Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ VIDEO: Jak moc je vlastně nový Spider-Man marvelovkou?


ikona
imf
iron manmarvelmz videosonyspider-manspider-man: homecomingtom holland
Sony šlape Marvelu do zelí a my jí to baštíme i s navijákem. 

Ted psal o Sony před pár dny a Karel se taktéž rozepsal o zmatcích mezi Kevinem Feigem a Amy Pascal, takže já chci k té drobné rozepři mezi Marvelem a Sony, která se samozřejmě navenek statečně maskuje, podotknout jen něco menšího. Je to na článek? Dost možná ne. A protože jsme s MZ Live oslavili nedávno stovku a další díl kvůli Varům ne a ne přijít, rozhodli jsme se tu naší videopřítomnost ve věku YouTube konečně trochu nakopnout. To víte, jsme staré struktury, nikdy nás neuvidíte na Utuberingu, nikdy nebudeme točit vlogy, ale rozhodli jsme se vám přinést naše názory když už ne tradiční formou úchylných mluvících hlav v Live, tak alespoň krátkými komentáři, které budou mít tak akorát stopáž běžných trailerů. Je to experiment, který je audiovizuálnější než psaný text, takže ho chceme víc ždímat, ale samozřejmě záleží i na čtenářích (a divácích), jak se k tomu postaví. Napište nám tedy do komentářů nejen názory, ale třeba i náměty. Berte ale na vědomí, že běh webu a psaní článků jsou pro nás pořád prioritou, ačkoliv by tahle videoprodukce mohla a měla být doplňkem k Live, abyste si pořád nestěžovali, že nás nevidíte... nebo alespoň neslyšíte.

A co se vlastně v premiérovém komentáři dozvíte? Že Spidey není tak úplně marvelovkou, ačkoliv se jí tak snaží Sony a dokonce i Marvel malovat. Jde tu samozřejmě o zisky, jakmile totiž obě studia film prodají jako součást MCU, je stamilionový víkend jistý a s ním i obří tržby za prodej hraček a merche. Na tom prvním vydělá Sony, na tom druhém Marvel. Problém nastává ve chvíli, kdy si Sony začne za zády svého partnera plánovat vlastní vesmír, ve kterém využije všechny myslitelné Spider-Man postavy. Jenže je jich dost, aby to někoho zajímalo i bez přítomnosti Avengers? Mediální kolečko přináší každý den nové a nové zprávy o nafukujících se komiksových vesmírech - Sony říká něco, Marvel s tím naoko souhlasí, a pak přijde Tom Holland a všechno popře. Bude to ještě zajímavé zápolení, ze kterého vyjde najevo, kdo koho podrazil. Pokud tady ale platí, že kdo nekope s námi, kope proti nám, pak si Sony nepěkně zahrává s důvěrou úspěšnějšího studia, které má na superhrdiny monopol. A to by se v době, kdy zůstává Spidey spolu s Jamesem Bondem jediným trumfem japonského studia, nemuselo vyplatit...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace