Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další comics pro Draxe?


ikona
Mr. Hlad
dave bautistaeternal warriorguardians of the galaxy
Ve Strážcích Galaxie kopal za tým, teď chce jet sám za sebe. Na jakého comicsového řezníka se chystá Dave Bautista?  

Největší akční hvězdou současnosti je bez pochyby Dwayne Johnson, bylo by ale nefér zapomínat na ostatní osvalené borce. John Cena se příští rok podívá v Bumblebeem do světa Transformers a Dave Bautista sice hlavní role moc nedostává, ale kariéru má rozjetou solidně. Drax ze Strážců Galaxie se ještě letos objeví v Blader Runner 2049, pokusí se seřezat Pierce Brosnana v akčním Final Score, což bude víceméně Smrtonosná past na fotbalovém stadionu, a za rok vedle třetích Avengers čeká pokračování Plánu útěku, kde se sejde se Sylvesterem Stallonem. Teď ale přiznal, že pracuje na další comicsovce. A nemá vůbec nic společného s Marvelem. 

 

Svůj filmový vesmír se totiž pokouší vytvořit i Valiant Comics. V plánu je příběh zabijáka s vymazanou pamětí Bloodshot, kde by si mohl zahrát Jared Leto, a také Harbinger, který se má točit okolo teenagera s nadlidskými psychickými schopnostmi. No a Bautista je podle všeho hlavní hvězdou připravovované adaptace comicsu Eternal Warrior. Jejím hrdinou je Gilad Anni-Padda, drsňák, kterého sice lze zabít, ale vždycky se znovuzrodí. Jeho úkolem je chránit bytost jménem Geomancer, která umí mluvit se samotnou Zemí a v okamžiku, kdy jí bude nejhůř, ji má zachránit. Potíž je, že Geomancerům jde vždycky po krku Nesmrtelný nepřítel, monstrum, které na sebe bere pokaždé jinou podobu a v souboji s ním zatím Gilad vždycky prohrál, následovala smrt Geomancera a svět upadl do chaosu. A teď se ti dva střetnou znovu…

 

Projekt oficiálně ještě nebyl ani oznámený, ale Bautista na svém Twitteru podle všeho vykecal, že se na něm pracuje. Prý se sepisuje scénář a on se dost těší, až se do filmu bude moct pustit. Bautistovi bychom pořádnou hlavní roli celkem přáli, tak snad se to povede. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace