč hned nevytasit sólovky Hawkeye, Black Widow nebo Furyho, ačkoliv lidi po tom po Avengers volali. No protože by se jim to rozsypalo, raději pracovali na ústřední trojce. Nahazovat různé postavy si můžou dovolit až teď, po 10 nebo 15 filmech.

Já rozhodně nechci, aby Warneři kopírovali Marvel, ale tu počáteční "umírněnost" by si mohli vzít k srdci. Chápu, že týmovku chtěli protlačit co nejdřív. No dobře. Ale je potřeba dál cílevědomě pracovat na základních postavách a to univerzum tvořit. Kdyby dali dohromady jasný a oficiální plán, na kterém by řekli, že po JL přijde sólovka Batmana (kde se třeba představí Nightwing a Batgirl) Wonder Woman 2, Aquaman, Man of steel 2 a k tomu buď SS2 nebo Gotham city sirens, načež by následoval nějaký další velký crossover s tím, že "pak se uvidí", tak by to bylo ok. Lidi by věděli, na co se těšit a dávalo by to smysl. Vedlejší postavy můžou v průběhu těchto filmů představit a kdo se osvědčí, s tím se bude pokračovat.

Ale koho má lákat plán typu: Po JL přijde Batman, který asi dostane trilogii, ale ještě nevíme, jestli ho bude dál hrát Affleck. Pro jistotu dostane sólovku i Batgirl, Nightwing, Deadshot, spolčný film Joker a Harley Quinn, přičemž nám vůbec nevadí, že dáme i Gotham city sirens a pak pro jistotu další Suicide Squad. Jo a ještě dalšího Jokera, ale "jiného" Jokera, kterého bude hrát někdo jiný a bude samostatný. Aquamana přece už točíme. Man of steel byla naše základní postava, takže dvojka někdy bude, ale uvidíme kdy. Raději dáme Shazama, kterého nikdo nezná a do té doby se nikde jinde neobjeví - nevíme, kdo ho bude hrát, ale už máme jako záporáka obsazeného Rocka, který jako Black Adam taky dostane sólovku.  A samozřejmě tam někde vrazíme sólovku Flashe a přidáme Green Lantern Corps. 

No jako sorry, ale tohle ani vidět nechci.
389027
Randal: Souhlas, to je přesně ono. Bordel je jedna věc, ale když oni sami ani neví, co budou točit, tak je to opravdu cesta do pekel. Warneři by udělali dobře, kdyby si konečně sedli, vymysleli jasný plán a pak dali do kupy tiskovku, kde by naprosto jasně řekli, co bude, co nebude a smetli ty hromady balastu, které se kolem nich šíří. Jenže ten plán musí bý rozumný, ne tam tlačit nesmysly jako film Harley Quinn a Joker (proboha proč, když točí Suicide Squad 2 a Gotham City Sirens), netlačit filmy o každé vedlejší postavě (proč tančit kolem sólovek Nightwinga, Batgirl nebo Deadshota, když mají sotva jasno v tom, jak bude vypadat sólovka Batmana?) a nevymýšlet blbosti typu Shazam, když ještě nezvládli představit ani většinu postav z Justice League. Tady by si z Marvelu měli vzít příklad - vzít silné postavy, jim dát série, které jednou za pár let proloží týmovkou a postupně přidávat jako bonus filmy o dalších postavách, které se osvědčí. Marvel moc dobře věděl, proč univerzum stavěl na Ironmanovi, Capovi a Thorovi a až po tom, co tihle tři se dostatečně zavedli jako základní pilíře (což taky nebyla zrovna jednoduchá věc - viz. první díly Capa a Thora, které nebyly žádné velké pecky ani komerčně ani ze strany kritiky/diváků), tak začal opatrně tlačit další postavy. A moc dobře věděli, proč hned nevytasit sólovky Hawkeye, Black Widow nebo Furyho, ačkoliv lidi po tom po Avengers volali. No protože by se jim to rozsypalo, raději pracovali na ústřední trojce. Nahazovat různé postavy si můžou dovolit až teď, po 10 nebo 15 filmech. Já rozhodně nechci, aby Warneři kopírovali Marvel, ale tu počáteční "umírněnost" by si mohli vzít k srdci. Chápu, že týmovku chtěli protlačit co nejdřív. No dobře. Ale je potřeba dál cílevědomě pracovat na základních postavách a to univerzum tvořit. Kdyby dali dohromady jasný a oficiální plán, na kterém by řekli, že po JL přijde sólovka Batmana (kde se třeba představí Nightwing a Batgirl) Wonder Woman 2, Aquaman, Man of steel 2 a k tomu buď SS2 nebo Gotham city sirens, načež by následoval nějaký další velký crossover s tím, že "pak se uvidí", tak by to bylo ok. Lidi by věděli, na co se těšit a dávalo by to smysl. Vedlejší postavy můžou v průběhu těchto filmů představit a kdo se osvědčí, s tím se bude pokračovat. Ale koho má lákat plán typu: Po JL přijde Batman, který asi dostane trilogii, ale ještě nevíme, jestli ho bude dál hrát Affleck. Pro jistotu dostane sólovku i Batgirl, Nightwing, Deadshot, spolčný film Joker a Harley Quinn, přičemž nám vůbec nevadí, že dáme i Gotham city sirens a pak pro jistotu další Suicide Squad. Jo a ještě dalšího Jokera, ale "jiného" Jokera, kterého bude hrát někdo jiný a bude samostatný. Aquamana přece už točíme. Man of steel byla naše základní postava, takže dvojka někdy bude, ale uvidíme kdy. Raději dáme Shazama, kterého nikdo nezná a do té doby se nikde jinde neobjeví - nevíme, kdo ho bude hrát, ale už máme jako záporáka obsazeného Rocka, který jako Black Adam taky dostane sólovku.  A samozřejmě tam někde vrazíme sólovku Flashe a přidáme Green Lantern Corps.  No jako sorry, ale tohle ani vidět nechci.
0 0
reagovat
...na druhej strane nevznikali v podobnych porodnych bolestiach aj celuste, apokalypsa alebo titanic?
389012
...na druhej strane nevznikali v podobnych porodnych bolestiach aj celuste, apokalypsa alebo titanic?
0 0
reagovat
Ak bude justice league dobry, tak to bude najvacsie prekvapenie blockbusterovej historie a vrchol producentskeho umu. Moc tomu vsak neverim a to sa mi bvs velmi pacilo. 
389011
Ak bude justice league dobry, tak to bude najvacsie prekvapenie blockbusterovej historie a vrchol producentskeho umu. Moc tomu vsak neverim a to sa mi bvs velmi pacilo. 
0 0
reagovat
DCEU by vyzeralo omnoho stabilnejšie a istejšie, keby neexistovali fámy o Affleckovom odchode, nebol cirkus okolo režiséra Batmana a keby WB neohlásili niekoľko nesystémových spin-offov a sóloviek.

IMO v tomto štádiu by mali riešiť Batmana, Justice League, Suicide Squad 2, Aquamana, prípadne Wonder Woman 2 a Man of Steel 2., alebo Green Lantern. That's it. Dať si záležať, aby tie filmy boli dobre napísané a hotovo. Načo do toho pchať Justice League Dark, Gotham city Sirens, Joker and Harley Quinn, origin Jokera, Nightwinga?

Znova robia tú istú chybu ako v prípade Batman v Superman - nemajú poriadne postavené ani základy a chcú všetko naraz. Ako keby im nedochádzalo, že keď to dodrbú a nastavia celé zle, len si poškodia vlastný franchise a budú musieť čakať X rokov na ďalší reštart.  
389010
DCEU by vyzeralo omnoho stabilnejšie a istejšie, keby neexistovali fámy o Affleckovom odchode, nebol cirkus okolo režiséra Batmana a keby WB neohlásili niekoľko nesystémových spin-offov a sóloviek. IMO v tomto štádiu by mali riešiť Batmana, Justice League, Suicide Squad 2, Aquamana, prípadne Wonder Woman 2 a Man of Steel 2., alebo Green Lantern. That's it. Dať si záležať, aby tie filmy boli dobre napísané a hotovo. Načo do toho pchať Justice League Dark, Gotham city Sirens, Joker and Harley Quinn, origin Jokera, Nightwinga? Znova robia tú istú chybu ako v prípade Batman v Superman - nemajú poriadne postavené ani základy a chcú všetko naraz. Ako keby im nedochádzalo, že keď to dodrbú a nastavia celé zle, len si poškodia vlastný franchise a budú musieť čakať X rokov na ďalší reštart.  
0 0
reagovat
Jedina tymovka co me kdy bavila byli Xmeni, bohuzel je to s nima jak posledni dobou vselijake a Dark Phoenix bude mozna nasledovat Apocalypse ... fakt musi obsazovat tak nevyrazne herce?
DC at se v tech srackach topi dal, dokud nrkoho neosviti. Marvel i pres veskerou snahu dela dost nevyrazne zaporaky na jedno pouziti. Takrka neni mozne se bat o sve superhrdiny, kteri maji nalajnovano nekolik filmu dopredu.
Jak mam rad komiksy, tak superhrdinske jsem prestal cist a do kina by me nalakal uz asi jen nejaky dobry kousek.
389000
Jedina tymovka co me kdy bavila byli Xmeni, bohuzel je to s nima jak posledni dobou vselijake a Dark Phoenix bude mozna nasledovat Apocalypse ... fakt musi obsazovat tak nevyrazne herce? DC at se v tech srackach topi dal, dokud nrkoho neosviti. Marvel i pres veskerou snahu dela dost nevyrazne zaporaky na jedno pouziti. Takrka neni mozne se bat o sve superhrdiny, kteri maji nalajnovano nekolik filmu dopredu. Jak mam rad komiksy, tak superhrdinske jsem prestal cist a do kina by me nalakal uz asi jen nejaky dobry kousek.
0 0
reagovat
Napadla mě taková otázka. Když má DC olympské bohy. Ti jsou v Marvelu taky, i když zatím ne ve filmech (v komiksovém Civil War kupř. robotického Thora sejmul Hercules). Tak, co kdyby je chtěl Marvel taky použít? Přece DC nemá práva na olympské bohy z lidových pověstí, ne? A co kdyby se analogicky DC rozhodlo, že si založí vlastního Thora? :D Jako jasně, že by záleželo, jak by byl konkrétně pojatý, ale i tak, třeba u Quicksilvera se nesmělo použít ani jméno.
388999
Napadla mě taková otázka. Když má DC olympské bohy. Ti jsou v Marvelu taky, i když zatím ne ve filmech (v komiksovém Civil War kupř. robotického Thora sejmul Hercules). Tak, co kdyby je chtěl Marvel taky použít? Přece DC nemá práva na olympské bohy z lidových pověstí, ne? A co kdyby se analogicky DC rozhodlo, že si založí vlastního Thora? *:D* Jako jasně, že by záleželo, jak by byl konkrétně pojatý, ale i tak, třeba u Quicksilvera se nesmělo použít ani jméno.
0 0
reagovat
Pěkná práce imfe a souhlas s koncem zejména. DC má prostě jen smůlu a až moc kličkuje a přitom má vše narozdíl od Marvelu u sebe, ale tak třeba dojde opravdu na sólové filmy, které budou točit režiséři, kteří dostanou patřičně volnou ruku a budou vznikat osobité filmy. 
388997
Pěkná práce imfe a souhlas s koncem zejména. DC má prostě jen smůlu a až moc kličkuje a přitom má vše narozdíl od Marvelu u sebe, ale tak třeba dojde opravdu na sólové filmy, které budou točit režiséři, kteří dostanou patřičně volnou ruku a budou vznikat osobité filmy. 
0 0
reagovat

imf

To souhlasím, že se přepočítal, pocit jsem z toho měl stejný. Na každý pád článek super ;-)
388996
To souhlasím, že se přepočítal, pocit jsem z toho měl stejný. Na každý pád článek super ;-)
imf
0 0
reagovat
Koudy_Man: Hraný Teen Titans jsou skoro obsazený a budou příští rok. Jenom to bude seriál :) link

mapar: No počkej, animovaný DC má taky propojenej vesmír - link Jen kolem něj sypou i filmy spadající do jinejch vesmírů a navrch maj kupu stand-alone věcí 8)
388995
Koudy_Man: Hraný Teen Titans jsou skoro obsazený a budou příští rok. Jenom to bude seriál *:)* https://en.wikipedia.org/wiki/Titans_(2018_TV_series) mapar: No počkej, animovaný DC má taky propojenej vesmír - https://en.wikipedia.org/wiki/DC_Universe_Animated_Original_Movies#DC_Animated_Movie_Universe Jen kolem něj sypou i filmy spadající do jinejch vesmírů a navrch maj kupu stand-alone věcí *8)*
0 0
reagovat

Co k tomu říci

1) Při čtení článku jsem si uvědomil, jak jsem na JL úplně zapomněl. To pro DC není dobrá zpráva. Tohle měla být jejich perla a tahák na roky dopředu a teď to vypadá, že to spíš chtějí mít už rychle za sebou. Kampaň zatím skřípe neskutečně.
2) To, že jejich seriály jsou odděleny od filmů, vytváří naprostý zmatek. Kdyby se jednalo jen o Arrowa a Legends of Tommorow, kteří se na velkém plátně asi jen tak neobjeví, tak by to bylo v pořádku. Ale pokud mají Flashe a Gotham, kde si s těmi postavami hrají několik sérií a pak to v kině naprosto ignorují, tak se nedivím, že neznalý divák tápe a znalý je naštvaný.
3) U Nightwinga by mě zajímalo, jak by ho tam zakomponovali, jelikož od dob Clooneyho, se u Batmana ani nemihnul žádný Robin nebo jeho inkarnace.... Nebo by mohli rovnou natočit Teen Titans, aby v tom byl ještě větší zmatek. :D
388992
1) Při čtení článku jsem si uvědomil, jak jsem na JL úplně zapomněl. To pro DC není dobrá zpráva. Tohle měla být jejich perla a tahák na roky dopředu a teď to vypadá, že to spíš chtějí mít už rychle za sebou. Kampaň zatím skřípe neskutečně. 2) To, že jejich seriály jsou odděleny od filmů, vytváří naprostý zmatek. Kdyby se jednalo jen o Arrowa a Legends of Tommorow, kteří se na velkém plátně asi jen tak neobjeví, tak by to bylo v pořádku. Ale pokud mají Flashe a Gotham, kde si s těmi postavami hrají několik sérií a pak to v kině naprosto ignorují, tak se nedivím, že neznalý divák tápe a znalý je naštvaný. 3) U Nightwinga by mě zajímalo, jak by ho tam zakomponovali, jelikož od dob Clooneyho, se u Batmana ani nemihnul žádný Robin nebo jeho inkarnace.... Nebo by mohli rovnou natočit Teen Titans, aby v tom byl ještě větší zmatek. *:D*
Co k tomu říci
0 0
reagovat

mapar

DC animáky jsou hodně super. Když měl přijít Suicide Squad, tak jsem se těšil na hraný Útok na Arkham... A ačkoli je tam hodně scén i twistů, v podstatě stejných, je až překvapivé, jak je kvalita různá. Myslím že scénáristy animáků by měli okamžitě převelet k hrané sekci. Zasloužili by si to.
388989
DC animáky jsou hodně super. Když měl přijít Suicide Squad, tak jsem se těšil na hraný Útok na Arkham... A ačkoli je tam hodně scén i twistů, v podstatě stejných, je až překvapivé, jak je kvalita různá. Myslím že scénáristy animáků by měli okamžitě převelet k hrané sekci. Zasloužili by si to.
mapar
0 0
reagovat
Ohledně JL necítím žádný hype, nic, co by mělo z filmu udělat kasovní trefu a být tak spásou pro DCEU, naopak dle mého půjde o kvalitativně podobný kousek jako BvS a tržbami ho možná ani nevyrovná.
388982
Ohledně JL necítím žádný hype, nic, co by mělo z filmu udělat kasovní trefu a být tak spásou pro DCEU, naopak dle mého půjde o kvalitativně podobný kousek jako BvS a tržbami ho možná ani nevyrovná.
0 0
reagovat
S tím nepropojováním moc nevím nevím.  Ve chvíli, kdy zřejmě i logicky chtějí, švihat ty DC filmy třeba tempem 3 za rok tak se třeba Batman jakožto jejich nejsilnější postava bude v těch filmech vyskytovat docela často. A aby se jejich představitel střídal např. společně s tvúrčím týmem, to by byl pro řadový diváky IMHO ještě větší guláš. Doba neprovázanosti, kdy se Batman nebo Spider-man v kině ukázali jednou za 2-3 roky a pak si dali klidně několik let úplnou pauzu už je nenávratně pryč.
388981
S tím nepropojováním moc nevím nevím.  Ve chvíli, kdy zřejmě i logicky chtějí, švihat ty DC filmy třeba tempem 3 za rok tak se třeba Batman jakožto jejich nejsilnější postava bude v těch filmech vyskytovat docela často. A aby se jejich představitel střídal např. společně s tvúrčím týmem, to by byl pro řadový diváky IMHO ještě větší guláš. Doba neprovázanosti, kdy se Batman nebo Spider-man v kině ukázali jednou za 2-3 roky a pak si dali klidně několik let úplnou pauzu už je nenávratně pryč.
0 0
reagovat
Poctivě nakoukávám i animované filmy a tam je DC těžce na koni a Marvel připomíná spíš další díly prasátka Pepy, tj. komiks pro děti. A klíčovým faktorem DC animáků je, že spolu ani za mák nesouvisí, takže s pisatelem opravdu plně souhlasím, DC by udělalo líp, kdyby se nesnažilo filmy spojovat
388978
Poctivě nakoukávám i animované filmy a tam je DC těžce na koni a Marvel připomíná spíš další díly prasátka Pepy, tj. komiks pro děti. A klíčovým faktorem DC animáků je, že spolu ani za mák nesouvisí, takže s pisatelem opravdu plně souhlasím, DC by udělalo líp, kdyby se nesnažilo filmy spojovat
0 0
reagovat
Ja jsem rad, ze tu diskuze probiha poklidne. Na zacatku i na konci kazdeho podobneho clanku se snazime vysvetlit, ze fandime Sparte i Slavii. 8) Nejde o to, ze by to Marvel delal o tolik lip, spis DC dela zbytecne chyby a nevi co chce... at si klidne jdou jinou cestou, ale at na ni tak zbesile neklickujou.
388973
Ja jsem rad, ze tu diskuze probiha poklidne. Na zacatku i na konci kazdeho podobneho clanku se snazime vysvetlit, ze fandime Sparte i Slavii. *8)* Nejde o to, ze by to Marvel delal o tolik lip, spis DC dela zbytecne chyby a nevi co chce... at si klidne jdou jinou cestou, ale at na ni tak zbesile neklickujou.
0 0
reagovat
Imf: Co se týká Nolanových Batmanů, tak to samo o sobě by vydalo na na dlouhou diskusi. Je otázkou, jestli ty miliardy u TDK (a setrvačností pak u TDKR) přišly kvůli tomu, že "je to Batman" nebo tím, že minimálně TDK byl bezprecendetní pecka, která Nolana zacementovala jako génia i u mainstreamového publika. S tím pak souvisí otázka, nakolik lidi šli na BvS jako na "dalšího Batmana" nebo na "pokračování Man of steel". Imho to byla druhá varianta, proto to bylo "jen" 873 milionů - lidi věděli, že to není Nolan a věděli, že to je pokračování MoS. Ten vydělal 668 milionů, takže ten nárůst tam je přijatelný.

To, že studio a případně řada diváků čekali miliardu (včetně mě), je věc druhá. Při zpětném pohledu to ale beru jako standardní průběh.
388968
Imf: Co se týká Nolanových Batmanů, tak to samo o sobě by vydalo na na dlouhou diskusi. Je otázkou, jestli ty miliardy u TDK (a setrvačností pak u TDKR) přišly kvůli tomu, že "je to Batman" nebo tím, že minimálně TDK byl bezprecendetní pecka, která Nolana zacementovala jako génia i u mainstreamového publika. S tím pak souvisí otázka, nakolik lidi šli na BvS jako na "dalšího Batmana" nebo na "pokračování Man of steel". Imho to byla druhá varianta, proto to bylo "jen" 873 milionů - lidi věděli, že to není Nolan a věděli, že to je pokračování MoS. Ten vydělal 668 milionů, takže ten nárůst tam je přijatelný. To, že studio a případně řada diváků čekali miliardu (včetně mě), je věc druhá. Při zpětném pohledu to ale beru jako standardní průběh.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se