Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zemřel Michael Nyqvist z Milénia a Johna Wicka


ikona
Mr. Hlad
john wickmichael nyqvistmission impossiblerip
V pouhých šestapadesáti letech zemřel Michael Nyqvist, hvězda Mužů, kteří nenávidí ženy, Johna Wicka a Mission: Impossible 

V šestapadesáti letech asi smrt ještě vyhlíží málokdo, tahle mrcha má ale s každým svoje plány a pro Michael Nyqvista si došla právě v tomhle věku a navíc v době, kdy měl hodně slušně rozjetou kariéru. Rodák ze švédského Stockholmu byl doma celkem velkou hvězdou, ale mezinárodní slávu získal jako novinář Michael Blomkvist, který v adaptaci trilogie Stiega Larssona Milénium pomáhá hackerce Lisbeth Salander bojovat s těmi největšími magory celé Skandinávie. A je jedno, jestli jde o zkorumpované politiky, nebo sériového vrahy. Trilogie měla obrovský úspěch a Nyqvistovi otevřela dveře do Hollywoodu. A on toho skvěle využil.

 

Stal se specialistou na záporáky a potrápil hodně hereckých hvězd. Ve čtvrté Mission: Impossible se Tom Cruise málem přetrhl, aby mu zabránil ve vyvolání třetí světové války. V Johnu Wickovi Nyqvist změřil síly s Keanu Reevesem a v dramatu Kolonie vystřihl hodně slizkého nácka a pedofila, který Emmu Watson dost znervózněl. Objevil se ale i v povedeném sci-fi Zpráva o Europě a letos bychom ho měli vidět po boku Gerarda Butlera a Garyho Oldmana v akčním thrilleru Hunter Killer. Osudnou se mu v úterý 27. června stala rakovina plic. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace