Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #408 o Batmanovi a Richardu Donnerovi


ikona
KarelR
víkendový výplach
Proč se znovu sešli Gibson s Gloverem? Kolik filmů s Batmanem se zrušilo? A jak vypadá Poslední z Jediů v 8bitové verzi? 

První prázdninový výplach

Předělávka týdne

Trailer Black Panthera patří mezi ty výraznější kousky posledních týdnů, takže není divu, že se dočkal pár předělávek. Třeba té s Batmanem...

Historie týdne

Filmová historie Batmana je zatraceně složitá a plná nerealizovaných projektů. Že byste se o nich rádi něco dozvěděli? Inu, tady se můžete dozvědět prakticky všechno.

 

Nostalgie týdne

Povedené trailery dnes dostávají hlavně předělávky z Lega a "za pár korun". Sem tam se ale objeví i 8bitová verze a zrovna osmým Star Wars to v ní náramně sekne.

 

Product placement týdne

Michael Bay se nikdy neštítil product placementu, protože určitě zná rčení "víc peněz, větší exploze". A pokud vás zajímá, co všechno už do svých filmů vecpal, tady máte kompletní přehled.

 

Titulky týdne

Závěrečné titulky skrývají tisíce prací, o kterých při sledování filmu vážně nepřemýšlíte. Chcete v nich konečně mít přehled? Není problém, mrkněte na tohle video.

Sešlost týdne

Předem se omlouvám, ale druhá polovina výplachu bude patřit Richardu Donnerovi. Legendární režisér Supermana, Smrtonosné zbraně, Přichází Satan! nebo Mavericka se totiž dočkal velké sešlosti na jeho počest, z níž vám Hlad podstrčil jen Kevina Feigeho s Geoffem Johnsem. Co se na téhle akci dělo dál? V první řadě si k mikrofonu stoupli Mel Gibson a Danny Glover!

 

Dobrák týdne

Následovala dojemná historka od Jeffa Cohena, Chunka z Goonies, jemuž Richard Donner výrazně pomohl s prací a vzděláním.

 

Romance týdne

Do třetice věnujte trochu času Donnerově ženě (a producentce X-Menů) Lauren, která se rozpovídala o tom, jak se s Richardem dala dohromady při natáčení Jestřábí ženy.

 

Frajer týdne

No a v poslední řadě si určitě poslechněte samotného Donnera, který zavzpomínal na to, jak se vlastně dostal k práci režiséra.

Duel týdne

V minulém duelu se vás Mr. Hlad ptal na nejlepší film se Scarlett Johansson a nakonec vyhrálo Ztraceno v překladu. O stříbro a bronz se podělil Dokonalý trik a Match Point.

Tenhle týden bych rád zůstal u Donnera, jemuž je mimochodem 87 let a je ohromná škoda, že před 11 lety ukončil kariéru. Těžce předvídatelná otázka zní: "Který film Richarda Donnera máte nejradši?" Svého favorita hoďte do perexu a nezapomeňte připsat pár důvodů.

 

 

 

 

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace