Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tom Hardy jde zase do války


ikona
Mr. Hlad
dunkirktom hardywarrior
Tom Hardy a režisér Warriora vás vezmou do centra nejkrvavějšího konfliktu, jaký Evropa zažila od druhé světové války.  

Kdyby se teď v redakci MovieZone a mezi jejími čtenáři mělo hlasovat o největšího filmového borce současnosti, Tom Hardy by nebyl bez šance. Vlastně by tuhle anketu nejspíš vyhrál a to, co předvedl v Dunkerku na konci, jeho status totálního frajera jen potvrdilo. Vypadá to ale, že jedna výprava do války mu nestačila. Respektive těch výprav bylo víc, viděli jsme ho kdysi v Bratrstvu neohrožených, objevil se v pecce Černý jestřáb sestřelen a zahrál si i v minisérii o útěku z nacistického zajateckého tábora na hradě Colditz, teď by se však měl vydat na úplně jiné bojiště. I když v My War Gone By, I Miss It So bude bojovat hlavně sám se sebou. 

 

Film, který bude Hardy i produkovat, má vycházet z knihy válečného zpravodaje Anthonyho Lloyda, jenž se v šestadvaceti sebral, opustil Anglii a zamířil do Bosny, kde byl přímým svědkem těch nejhrůznějších věcí, které se dají ve válce napáchat. A když se vrátil domů, byl tak na dně, že se psychicky složil a stal se závislým na drogách. Kniha i film by se měly věnovat jak samotné válce, tak i následkům, které si z ní domů přeživší odnášejí. Režii by měl obstarat Gavin O'Connor, jenž s Hardym natočil Warriora a má na kontě i Affleckovo Zúčtování. Nedávno se ale upsal nové verzi akční podívané Zelený sršeň a s Bradleym Cooperem plánuje výpravu do druhé světové války v Atlantic Wall. Je tedy otázka, kdy na My War Gone By, I Miss It So dojde. Snad nebudeme čekat dlouho.

--- 

Vytáhni v hospodě: Hardy přirovnal Lloydovu knihu k filmové Apokalypse. Což zní celkem zajímavě i ambiciózně. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace