Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo si zahraje Batgirl?


ikona
Mr. Hlad
batgirldcjoss whedon
Warneř a Joss Whedon hledají Batgirl a těhle devět hereček má prý k roli momentálně nejblíž. Vyberete si?  

Joss Whedon nedávno převzal režijní povinnosti u Justice League po Zack Snyderovi, DC ho ovšem nalákalo především na comicsovku Batgirl. Batmanova kolegyně z Gothamu dorazí někdy v budoucnosti a zatím není jistý ani rok, kdy bychom ji měli vyhlížet v kině. Víme vlastně jen to, že hrdinkou bude dcera komisaře Gordona Barbara, která na sebe taky občas vezme superhrdinský oblek. A Whedon by se údajně rád inspiroval comicsem Kameňák, kde se po střetu z Jokerem octla prakticky na dně. Slavný záporák ji totiž zlomil páteř a dostal na invalidní vozík a to se pak člověk zpátky ke kariéře comicsové hrdinky moc nežene. Whedon v minulosti naznačil, že by rád obsadil nějakou neznámou herečku. Fanoušci by sice chtěli Emmu Stone a zájem projevily třeba Priyanaka Chopra z Baywatch nebo Lindsay Morgan ze seriálu The 100, ale vypadá to, že nakonec dostaneme někoho úplně jiného. Unikl totiž seznam hereček, o které by údajně Warneři měli zájem. A jsou na něm tyhle dámy: 

 

Katherine Langford se objevila v netflixovském seriálu 13 Reasons Why a údajně je právě ona nejžhavější kandidátkou na roli. Margaret Qualley uvidíme brzy taky na Netflixu ve filmové verzi comicu Zápisník smrti, ale znát ji můžete i ze Správných chlapů. Haley Lu Richardson na sebe letos upozornila v thrilleru Rozpolcený a objevila a pochvaly sklízela i za drama Hořkých sedmnáct. 

 

Olivia Cooke září v seriálu Batesův hotel a příští rok ji uvidíme ve sci-fi Ready Player One. Bella Thorne je zase stárnoucí disneyovská hvězdička s docela sexy Instagramem a velkou snahou dostat se z téhle škatulky. Naomi Scott se divákům představila pořádně letos díky filmovým Power Rangers

 

A teď pár slavnějších jmen. Elle Fanning určitě znáte ze Super 8, Koupili jsme ZOO, Neon Demon a spousty dalších filmů. Rozhodně patří k těm zajímavějším a obsazovanějším mladým herečkám. Emma Roberts je taky známější tvář a má za sebou Millerovy na tripu, čtvrtý Vřískot nebo akční podívanou pro teenagery Nerve: Hra o život. Jane Levy jste zase mohli vidět v remaku Evil Dead a hororu Smrt ve tmě. 

 

Jde o celkem zajímavá jména, tak uvidíme, koho si Whedon a Warneři vyberou. Vedle Katherine Langford mají prý největší šance Elle Fanning, Jane Levy a Margaret Qualley. Ale vzhledem k tomu, že ani zdaleka nejde o oficiální seznam a studio se k němu nijak nevyjadřuje, možná, že nakonec dostaneme někoho úplně jiného. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (34)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace