Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sony odkrývá plány. A nejen comicsové


ikona
Mr. Hlad
barbiesicariospider-manvenomwill ferrell
Kdy dorazí Venom, Silver and Black, pokračování nářezu Sicario, filmová Barbie a třetí Mizerové?  

U Sony jsou asi rádi, že se domluvili s Marvelem a vypustili svého nového Spider-Mana do kin společně. Fandové jsou spokojení, tržby fajn, i když se možná čekalo trošku víc, ale hlavně jsme dostali dobrý film, který má potenciál bavit i v sequelech a dalších dílech. Nehledě na to, že Spidey  o sobě dá pořádně vědět i v Avengers. Zatím tedy netušíme, kdy dorazí do kin regulérní dvojka, ale dřív nebo později to bude určitě. Studio ovšem oznámilo své plány na příštích pár měsíců i bez Spideyho, o comicsy ale nepřijdeme. 

 

Už nějakou dobu víme, že Venom s Tomem Hardym a Rizem Ahmedem dorazí do kin 5. října 2018. A všichni doufáme, že režisér Ruben Fleischer se rozjede podobně jako před lety v Zombielandu. Pár měsíců po Venomovi si odbude premiéru další spider-manovský spin-off. Silver and Black, kde se sejdou žoldnéřka a likvidátorka válečných zločinců Silver Sable a zlodějka Black Cat, se objeví 8. února 2019. Víme, že za kameru se usadí Gina Prince-Bythewood, ale herecké duo se zatím ještě hledá. 

 

U Sony ovšem nežijí jen comicsy a Spider-Manem. Pokračování drsného nářezu Sicario nazvané Sicario 2: Soldado uvidíme 29. června 2018. Vrací se Benicio del Toro a Josh Brolin a Denise Villeneuva střídá za kamerou hodně šikovný Ital Stefano Sollima. Typicky letní film asi nečekejme. Barbie, kterou by si mohla zahrát Anne Hathaway, se přesouvá z června na 8. srpen 2018 a srpnový termín opouští novinka Willa Ferrella a Johna C. Reillyho Holmes and Watson. Detektivní komedii uvidíme až 9. listopadu 2018. A nejblbější zpráva? Mizerové 3. Ti se nejspíš nikam neposouvají, Sony je jen potichu stáhlo ze svého plánu. Doufejme, že to neznamená regulérní stopku a že Will Smith a Martin Lawrence to definitivně nebalí. Byla by to škoda. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace