Diskuze k článku Cesta času: Recenze

příspěvky 1 - 12 Napsat příspěvek

váš komentář



zrušit
01.08.2017 09:15:03

ak nemáš rád malicka, tak to fakt nepozeral. je totiž dosť veľká šanca, že ťa to zabije :D:D:D

01.08.2017 09:10:16

Jasný, já to asi nezjistím, Malicka moc rád nemám. Jen mě překvapil ten sešup s hodnocením.

01.08.2017 08:46:15

Ked pri tychto filmoch tak zalezi na zaverecnom pocite

01.08.2017 08:22:58

pepo

Po hodině a čtvrt totálního nadšení to během deseti minut ztratí atmosféru a hodnocení klesne ze sta na šedesát procent? :o

31.07.2017 18:21:08

Nic. Proste to zacne byt uz unavne a strati atmosferu;)

31.07.2017 18:11:52

ted

nic, stejne jako tu hodinu dvacet pred tim :D8)

31.07.2017 16:58:51

pepo

Co se tam prosimte na konci stane? :o

31.07.2017 16:52:32

kto tomuto človeku furt dáva peniaze na tie prepadáky, tomu ozaj nerozumiem...

ako to nie je hejt na Malicka. Som presne v tej skuipne, čo Tin Red Line považuje za jeden z najzaujimavejších zážitkov, a najlepších vojnových filmov.
Ostatné jeho veci som si až tak neužil/poprípade ani nevidel.

A fandím mu za jeho osobitosť, len nechápem, ako sa mu vždy niekoho podarí presvedčiť v štýle "počuj, daj mi tak 30-50 milionov, a ja ti slubujem, že natočím filmovú meditáciu, na ktorú príde asi 6 ľudí..."

31.07.2017 15:59:17

pepo

To o těch kačátkách se mi fakt líbilo, ale pak to bylo černobílý a já usnul 8)

31.07.2017 15:55:22

Tohle zní jako naprosto úžasnej kinozážitek.. Bude teda trochu "daft" a "použij google", ale dá se to vidět v nějakém "normálním" kině nebo je to jenom pražská artovka?

31.07.2017 15:50:03

neznám teda nikoho, kdo by řekl "Hej vole, pojď na novýho Malicka.".. a Piťák to jenom produkuje, Blanchettka je vypravěčka.. ale obrázky to může mít pěkné

31.07.2017 14:56:18

Hodinu a štvrť som na to čumel s otvorenou hubou a bol totálne nadšený. Úžasná kamera, strih, zvuk, hudba, myšlienka aj atmosféra. Proste všetko, čo na Malickovi zbožňujem. Poslednú desaťminútovku ma to však stratilo a na konci filmu som akurát pokrčil ramenami a cestou cestou z kina som smutne zistil, že to vo mne nič nezanechalo a vôbec to vo mne nedoznieva. Pocitovo 6/10, no veľmi dlho som mal pred očami čistú stovku.

Komentáře
© copyright 2000 - 2017.
Všechna práva vyhrazena.
Hosting zajišťuje: Stable.cz
Kontakty: Technická podpora | Redakce

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se na MovieZone zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se