Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Venom a hvězda Star Wars


ikona
KarelR
riz ahmedspider-mantom hardyvenom
Utká se vesmírný symbiont s pilotem z Hvězdných válek, nebo bude všechno jinak? 

Riz Ahmed na sebe upozornil už v komedii Čtyři lvi a před třemi lety si zahrál ve vynikajícím Slídilovi s Jakem Gyllenhaalem. Jeho kariéru ale pořádně nakopnul až seriál Jedna noc (88% na ČSFD) a nejspíš jste ho loni viděli ve starwarsáckém prequelu Rogue One. Co ho čeká dál? Western The Sisters Brorthers od Jacquese Audiarda (Na dřeň) vás asi moc nezajímá. O sólovce padoucha/antihrdiny Venoma, v níž si zahraje Tom Hardy, jste ale určitě slyšeli.

Zatímco tedy internet řeší, proč se Tom Hardy upsal comicsovce od Sony, a v Sony řeší, jak moc bude film propojený se Spider-Manem (teď prý zase nebude…), Riz Ahmed vyjednává o blíže nespecifikované roli. Některé zdroje z něj samozřejmě dělají masového vraha Carnage, který má být hlavním záporákem. Oficiálnější kanály to ale popírají, takže se může Ahmed klidně proměnit v neškodnou vedlejší postavu.

 

Ať už to nakonec bude jakkoliv, jedno je jisté: Riz Ahmed uhraje hodného pitomce i zákeřnou svini, takže se po Hardyho boku rozhodně neztratí. Bojme se spíš toho, že na scénáři Venoma podílí Jeff Pinkner. Tenhle pán totiž pro Sony napsal Amazing Spider-Mana 2, Pátou vlnu a Temnou věž a ještě pořád ho nikdo nevyhodil.

---

Vytáhni v hospodě: Spider-Man: Homecoming je mimo USA  zatím nejméně výdělečným z šesti pavoučích filmů. V Americe tak druhý reboot možná zafungoval, zbytek světa se ale do kin hrne o něco opatrněji.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace