Diskuze k článku To: Recenze

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek

váš komentář



zrušit
07.09.2017 07:22:49

No mne to zase prijde na adaptaci poloviny knihy malo:D

07.09.2017 07:07:18

135 znie ako až moc

07.09.2017 06:51:41

Ja jdu az v sobotu, ale pripojili se lidi z prace co ani normalne do kina nechodeji. Ono to asi vazne bude hustej uspech

06.09.2017 23:43:20

Dojmy

Pripájam sa k Diskovi. Hoci výhrady mám. Ale len drobnosti. Dĺžka mi nevadila, mohlo to mať sj o 10 minút viac. Pennywise desivý ale podľa mňa mohol dostať viac priestoru. Decká skvelé. Technická stránka veci (hudba, kamera) super. Zmeny oproti knihe ok. Brutality podľa mňa málo, tá snaha o hororový crowd pleaser tam je cítiť. Ale fakt je, že mimo hororových scén je to Stand By Me update ako vyšitý.  Tá atmosféra leta a detstva je úžasná. Na dvojku sa teším a dúfam, že decká ešte dostanú priestor. 
9/10

06.09.2017 23:36:40

Zase lekačky? :( Neměl to být náhodou horor?

06.09.2017 23:09:40

7/10

Strašně dlouhý. Atmosféra parádní, hrdinové sympatičtí, lekačky povedené, ale ta délka to prostě sráží. Např. ta podzápletka se šikanujícím spolužákem je tam úplně zbytečná.

06.09.2017 21:55:32

wat?

no tiež som z tej recenzie prekvapený, a k tomu že skomolíte "najviac badass" priezvisko Wolfhard v popise k filmu...to je už trochu "lemplovina"...to by som čakal od Blesku a podobných medii.

06.09.2017 20:49:16

Subjektivní recenze autora. Takhle to viděl, takhle to napsal. Pokud v něm film neprobudil tolik, aby napsal lepší recenzi, je tenhle text ohodnocený 7/10 v pořádku. Možná jsem čekal o bodík míň.

06.09.2017 20:45:05

Rimsy by si měl znovu zajít na Temnou věž, nechat tu recenzi někomu jinému a vrhnout se jenom na české komedie a biblické animáky :)) Já se pořád těším jako kráva a jestli dostanu to, co popisuje Disketa, budu hodně spokojenej. 

06.09.2017 19:30:10

Podla mna to Rimsy urobil schvalne. Nechcel vytvorit prilis velky hajp a napisal neutralnu recenziu, no v kine nam to vyrazi dekel ;)

06.09.2017 19:25:12

Fuka psal, ze jim zakazali v recenzich mluvit o deji, tak mozna je ta recenze takova nemastna, neslana...
Trevize: Resilo se to tu nekolikrat, neni to tam...

06.09.2017 19:12:38

sirek

Jo, no. Mám pocit, že nikdo jiný než Rimsy to zatím ani neviděl.

06.09.2017 19:10:11

Na klauna v To už dnes ľudí navnadila S07E01 seriálu American Horror Story.  Tržby budú existuje vyššie. :D

06.09.2017 18:51:15

Rimsy

Daj sa vypchat Rimsy

06.09.2017 18:50:19

Tak jsem zvědavý - recenze teda nic extra ale co, ne vždy se zadaří. :) Doufám, že To spíš budu cítit jako Disketa1, rád bych dostal nějakou atmosféru - lekačky jsou fajn, ale... samotné horor nedělají (viz dvojka Annabelle). Ale pokud to nabídne kvalitní příběh, potom bych i nedostatek atmosféry dokázal odpustit (se špetkou zklamání, samozřejmě).
Je možné, že bychom se dočkali nějaké nadšené protirecenze, nebo to všichni z redakce, co chtěli, už viděli? ?):D

06.09.2017 18:44:51

Závěrečný dětský gang-bang ve stoce předpokládám vypustili? :D

06.09.2017 18:41:36

Maska je opravdu povedená, ale jinak si nejsem moc jistý, zda je dobré svého brášku maskovat zrovna na klauna Pennywise. :)

06.09.2017 18:19:19

Jinak v co jsem doufal nejvíc, bylo to, že to někdo přirovná k Stand By Me... Přesně takovou adaptaci jsem totiž chtěl...

06.09.2017 18:18:05

Kde jste přišli na to, že měl Pennyh hrát znovu Curry? Uvažovalo se jen o tom hovadu z Labyrintu a pak se o roli pral Weaving s Billem a Bill vyhrál, protože líp zvládal vtipnou stránku Klauna.

© copyright 2000 - 2017.
Všechna práva vyhrazena.
Hosting zajišťuje: Stable.cz
Kontakty: Technická podpora | Redakce

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se na MovieZone zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se