Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Stallone dopsal Creeda 2. Bude v něm Ivan Drago?


ikona
KarelR
creedcreed 2dolph lundgrenivan dragosylvester stallone
Sylvester Stallone se chce znovu vrátit do role Rockyho. A nejspíš by si rád přivedl starého známého. 

Druhý díl Creeda měl jít do kin v listopadu 2017, pak ale Ryan Coogler zaskočil k Marvelu. Comicsáci ho tam ukecali k režii Black Panthera, v němž Michael B. Jordan hraje padoucha Erika Killmongera, což pokračování boxerského hitu vystavilo stopku. Naštěstí se nic nerušilo, film se jen odložil. A určitě vás bude zajímat, co se s ním děje teď.

Všechno ohledně Creeda 2 řeší Sylverster Stallone, jenž už nějakou dobu vnadí na návrat Ivana Draga. Dolph Lundgren zatím strategicky mlčí, Sly ale předvedl scénář Creeda 2, který má 439 ručně psaných stránek (= zhruba 120 "klasických"), a vyslal přitom do světa #drago.

 

Znamená to, že se Adonis Creed utká přímo s Ivanem Dragem, jenž mu v Rockym IV zabil otce? Anebo vleze do ringu s jeho potomkem? Sly zatím není konkrétní, takže nic nevíme. Lundgren ale letos oslaví šedesátku a přesně v tomhle věku si Stallone naordinoval Rockyho VI, v němž se rval s osmatřicetiletým Antoniem Tarverem, takže Lundgrenův boxerský comeback určitě není nereálný!

---

Vytáhni v hospodě: Všechno zatím nasvědčuje tomu, že scénář Creeda 2 napsal přímo Stallone a že se Coogler vrátí za kameru.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace