Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nalaďte si svého mutanta


ikona
imf
comicsX-Men 3
 

Marketingová horečka dostupuje vrcholu a chlapci se zlatými frčkami vymýšlejí možné i nemožné, aby se udrželi na vlně diváckého zájmu. Co je posledním výkřikem techniky? Rádio! Ano, už i naši zámořští kolegové pochopili, že k mikrofonu mohou posadit skoro kohokoliv a tak se v moderátory a DJ v jedné osobě na chvíli promění početný herecký tým třetích X-Menů. Jen Sir Ian McKellen se kvůli téhle legraci nepotáhne přes půlku světa, ale všichni ostatní vás budou 25. května oblažovat svými propagačními řečičkami a výběrem toho nejlepšího z domácí sbírky audioCDček. Možná by bylo zábavné, kdyby se herci chovali v duchu svých postav, ale k tomu asi nedojde, takže se musíte spokojit s tím, že vám Halle Berry bude šeptat do ouška, jak moc je ten černej hip-hop na výši a jak si zlomila nehet při natáčení akční scény v Danger Room.

Všichni si spravedlivě rozdělili vysílací čas a přehled najdete např. tady. Jenom kulišák Ratner evidentně vysílá ve stejný okamžik jako Hugh Jackman, takže si budete muset vybrat (hlasuji pro adamantium, navzdory tomu že Ratnerovy rozumy mě zajímají převelice).

To že vás takhle familiérně oslovuji by vám ale nemělo dávat přílišné naděje. X-Men rádio běží přes nějaký placený americký bazmek, který sice nabízí třídenní zkušební lhůtu zadarmo, ale sami víte jak to při takových registracích chodí. K poslechu tak budou oprávněni jen vyvolení. Doufejme, že se třeba některý z nich objeví pod článkem a pochlubí se nám s dojmy (haha, jsem naivní, vím to a jsem na to pyšný ;).

Slyšet bychom chtěli, ale bude nám odepřeno, v dalším případě bychom ale vidět nechtěli a bude nám vnuceno. O čem to mluvím? O televizním Bladeovi. Po téhle ukázce jsem chvilku nevěděl o světě, protože... tohle už přestává všechno. Po totálně "gay" Dominicu Purcellovi v Blade 3 jsem už něčekal žádné další dno, ale když se machři ve Spike TV rozhodli zničit comicsovou ikonu, udělali to důkladně. Televizní seriál bude peklo bez pořádných akčních scén, v hlavní roli s Afroameričanem, co odříkává hlášky způsobem, který zastaral už v Bronxu 70. let a jmenuje se Sticky Fingaz. Tohle je vážně tragédie a mě mrzí, že jsem tu ukázku viděl. Ale prostě jsem si to nemohl odpustit. Vždyť víte. Člověk se narodil, aby trpěl. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace