Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Soutěž: Zadarmo na Loganovy parťáky


ikona
Mr. Hlad
channing tatumdaniel craiglogan luckysoutěžsteven soderbergh
Chcete vidět hvězdně obsazenou zlodějskou komedii Stevena Soderbergha ještě před premiérou?  

Režisér Steven Soderbergh patří už tři dekády mezi nejzajímavější a nejlepší filmaře nejen v Hollywoodu. Dovede natočit komorní sci-fi jako Solaris, poctivé oscarové drama typu Erin Brockovich, velkolepou ságu o drogách Traffic: Nadvláda gangů, pohodovou zlodějskou podívanou Dannyho parťáci i variaci na Alfreda Hithcocka Vedlejší účinky. Když tedy nedávno oznámil svůj odchod do filmařského důchodu, neměli jsme z toho moc radost. Naštěstí to ale vypadá, že bez práce být nedokáže. Do kin teď totiž míří jeho zlodějská podívaná Loganovi parťáci, ve které se podíváme na jih USA, kde Channing Tatum, Adam Driver a Daniel Craig chtějí ukrást hromadu peněz během automobilového závodu. A budou u toho i Katie Holmes, Hilary Swank, Sebastian Stan nebo Seth MacFarlane. 

 

Podle zahraničních reakcí jde o hodně povedenou věc a vy si ji můžete vychutnat v kině ještě před tím, než u nás bude mít oficiálně premiéru. A pochopitelně zadarmo. Ve spolupráci se společností Bontonfilm soutěžíme o 10x2 lístky na projekci, která se koná v pražském kině Atlas v úterý 29.8. ve 20:00. Pokud byste si tedy rádi zašli na Soderbergha a jeho bandu do kina, stačí, když nám odpovíte na jednoduchou otázku: Za který film získal Steven Soderbergh svého prvního a jediného Oscara? Odpovědi posílejte na mail souteze@moviezone.cz a do předmětu napište Soutěž Loganovi parťáci. Vítěze budeme informovat mailem v pondělí po osmé hodině večer. Tak hodně štěstí.  

Soutěž skončila, vítězové byli kontaktování mailem 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace