Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bumblebee má parťáka


ikona
Mr. Hlad
bumblebeejohn cenatransformers
O čem bude první transformeří spin-off a jaká hora svalů se objeví vedle Bumblebeeho?  

Je to pár týdnů, co jsme viděli v kinech páté Transformers a z posledního díla Michaela Baye už jsme se víceméně stačili vzpamatovat, jen Civala prý ještě pořád občas uprostřed noci probudí jeho vlastní křik. Ten film se nepovedl. Strašně moc, ale zdá se, že si toho všimli i diváci, kteří nenechali v kinech zdaleka tolik peněz, jak bylo u téhle značky zvykem. Ale zatím to nikdo moc neřeší a Paramounti nejspíš začnou být nervózní až příští rok, pokud propadne i spin-off Bumblebee. Žlutý Transformer se dočká vlastního filmu a už nějakou dobu víme, že si v něm zahraje Hailee Steinfeld z Opravdové kuráže a podíváme se do osmdesátých let. A teď se tvůrci rozkecali o zápletce trochu víc. 

 

Děj se má odehrávat v roce 1987 v Kalifornii a hlavní lidská hrdinka bude mladá Charlie, které má být brzy osmnáct, sama si ovšem nedovede moc představit, jak by měla její budoucnost vypadat a hledá své místo ve světě. Mezi tím probírá vrakoviště, kde jednoho dne narazí i na zničeného a pomláceného Bumblebeeho. A jeden druhému nakonec pomůžou odrazit se ode dna k lepším zítřkům. Nebo tak něco. Originálně to moc nezní, ale kamarádství Bumblebeeho a Shii LaBeoufa v prvních Transformers fungovalo dobře, tak to třeba vyjde i tady. 

 

A co další herci? Už nějakou dobu se ví, že vedle Hailee Steinfeld se objeví spousta dalších mladých herců a hereček, které pravděpodobně neznáte, tak tu ani nebudu psát jejich jména, režisér Travis Knight, který natočil hodně povedenou podívanou Kubo a kouzelný meč, má ale i zajímavého dospěláka. V Bumblebeem se totiž objeví wrestler John Cena, který si zahrál i v akčních béčkách jako 12 kol nebo Mariňák a rozhodně si ho umíme v nějaké akční scéně představit. Cena ovšem ukázal, že mu jdou překvapivě i komediální postavy a vzhledem k tomu, že studio zatím neprozradilo, jakou roli dostal, můžeme jen hádat, jestli ho uvidíme se samopalem v ruce nebo jako nějakého veselého, i když pořádně nabušeného srandistu. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace