Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: Proč je Terminátor 2 pořád nejlepší blockbuster všech dob?

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
Teď si ještě pojďme definovat blockbuster. Imho je vůbec Predator blockbuster? Já bych to tak úplně neviděl;)
388678
Teď si ještě pojďme definovat blockbuster. Imho je vůbec Predator blockbuster? Já bych to tak úplně neviděl*;)*
0 0
reagovat

T2 som videl prvý krát v Bravíčku :-)

pamätáte si ešte na tie foto-love stories, čo tam boli o aktuálnych premiérach?
a s jakým gustom vedeli vyspoilerovať komplet celý dej...

druhý krát som sa s T2 stretol na Nove, asi 4 roky po premiere. Takže som mal chvala bohu aspoň normálny dabing, zato som nestihol prvých 20-30 minut, hlasitosť som mal na úrovni šepotu, a do toho mi rytmicky chrápal mamin priateľ, ktorý zaspal v obyvačke. A aj tak to bola neskutočná pecka.

Nechcem spúšťať flame, ale keď to už Memphis načal, tak:

Matrix > Termoš > SW > Predator 
388675
pamätáte si ešte na tie foto-love stories, čo tam boli o aktuálnych premiérach? a s jakým gustom vedeli vyspoilerovať komplet celý dej... druhý krát som sa s T2 stretol na Nove, asi 4 roky po premiere. Takže som mal chvala bohu aspoň normálny dabing, zato som nestihol prvých 20-30 minut, hlasitosť som mal na úrovni šepotu, a do toho mi rytmicky chrápal mamin priateľ, ktorý zaspal v obyvačke. A aj tak to bola neskutočná pecka. Nechcem spúšťať flame, ale keď to už Memphis načal, tak: Matrix > Termoš > SW > Predator 
T2 som videl prvý krát v Bravíčku :-)
0 0
reagovat
Jedničku jsem viděl v kině, ale když přišla dvojka, žil jsem spíš ve VHS rauši. Poprvé si myslím, že jsem ji viděl na hrozně nekvalitní x-té kopii na VHS, s poněkud (pokud si dobře vybavuji) rychlým dabingem ;) Ale počítám, že jsem to pak rychle docenil později v lepší kvalitě, ale nepamatuju si už kdy mě to sejmulo.

Měl jsem ale poměrně brzy tričko s Arniem z T2, takže to bylo asi hodně rychle. Na rozdíl od jedničky, která byla jedním z mých nejsilnějších kinozážitků společně třeba s Vetřelci (Cameron rulez), dvojka prostě nestárne a je to pecka, kterou jsem naposledy v rozšířené verzi viděl někdy tak 2 měsíce dozadu. Prostě co scéna, to klenot.

Obávám se ale, že na rozdíl od Vetřelců, nebudu mít zrovna cestu do Prahy a pochybuju, že se tahle remasterovaná verze dostane až do Pardubic. Jestli jo, tak u toho budu!
388674
Jedničku jsem viděl v kině, ale když přišla dvojka, žil jsem spíš ve VHS rauši. Poprvé si myslím, že jsem ji viděl na hrozně nekvalitní x-té kopii na VHS, s poněkud (pokud si dobře vybavuji) rychlým dabingem *;)* Ale počítám, že jsem to pak rychle docenil později v lepší kvalitě, ale nepamatuju si už kdy mě to sejmulo. Měl jsem ale poměrně brzy tričko s Arniem z T2, takže to bylo asi hodně rychle. Na rozdíl od jedničky, která byla jedním z mých nejsilnějších kinozážitků společně třeba s Vetřelci (Cameron rulez), dvojka prostě nestárne a je to pecka, kterou jsem naposledy v rozšířené verzi viděl někdy tak 2 měsíce dozadu. Prostě co scéna, to klenot. Obávám se ale, že na rozdíl od Vetřelců, nebudu mít zrovna cestu do Prahy a pochybuju, že se tahle remasterovaná verze dostane až do Pardubic. Jestli jo, tak u toho budu!
0 0
reagovat

Memphis

Tam už bych možná velmi opatrně souhlasil nebo byl minimálně ochotný vést debatu u piva.:D
388673
Tam už bych možná velmi opatrně souhlasil nebo byl minimálně ochotný vést debatu u piva.*:D*
Memphis
0 0
reagovat
Na první setkání s Terminátorem 2 nezapomenu:
Byl jsem malý kluk, díval jsem se na VHSce na nějakou pohádku, a když skončila, pokračovala kazeta nějakým filmem, který byl z půlky přemazaný. Nevěděl jsem co to je, ale na nějakém hřišti si tam hrály děti a najednou tam byla paní u plotu, která začala celá hořet, křičet a výbuch jí pak serval maso z kostí...hodně dlouho jsem pak nemohl usnout:D.
(Horší bylo už jen to, když jsem se jako malý šel dívat na Švankmajerovo Něco z Alenky s tím, že je to nedělní pohádka:))

Jinak T2 je pro mě nejlepší akční film všech dob, ale u jedničky oceňuji mnohem temnější atmosféru (skoro bezbranní hrdinové se celou dobu vlastně jen zoufale snaží utéct nebo schovat před téměř nezastavitelným vrahem)
388672
Na první setkání s Terminátorem 2 nezapomenu: Byl jsem malý kluk, díval jsem se na VHSce na nějakou pohádku, a když skončila, pokračovala kazeta nějakým filmem, který byl z půlky přemazaný. Nevěděl jsem co to je, ale na nějakém hřišti si tam hrály děti a najednou tam byla paní u plotu, která začala celá hořet, křičet a výbuch jí pak serval maso z kostí...hodně dlouho jsem pak nemohl usnout*:D*. (Horší bylo už jen to, když jsem se jako malý šel dívat na Švankmajerovo Něco z Alenky s tím, že je to nedělní pohádka*:)*) Jinak T2 je pro mě nejlepší akční film všech dob, ale u jedničky oceňuji mnohem temnější atmosféru (skoro bezbranní hrdinové se celou dobu vlastně jen zoufale snaží utéct nebo schovat před téměř nezastavitelným vrahem)
0 0
reagovat
T2 ako najlepsi blockbuster vsetkych dob??? Trochu prehnane tvrdenie....
388671
T2 ako najlepsi blockbuster vsetkych dob??? Trochu prehnane tvrdenie....
0 0
reagovat
Tak Terminátor 2 je na plátně super a 3D stejně jako u Titaniku filmu jenom přidává včetně nočních scén, kde je v pohodě krásně vidět vše. Je znát, že James Cameron na konverzi osobně dohlížel. :+ Zamrzela mě jediná věc, že šlo o původní kinoverzi. Jsem zvyklý na o dvacet minut delší verzi, takže mnohé scény (Arnoldův pokus o úsměv, zničení laboratoře, prohlídka Milesovy rozlehlé vily) mi scházely.
388670
Tak Terminátor 2 je na plátně super a 3D stejně jako u Titaniku filmu jenom přidává včetně nočních scén, kde je v pohodě krásně vidět vše. Je znát, že James Cameron na konverzi osobně dohlížel. *:+* Zamrzela mě jediná věc, že šlo o původní kinoverzi. Jsem zvyklý na o dvacet minut delší verzi, takže mnohé scény (Arnoldův pokus o úsměv, zničení laboratoře, prohlídka Milesovy rozlehlé vily) mi scházely.
0 0
reagovat

Steki

Pro me to byla nejenom nejoblibenejsi "hospoda" v Trnave, ale dost mozna i na Slovensku. Ale je pravda, ze na Pohode sem uz 4 roky nebyl, takze to mozna slo do riti.

P.S. Vyborny vino :D:+
388669
Pro me to byla nejenom nejoblibenejsi "hospoda" v Trnave, ale dost mozna i na Slovensku. Ale je pravda, ze na Pohode sem uz 4 roky nebyl, takze to mozna slo do riti. P.S. [spoiler]Vyborny vino *:D**:+*[/spoiler]
Steki
0 0
reagovat

Ted

Cajka je moje prechodne bydlisko 8) Ale ide to tam dolu vodou. Ani ta obsluha (baby) a ani ta pizza neni co byvalo....
388668
Cajka je moje prechodne bydlisko *8)* Ale ide to tam dolu vodou. Ani ta obsluha (baby) a ani ta pizza neni co byvalo....
Ted
0 0
reagovat

Godlike

Predátor > Terminátor :D
388667
Predátor > Terminátor *:D*
Godlike
0 0
reagovat

SteKi

Taky me to zajima, jestli sme se nahodou nepotkali v Cajce...
388666
Taky me to zajima, jestli sme se nahodou nepotkali v Cajce...
SteKi
0 0
reagovat

Tyller

Ty si z Trnavy? :o
388665
Ty si z Trnavy? *:o*
Tyller
0 0
reagovat
Ja jsem T1 videl poprve jako kombo s Predatorem asi v 10 letech na VHS u kamose. Vlastne muj nejsilnejsi filmovy zazitek vsech dob. 
388663
Ja jsem T1 videl poprve jako kombo s Predatorem asi v 10 letech na VHS u kamose. Vlastne muj nejsilnejsi filmovy zazitek vsech dob. 
0 0
reagovat
Já viděl první jedničku v jednohlasném dabingu na asi patnácté kopii VHS. Přesto skvělý zážitek pro malého kluka. V době premiéry dvojky mi bylo 15, byljsem na intru a samozřejmě jsem vyrazil do kina, v Trutnově tenkrát měli verzi s titulkama.

A samozřejmě Terminátor 2 je pořád nejkomplexnější blockbuster, přestože Pána prstenů mám radši.
388662
Já viděl první jedničku v jednohlasném dabingu na asi patnácté kopii VHS. Přesto skvělý zážitek pro malého kluka. V době premiéry dvojky mi bylo 15, byljsem na intru a samozřejmě jsem vyrazil do kina, v Trutnově tenkrát měli verzi s titulkama. A samozřejmě Terminátor 2 je pořád nejkomplexnější blockbuster, přestože Pána prstenů mám radši.
0 0
reagovat
Oba filmi videl ešte ako krpec niekedy dávno na nove.

Čo sa 3D verzie týka, vyrazili sme standart parta do starého mestského kina, keďže kamarát ktorý videl akurát Terminátora 3 zahlásil, že "Ku komunistickému filmu patrí komunistické kino a komunistické pukance." Hneď v úvodnej apokalyptickej scéne mu padla sánka a prehlásil že to "komunistické kino" má lepšie 3D ako sony cinemax. Po zvyšok filmu už bolo ticho až na dvoch fanboyov v parte ktorý citovali hlášky, kamarátovi ktorý fakt nemusí pohľad na krv ostalo skoro špatne pri "scéne s rukou" , no a nakonec pri titulkách už bolo iba klasické "No ty vole to bol náhul." :D    
388661
Oba filmi videl ešte ako krpec niekedy dávno na nove. Čo sa 3D verzie týka, vyrazili sme standart parta do starého mestského kina, keďže kamarát ktorý videl akurát Terminátora 3 zahlásil, že "Ku komunistickému filmu patrí komunistické kino a komunistické pukance." Hneď v úvodnej apokalyptickej scéne mu padla sánka a prehlásil že to "komunistické kino" má lepšie 3D ako sony cinemax. Po zvyšok filmu už bolo ticho až na dvoch fanboyov v parte ktorý citovali hlášky, kamarátovi ktorý fakt nemusí pohľad na krv ostalo skoro špatne pri "scéne s rukou" , no a nakonec pri titulkách už bolo iba klasické "No ty vole to bol náhul." :D    
0 0
reagovat

Memphis

Vás dneska v ústavu pouštěj na ty internety nějak na dlouho ne?:D
388660
Vás dneska v ústavu pouštěj na ty internety nějak na dlouho ne?*:D*
Memphis
0 0
reagovat

O fous lepší historka o T1

Moje mamka mě kdysi na začátku (nebo ještě před) devadesátých let o půlnoci vzbudila ať se jdu s ní dívat na televizi (Orf1), že je tam super film, který se mi bude líbit.

Terminátora 2 už jsem pak viděl normálně v kině Kapitol, pánčto tam jsem mohl chodit zadarmo. Bylo to samozřejmě boží, ale to v té době v mém věku bylo skoro všechno.
388659
Moje mamka mě kdysi na začátku (nebo ještě před) devadesátých let o půlnoci vzbudila ať se jdu s ní dívat na televizi (Orf1), že je tam super film, který se mi bude líbit. Terminátora 2 už jsem pak viděl normálně v kině Kapitol, pánčto tam jsem mohl chodit zadarmo. Bylo to samozřejmě boží, ale to v té době v mém věku bylo skoro všechno.
O fous lepší historka o T1
0 0
reagovat
Imfe? Děkuju! (a to jsem článek ještě nečetl)
388658
Imfe? Děkuju! (a to jsem článek ještě nečetl)
0 0
reagovat
A ještě jedna věc...

T1 > T2
388656
A ještě jedna věc... T1 > T2
0 0
reagovat
T2 jsem viděl na základce a byl to pro mě opravdu silný zážitek o kterém jsem dost dlouho mluvil. O filmu mluvím jen v superlativech a kdybych měl možnost a dávali to u nás v kině, tak hned jdu.
388654
T2 jsem viděl na základce a byl to pro mě opravdu silný zážitek o kterém jsem dost dlouho mluvil. O filmu mluvím jen v superlativech a kdybych měl možnost a dávali to u nás v kině, tak hned jdu.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se