Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: X-Menovská omladina a tajná válečná mise


ikona
Mr. Hlad
insidiousj.j. abramsna obzorux-men
Kdo bude členem nového x-menovského týmu? Jaké překvapení chystá J.J. Abrams? A která hororová sága přichází se čtvrtým dílem?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V pokračování jedné z nejlepších hororových sérií posledních let Insidious: Chapter 4 se podíváme do minulosti a zjistíme, jak duchové strašily jednu z hlavních postav už v době, kdy byla mladá. V komedii War with Grandpa bude Robert De Niro bojovat o vlastní pokoj se svým vnukem. 

 

V comicsovce X-Men: New Mutants dostaneme úplně nový x-menovský tým, ve kterém bude třeba Maisie Williams ze Hry o trůny nebo Anya Taylor-Joy z Rozpolceného. V romanci Little Italy zjistí Hayden Christensen, že jeho vztah může ohrozit něco, co neočekával. Pizza. 

 

Komedie Overboard je remake hitu Přes palubu, ve kterém zářili Kurt Russell a Goldie Hawn. Tentokrát bude za hvězdu Anna Faris. Akční sci-fi Code 8 je celovečerní verze úspěšného kraťasu, v níž budou o život bojovat hrdinové s nadlidskými schopnostmi. 

 

Ve válečné podívané Overlord se podíváme do Normandie těsně před vyloděním spojenců. Ale šeptá se, že tady půjde o víc. Dostaneme válečný film, nebo další Cloverfield? V romantice Departures bude mladý zdeprimovaný hrdina zjišťovat, že život není úplně špatný, když se člověk obklopí těmi správnými lidmi. 

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace