Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Únos v režii Ridleyho Scotta a hrdinové Clinta Eastwooda


ikona
Mr. Hlad
clint eastwoodkevin spaceymatthew mcconaugheyna obzoruridley scott
Clint Eastwood, Kevin Spacey, Ridley Scott, Matthew McConaughey a Halina Pawlowská 

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V komedii I Feel Pretty se z Amy Schumer stane po úrazu extrémně sebevědomá žena, která je přesvědčená o tom, že Margot Robbie vedle ní vypadá jako ožralý popelář. V romantické komedii Zoufalé ženy dělají zoufalé věci spojí síly Filip Renč a Halina Pawlowská. 

 

Novinka Clinta Eastwooda The 15:17 to Paris vypráví o trojici vojáků, kterým se povedlo zabránit teroristickému útoku ve vlaku do Francie. Drsný western The Brothers Sisters láká na herecké hvězdy jako jsou Jake Gyllenhaal, Joaquin Phoenix nebo John C. Reilly. 

 

Matthew McConaughey bude v thrilleru Serenity utíkat před vlastní minulostí a budou u toho třeba i Anne Hathaway nebo Jason Clarke. V rodinné podívané Zoo se bude parta irských kluků a holek pokoušet zachránit slůně jménem Buster. 

 

Ridley Scott nám v thrilleru All the Money in the World ukáže, jak probíhal únos vnuka mocného miliardáře. A budou u toho i Mark Wahlberg nebo Kevin Spacey. V thrilleru Imprisoned se Laurence Fishburne pokusí po pětadvaceti letech pomstít smrt své manželky. 

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace