Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Scorsese produkuje drsný origin Jokera


ikona
KarelR
dcjared letojokermartin scorsesetodd phillips
Dali byste si drsný biják s Jokerem, který se nemusí ohlížet na dětičky? Tak to máte kliku… 

Určitě vám neuniklo, že to s novým DC vesmírem nejde tak úplně hladce. Filmy sice vydělávají, jejich přijetí ale nebývá moc dobré a letošní týmovka Justice League se už řadu měsíců přetáčí. Jedinou světlou výjimkou je Wonder Woman, která Warnery dost možná spasí. Lidé totiž na podzim nevyrazí na „pokračování Batman vs. Superman“, nýbrž na „Wonder Woman 2 se superkamarády“, což zní jako solidní hit.

Člověk by řekl, že teď budou Warneři maximálně pečovat o filmy, které oznámili na Comic-Conu. Řešit Shazama, Sebevražedný oddíl 2, Batmana, Justice League Dark, Batgirl, Green Lantern Corps, Flashpoint a Wonder Woman 2 jim ale očividně nestačí, protože rozjíždí novou sérii comicsovek, jež se budou odehrávat mimo hlavní vesmír (který má zatím 4 filmy!) a ikonické postavy si v nich zahrají jiní herci.

 

Jak vám už muselo dojít, prvním z „nesouvisejících spin-offů“ bude origin Jokera, který má produkovat Martin Scorsese a neuvidíme v něm (na rozdíl od Sebevražedného oddílu 2) Jareda Leta. Scénář píší Scott Silver (8. míle) a Todd Phillips (Pařba ve Vegas), jenž se zároveň ujme i režie, a má jít o drsnou kriminálku, která nás zavede do Gothamu 80. let. Cílem je, aby byl film pořádně temný a drsný a nepřipomínal zbytek DC vesmíru (haha). Prostě něco jako Taxikář, Špinavé ulice, Zuřící býk, Mafiáni... asi chápete.

Ne, taky vůbec netušíme, jak k tomu Warneři v tuhle chvíli došli. A docela nás zajímá, kdy dorazí alternativní Batman a Superman, aby se v tom širší diváctvo ztratilo úplně!

---

Vytáhni v hospodě: Exmanželka Josse Whedona (režisér Avengers právě dokončuje Justice League) napsala blog o tom, jak ji slavný feminista 15 let podváděl a pak se jí to ještě snažil racionálně ospravedlnit, načež byl zavřen jeho největší fandovský web. Propagace největší DC události bude zase o něco veselejší!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace