Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cameron chystá novou terminátoří trilogii


ikona
KarelR
arnold schwarzeneggerjames cameronterminátortim miller
Robotí poloreboot s Terminator Genysis moc nevyšel. Naštěstí se ale do hry vrací sám James Cameron. 

Možná si ještě pamatujete, že Paramount v květnu 2014 oznámil 3 nové díly Terminátora. Po Genisys měl 19. května 2017 dorazit "šestý díl" a na 29. června 2018 byla v plánu "sedmička", slabé tržby pětky ale tuhle budoucnost zařízly. Co slavnou sci-fi sérii čeká dál? Práva v tuhle chvíli vlastní David Ellison, producent pětky Mission: Impossible, Života nebo Zabijáka & bodyguarda. A přestože jeho plány s Paramountem nevyšly, zakladatel Skydance Media (Star Treky, Jack Reacher, Světová válka Z...) zatím nehází flintu do žita.

James Cameron, k němuž se práva automaticky vrátí v roce 2019 (35 let po premiéře jedničky), se totiž rozpovídal o tom, že s Ellisonem řeší zbrusu novou terminátoří trilogii, která by značku posunula zase trochu jinam. Cameron logicky nemůže režírovat, protože má plné ruce Avatarů. Pod jeho producentským dohledem by však měl první film natočit Tim Miller (snad je účast režiséra Deadpoola pořád aktuální), a kdo ví, co se bude dít dál.

 

Arnold Schwarzenegger letos v květnu tvrdil, že dalšího Terminátora řeší přímo s Cameronem a že se v něm rozhodně objeví. V příštích měsících se tak nejspíš dozvíme, jestli je to pravda, a jestli film pořád chystá i Miller, který by na režijní sesli rozhodně potěšil.

Chtěli byste novou trilogii v téhle sestavě? Anebo máte pro Camerona lepší nápad? Dejte vědět v diskuzi, už teď je ale prakticky jisté, že se Terminátor, ehm... no vy-víte-co.

---

Vytáhni v hospodě: Cameron konečně přiznal, že se mu Terminátor 5 moc nelíbil a že ho podpořil čistě kvůli přátelství s Arnoldem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace