Diskuze k článku Temná věž: Recenze

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

váš komentář



zrušit
31.08.2017 23:24:24

6/10

Příjemná fantasy jednohubka, která si naštěstí z Kingových nudných knih bere jenom námět. Ten film má všechno, co má fantasy mít a na nic víc si nehraje. Seriál bych si klidně dal. Pistolnických 6/10

0 0
29.08.2017 19:03:34

Byl jsem na tom dnes (2D 4DX, ENG/CZT). Vyzbrojen výhodou neznalosti knižní předlohy a obrněn zdejšími komentáři nečekal jsem nic světoborného. Odměnou mi bylo příjemné překvapení a spokojenost. Takže 4* (8/10)

0 0
25.08.2017 10:35:32

Jedendvatri

Diky moc. Bohate stacilo

0 0
25.08.2017 08:45:17

duro

Chápem, že nedávaš na CSFD odpad, ale aspoň jednu hviezdičku. OK. Ale ak sa môžem opýtať, za čo má Temná veža tú druhú?

0 0
25.08.2017 08:37:31

WalkingDude

Treba brať do úvahy viac faktorov. Ale podobné predpredaje čo sa týka podielu na trhu dosahovali napr. Avengers alebo Fast & Furious filmy. Čo sú neskutočne úspešné filmy čo sa týka opening weekendu. Ale vtedy bol trh živší, teraz 6% toľko neznamená, kedže návštevnosť v USA je posledné dva týždne tragická. Ale aj tak je to silné číslo. Treba ale zohľadniť aj ten fakt, že to bude R-ko. Takže teenageri, aj keby chceli na to masovo chodiť nebudú.  Ale aj tak moje očakávania stúpajú. Septembrový rekord padne isto. A momentálne je to tak, že Warner alibisticky typuje 40-45 mil. , konzervatívne trackingové agentúry 50-60 mil., väčšina filmových webov okolo 75 mil. a optimisti veria že padne stovka. Vyber si. 

0 0
25.08.2017 00:23:11

Karel

:D

0 0
25.08.2017 00:11:10

duro

:D

0 0
24.08.2017 23:46:13

123

Preloz mi pls ty predprodeje TO nejak pro obycejny smrtelniky, abych to pochopil i ja:+. Co je to 4ta pricka denniho predprodeje? Kolik to odhadujes proste v cislech za vikend? Predem dik

0 0
24.08.2017 23:42:36

Tyve stejne, King vsude v predmluvach pise jak to vychazelo z Good, bad & ugly a oni natoci tohle. Ta drzost. Ten vysmech. Zaslouzenej provar. Snad nekdy udela nekdo restart s atmosferou kterou si to zaslouzi

0 0
24.08.2017 23:33:14

Idem si pustiť Jonah Hex, aby som si navýšil pocit kvality v žánri fantasy western.

0 0
24.08.2017 23:17:39

duro

Dal sis to doufám v kombu s Temnou věží, aby měl tvůj den zhruba 78 hodin :D

0 0
24.08.2017 23:14:39

Sračka roka, už v polovici (pocitovo po 3 hodinách) som chcel umrieť.

0 0
24.08.2017 19:52:48

Knižní předlohou jsem nedotčen, můžu tedy na to jít bez obav i přes tu poněkud demotivující recenzi. Ostatně, kdybych měl chodit do kina dle recenzí, byl bych asi tak na na 1/3 filmů které mě zajímaly :)

0 0
24.08.2017 16:19:42

Hlad toho četl hodně. Bojím se, že víc než vy 8)

0 0
24.08.2017 16:17:58

A keby to aj cital tak co? Automaticky sa zdvihne kvalita filmu? :D

0 0
24.08.2017 16:15:52

maddy1111

Nie. Niektorí stíhame ženu, deti, prácu, šport, kamošov, knihy aj kino. Len pomenej jeme, pijeme a spávame. 

0 0
24.08.2017 15:55:30

sleduje filmy, nemá čas číst knihy .. Myslel jsem, že to tady tak máme všichni :D

0 0
24.08.2017 15:50:35

To fr3ak

No možná by mohl psát recenzi na další díl čtyřlístku u filmu protože mám dojem, že se dál s četbou nedostal :D Každopádně příště by mohl psát recenzi i někdo, kdo ví o co jde a předlohu zná..

0 0
24.08.2017 15:43:57

Četl někdy Hlad vůbec něco? Nějak si nevybavuju, že by u filmů, který jsou knižní adaptace psal něco jinýho, než nečetl jsem/neznám :D

0 0
24.08.2017 15:16:18

Ach jo, na Věž jsem se vážně těšila, dokonce jsem si kvůli tomu přečetla knížky a oni to zase zvorají...škoda, škoda, věčná škoda

0 0
Komentáře
© copyright 2000 - 2017.
Všechna práva vyhrazena.
Hosting zajišťuje: Stable.cz
Kontakty: Technická podpora | Redakce

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se na MovieZone zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se