Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Záporák pro druhého Ant-Mana?


ikona
Mr. Hlad
ant-manmarvelmichael douglaspaul ruddwalton goggins
Ant-Man and the Wasp dorazí do kin ani ne za rok. Je tedy potřeba sehnat pro Scotta Langa pořádného protivníka.  

Marvelovka The Ant-Man patří k těm comicsovkám, které mě úplně neoslovily, když se ale hrdina, který který komunikuje s hmyzem a umí se zmenšit na pár milimetrů, objevil v Občanské válce, byla s ním už o dost větší sranda. Svůj první sequel dostane už příští léto a Marvel se u Ant-Man and the Wasp rozhodl vsadit víceméně na jistotu. Pochopitelně se vrací Paul Rudd a s ním i Evangeline Lily, která by na sebe měla navléknout superhrdinský kostým, dorazí i Michael Douglas, Michael Pena a režisér Peyton Reed. Těžko čekat nějakou zásadní změnu, ale minimálně já a KarelR jsme si teď našli důvod, proč začít být trošku zvědavější. 

 

Marvel totiž loví i nové herecké tváře a vedle Hannah John-Kamen a Randalla Parka, který si zahraje agenta SHIELDu, dorazí i Walton Goggins. Což je herec, kterému strašně fandíme už od seriálu Policejní odznak, zazářil v drsném Justified a teď to konečně vypadá, že se v Hollywoodu usazuje natrvalo. Příští rok ho uvidíme i jako záporáka v Tomb Raiderovi a ačkoliv o jeho roli ve dvojce Ant-Mana nechce nikdo nic prozradit, víceméně očekáváme, že ani tady nebude hrát sympaťáka. A to je dobře, filmové svině mu jdou a Marvel měl se zloduchy vždycky trochu problém a jeden Keaton ze Spider-Mana to nespraví. Navíc když není úplně marelovský. Ale i kdyby měl Goggins hrát něco jiného, máme radost z toho, že ho Marvel ukecal. Ten jeho ksicht zkrátka uvidíme rádi v čemkoliv. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Ve dvojce Ant-Mana by se měla objevit i žena Hanka Pyma Janet. Michael Douglas řekl, že by chtěl, aby ji hrála jeho skutečná manželka Catherine Zeta-Jones. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace