Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Čeká nás filmový duel Jokera a Harley Quinn?


ikona
KarelR
dc comicsharley quin vs. the jokerharley quinnjoker
Na panelu Warner Bros. bude hodně veselo. Internet totiž zaplavuje jedna comicsová zvěst za druhou... 

Warneři mají zítra panel na Comic-Conu a určitě se na něm dozvíme spoustu zajímavých věcí. Internet se ale bůhvíproč rozhodl předbíhat, takže si dáme další DCčkovou novinku. Nejdřív zaútočily drby o odchodu Bena Afflecka od Batmana, k nimž se přidalo další kolečko zvěstí, které označují přetáčky Justice League pod dohledem Josse Whedona za rozsáhlé. No a teď se na web přiřítilo info o novém filmu, v němž se proti sobě mají postavit Harley Quinn a Joker.

Snímek se má doslova jmenovat Harley Quinn vs. The Joker, v produkčním týmu by měl figurovat DCčkový kápo Geoff Johns... a to je úplně všechno, co zatím víme. Vzhledem k tomu, že David Ayer chystá Gotham City Sirens (a navíc je v plánu Sebevražedný oddíl 2), zní další film s Harley Quinn trochu divně. Nejspíš tedy jde o jeden z nápadů, který studiu unikl výrazně dřív, než začne být relevantní.

 

Warneři mají momentálně v plánu hlavně Shazama, jehož David F. Sandberg začne točit v únoru 2018 a stoprocentně u toho nebude Dwayne Johnson. Jeho Black Adam se totiž šetří do sólovky a notnou chvíli se špitá o tom, že by se mohl objevit ve dvojce Muže z oceli. O tu se mimochodem stále zajímá Matthew Vaughn, i když není vůbec jasné, zda jde pouze o jeho sen, nebo se s někým reálně sešel.  DCčkový svět je tak rozhodně živý a zítra se od něj čeká hlavně oznámení Wonder Woman 2.

---

Vytáhni v hospodě: David Ayer ryl na panelu Bright "nenápadně" do Warnerů, že mu zmrvili Sebevražedný oddíl. Zároveň ale znovu potvrdil, že opravdu chystá Gotham City Sirens. Čert aby se v něm vyznal...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace