Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #413 o Sandmanovi a Vetřelci


ikona
Mr. Hlad
comic-consandmanstar warsvíkendový výplach
Jak mohl vypadat třetí Vetřelec? Jaké byly nejlepší kostýmy na Comic-Conu? Líbil by se vám filmový Sandman? A kam chodí do kina úchylové?  

Zcela srpnový Výplach

Comic-Con týdne
V životě člověk nemá moc jistot krom daní, smrti a toho, že Karel Gott vyhraje Českého slavíka. Jednou z nich ale je, že po každém velkém Comic-Conu se objeví stylové hudební video, ve kterém se objeví ti nejlepší a nejzábavnější cosplayeři. Teď tu máme to ze San Diega. A je fajn.

Bitva týdne
V programu Ultimate Epic Battle Simulator si můžete nasimulovat jakékoliv bitvy. Fantazii se evidentně meze nekladou. A jestli někdy kladly, tak teď už určitě ne, protože pokud vás někdy zajímalo, jak by dopadla bitka 300 rytířů Jedi s šedesáti tisíci středověkými pěšáky, teď to zjistíte

 

Úchyl týdne
Recenzi na animák Emoji ve filmu můžete vyhlížet příští týden a já za sebe slibuji, že si to psaní sakra užiju. Ale asi ne tak moc jako jeden z diváků v New Jersey. Toho film zaujal natolik, že se rozhodl v kině trošku nevhodně vyřádit a to takovým způsobem, že to hraničilo z oplzlostí a jedna z  maminek se rozhodla nahlásit to pracovníkům kina. Ti chlapíka vyhodili a teď po něm jde policie. Ta prý hledá bílého muže silnější postavy, který by byl ve věku dvacet až třicet let, měl vousy a na hlavě jarmulku. Nabízí se otázka, jak moc v hajzlu musí mít člověk život, když se jde sexuálně ukájet na nejhorší film roku a drandit lachtana na příběh o smajlících...

 

Hudba týdne
Aktuálně si můžete zajít do kina na Dunkerk a na vlastní oči a uši zjistit, jak to vypadá, když se geniálně spojí práce s obrazem a se zvukem. Christopher Nolan a Hans Zimmer ze sebe vymáčkli maximum a díky nim budete nejspíš sedět, mlčet a fascinovaně čumět na plátno. A proč to funguje tak dobře? To zjistíte ve videu

 

Trailer týdne
Dodnes mě hodně mrzí, že Freddy vs. Jason se nedočkal pokračování. Film byl v kinech úspěšný a chvilku se mluvilo o sequelu s Ashem, ale nakonec dostaly přednost remaky. Freddy s Jasonem si to rozdali v roce 2003, ale jejich souboj byl plánovaný už o pár let dříve. A dokonce došlo i na trailer, který měl studia a producenty přesvědčit, aby do toho nalili prachy. Tady ho máte. 

 

Kraťas týdne
Je otázka, jestli někdy do kin dorazí comicsový Sandman. Jednu dobu na něm pracoval Joseph Gordon-Levitt, ale okolo projektu je už celkem dlouho ticho. Naštěstí tu jsou fanoušci a ti se rozhodli zadaptovat jeden z příběhů sami. Sandman: 24 Hour Diner se točí kolem uprchlého psychopata, který se rozhodne trošku si zablbnout s šesticí hostů v restauraci. A podle všeho z něj byl nadšení i samotný tvůrce Sandmana Neil Gaiman.

Pilot týdne
V životě musí být člověk připravený na všechno. Třeba i na to, že se bude jmenovat Steve, usedne do letadla plného bomb a bude muset zachránit svět. Jako Steve Rogers nebo Steve Trevor. Ale pokud máte pocit, že na tuhle situaci připraveni nejste, pusťte si tohle vide, kde vám pilot Steve poradí, co a jak

 

Vetřelec týdne
Málokterý filmový projekt byl tak prokletý jako Vetřelec 3. David Fincher se kvůli němu málem vykašlal na filmovou kariéru, děj se přesouval z planety plné mnichů do vesmírného kriminálu a došlo i na další veselé věci. Ale ještě před tím, než se začalo natáčet, se musel napsat scénář a jednu chvíli se kolem něj motala i legenda science fiction a cyberpunku William Gibson. A takhle to mohlo vypadat. 

 

Desky týdne
Ačkoliv dneska poslouchá většina civilizovaného světa hudbu z mobilů nebo z internetu, pořád se najde dost lidí, kteří si rádi užijí gramofonovou desku. Nebudu kecat, patřím mezi ně. Ono to má svoje kouzlo, když si člověk domů donese velký papírový obal se stylovým vinylem a někdy je té stylovosti sakra hodně. Třeba u vinylů Atomic Blonde nebo Jednotka příliš rychlého nasazení. Máte je tady

 

Duel týdne
Minule jsme se ptali, jestli byste chtěli vidět Christophera Nolana u nového Bonda, nebo u jiného projektu. Většina z vás by dala přednost, kdyby se věnoval raději něčemu svému. 

 

Tentokrát se podíváme na auta. Vzhledem k tomu, že v kinech můžete momentálně vidět Baby Drivera, který stojí a padá na automobilových honičkách, zajímalo by nás, jaká je podle vás nejlepší filmová automobilová honička. Svoje tipy pište do předmětu, v textu se rozkecejte a klidně tam hoďte i odkaz na video.

Za týden zdar. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace