Diskuze k článku Wind River: Recenze

příspěvky 1 - 15 Napsat příspěvek
19.11.2017 23:55:25
Mě se to celkem líbilo, akorát mi vadilo, že snad v každé scéně (až na tu finální), kdy postavy mají nějaký silný dialog, tak je do toho napasován nějakej posranej klavírní podkres, aby to jakože mělo být ještě víc citový, jenže to akorát strašně ruší - touhle hudební "made in USA" píčovinou se ty scény akorát zbytečně podkopávají (stejnej přístup používá např. Ordinace v růžové zahradě) a snad ani slovy nevyjádřím jak mě to otravovalo.
Jinak Sheridan odvedl dobrou práci. Film jako celek funguje parádně a souhlasím s recenzí, že ono vyšetřování je tu vlastně až na druhé koleji, ale to vůbec není na škodu.
Renner potvrzuje svoje kvality a Olsenka i když mi ze začátku přišla v takovém filmu spíš omylem, tak později fakt překvapila.
0 0
reagovat
19.11.2017 21:53:32

Čekal jsem o dost víc

Stejně jak píše autor recenze, působilo to obyčejně. V příběhu nebyl žádný velký zvrat a vyšetřování samotné byla jedna velká rychlovka. 6/10
1 -1
reagovat
22.10.2017 22:24:07
Nebudu lhát - viděno až dnes a opravdu pecka :) Hell or highwater mi sedlo o něco více ale pořád je tohle za silných 8.
0 0
reagovat
19.10.2017 02:11:05

6/10

Za me taktez spise zklamani. Mozna kvuli tem nadsenym ohlasum jsem cekal vetsi pecku.
1 0
reagovat
04.10.2017 15:02:21

6/10

Čekal jsem to teda mnohem lepší :-
1 0
reagovat
04.10.2017 00:53:51
Mňam-ňam-ňam-ňam!!!

9/10
0 0
reagovat
16.08.2017 14:59:49
Není to žert, 28.9. i v multiplexech. Stálo by za to to někde trochu zpropagovat.
0 0
reagovat
10.08.2017 12:50:08
huraaaa
0 0
reagovat
10.08.2017 12:21:04
Tak na csfd je premiéra na 28.9. Koupil to prý Falcon. Doufám, že to není jen žert :)
0 0
reagovat
22.07.2017 09:17:05
Na Boha...
0 -1
reagovat
22.07.2017 03:40:00
Chapu to správně že my se vlastně nemáme na koho konkrétního obrátit a postěžovat si že film nebude v české distribuci? 
0 0
reagovat
19.07.2017 16:00:39
Tak se opět většina z nás bude muset spolehnout na torrenty. Je to smutné, když diváci chtějí chodit na konkrétní filmy do kina a nemají možnost. :-
0 0
reagovat
18.07.2017 15:22:24

Premiéra

Zdar, 

ví se kdy či zda bude tento film v kino distribuci. 

Díky
0 0
reagovat
18.07.2017 14:32:01
Výborná recenze a naprostý souhas se vším, díky Mr. Hlade :+:)  Viděno ve Varech, kde to uvedl sám Jeremy a po filmu pak velmi nenuceně a zábavně cca 40 minut debatoval s diváky v Thermalu, což ještě filmovému zážitku přidalo další 2* ;):+
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2017.
Všechna práva vyhrazena.
Hosting zajišťuje: Stable.cz
Kontakty: Technická podpora | Redakce

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se na MovieZone zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se