Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Queen, Abba a český režisér v Hollywoodu


ikona
Mr. Hlad
bryan singerchris pinemartin krejčímeryl streepna obzoruqueen
Roztančené a hvězdně obsazené pokračování Mamma Mia, příběh Freddieho Mercuryho i zámořský debut režiséra z Česka 

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

Ralph Fiennes se postavil za kameru a v dramatu The White Crow bude vyprávět příběh sovětské taneční hvězdy, která se rozhodla emigrovat na západ. V thrilleru Piercing si zdánlivě obyčejný chlapík vyrazí s prostitutkou, ale nemá zájem o sex. Dojde na mučení. 

  

Ve volném pokračování hudebního hitu Mamma Mia: Here We Go Again! zjistíme nejen co se děje s hrdiny pár let po prvním filmu, ale i jak se vlastně kdysi dávno seznámili. Chris Pine bude v historické podívané Outlaw King bojovat za samostatnost Skotska. A pomůže mu s tím režisér Hell or High Water. 

  

Jon Bernthal, Shia LaBeouf a Dakota Johnson budou v The Peanut Butter Falcon pomáhat neobvyklému hrdinové v cestě za jeho snem stát se profesionálním zápasníkem. Drama The True Adventures of Wolfboy se bude točit kolem kluka, který hledá svou matku. A v Hollywoodu poprvé režíruje Martin Krejčí. 

  

Tvůrce X-Menů a Obvyklých podezřelých Bryan Singer vám v Bohemian Rhapsody bude vyprávět příběh Freddieho Mercuryho a legendární kapely Queen. Komedie Milana Cieslara Věčně tvá nevěrná se vás zase pokusí přesvědčit, že nejjednodušší způsob jak zabránit krachu manželství i podnikání je nevěra a rozvod. 

  

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace