Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Joker a Harley Quinn dostanou vlastní film


ikona
KarelR
dc comicsharley quin vs. the jokerharley quinnjoker
Propojený vesmír od DC zatím jede dál. Minimálně by měl nadělit nové filmy nejvýraznějším postavám. 

Ano, další DCčková novinka. Tentokrát ale nejde o žádné šokující zprávy, nýbrž o potvrzení, že byly zvěsti o filmu s Jokerem a Harley Quinn pravdivé. Warneři jim opravdu nadělí vlastní romanci, v níž si zahrají Jared Leto a Harley Quinn. A už dokonce mají režijní dohled, jenž obstarají John Requa a Glenn Ficarra.

Pánové zodpovědní za I Love You Phillip Morris a Bláznivou, zatracenou lásku se k filmu dostali přes Margot, s níž natočili podfukářskou komedii Focus. A jestli se v plánech DC začínáte trochu ztrácet, situace je následující. Nejdřív by měl dorazit druhý díl Suicide Squad, jemuž se momentálně hledá režisér. Pak je na řadě kriminální romance Joker a Harley Quinn od Requy a Ficarry. A třetím chystaným projektem, v němž se objeví Jared Leto a Margot Robbie, bude dívčí týmovka Gotham City Sirens, v níž David Ayer pošle do kin i Catwoman a Poison Ivy.

 

Co včera odhalený Jokerův origin v produkci Martina Scorseseho? Ten se natočí někdy mezi tím a samozřejmě v něm nebude Leto, jelikož půjde o start nové comicsové "série", která nepatří do propojeného DC vesmíru. Pokud se tedy všechno vydaří, na plátně se budou prohánět dva různí Jokeři a kdo ví, které další postavy ještě Warneři zdvojí (případně ztrojí, protože má řada hrdinů ještě televizní verzi). Myslíte, že všechny tři filmy s Letem a Margot Robbie reálně vzniknou? Anebo tušíte další kupu změn? Dejte vědět v diskuzi, tohle ještě bude zajímavé...

---

Vytáhni v hospodě: Hollywood Reporter potvrdil, že bude Batman od Matta Reevese stát mimo propojený vesmír a Bruce Waynea si v něm nezahraje Ben Affleck. Záhy ale vyšla aktualizace, podle níž "zatím není jasné, kam bude film patřit".

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace