Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Transformers: Poslední rytíř: Recenze

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
Sledování T5 bylo pro mě fyzickým utrpením. Nepřeháním. Tohle se mi nestalo už dobrých dva tři roky. Obrovská sračka, kterou nezachrání perfektní triky a vizuální stránka. 3/10
383937
Sledování T5 bylo pro mě fyzickým utrpením. Nepřeháním. Tohle se mi nestalo už dobrých dva tři roky. Obrovská sračka, kterou nezachrání perfektní triky a vizuální stránka. 3/10
0 0
reagovat

Dashiva

Takhle to bohate staci. Dikec moc
383934
Takhle to bohate staci. Dikec moc
Dashiva
0 0
reagovat

pepo

Tak tak, mnohem víc vyčerpávající, páč Bay je naprostej blázen, a když už na plátně výjimečně není nějaká ztřeštěná akce (hopsání po dronech :D), tak aspoň furt hraje strašně sympaticky vlezlá a zároveň cool epická hudba, a celý se to vlastně tváří asi tak desetkrát vážněji než by mělo. Atrakcí si to vystihl - 7,5.
383933
Tak tak, mnohem víc vyčerpávající, páč Bay je naprostej blázen, a když už na plátně výjimečně není nějaká ztřeštěná akce (hopsání po [spoiler]dronech[/spoiler] *:D*), tak aspoň furt hraje strašně sympaticky vlezlá a zároveň cool epická hudba, a celý se to vlastně tváří asi tak desetkrát vážněji než by mělo. Atrakcí si to vystihl - 7,5.
pepo
0 0
reagovat
Presne toto som potreboval po tyzdni pozerania artoviek. Bay uplne u*ebal dekel. Je tam uplne vsetko a este viac, bez nejakeho kluca nahadzane cez seba. Kvalitativne  plus minus take iste ako predchazadzajuce tri pokracovania. Takze opat sa na to netreba kukat ako na film, ale ako na atrakciu a mozno to nikoho z vas nezabije.....mozno. je to totiz vycerpavajucejsie nez kukat tarkovskeho.  7/10
383932
Presne toto som potreboval po tyzdni pozerania artoviek. Bay uplne u*ebal dekel. Je tam uplne vsetko a este viac, bez nejakeho kluca nahadzane cez seba. Kvalitativne  plus minus take iste ako predchazadzajuce tri pokracovania. Takze opat sa na to netreba kukat ako na film, ale ako na atrakciu a mozno to nikoho z vas nezabije.....mozno. je to totiz vycerpavajucejsie nez kukat tarkovskeho.  7/10
0 0
reagovat

WalkingDude

ja síce nie som žiaden prognostik, ale za premierový deň to dalo cca štvrtinu toho, čo Trans2, ktorí mali tiež premieru v stredu (15 mega T5 vs 62 mega T2).

na The Numbers predikujú 63 mega za 5-day opening.
s tým, aká to je podľa všetkého sračka, to v US asi nedá viac ako 120-130?
čiže neskutočný fail.

Buhužiaľ, zas to zachráni čína, kde to dá 300 mega. Zvyšok sveta si ani netrúfam odhadnúť. Minule to bolo 245 US, 320 Čína, 540 zvyšok.
Teraz nech 130 US, 300 Čína, 400 (???) zvyšok?
Každopádne, 800 asi padne. 

Otázka je koľko bol budget. Google hovorí 217, ale aj 260.
Aj pri tom nižšom čísle, keď zarátame ešte 150 mega za reklamu, tak sa to s tou osemstoukou ledva zaplatí.
383904
ja síce nie som žiaden prognostik, ale za premierový deň to dalo cca štvrtinu toho, čo Trans2, ktorí mali tiež premieru v stredu (15 mega T5 vs 62 mega T2). na The Numbers predikujú 63 mega za 5-day opening. s tým, aká to je podľa všetkého sračka, to v US asi nedá viac ako 120-130? čiže neskutočný fail. Buhužiaľ, zas to zachráni čína, kde to dá 300 mega. Zvyšok sveta si ani netrúfam odhadnúť. Minule to bolo 245 US, 320 Čína, 540 zvyšok. Teraz nech 130 US, 300 Čína, 400 (???) zvyšok? Každopádne, 800 asi padne.  Otázka je koľko bol budget. Google hovorí 217, ale aj 260. Aj pri tom nižšom čísle, keď zarátame ešte 150 mega za reklamu, tak sa to s tou osemstoukou ledva zaplatí.
WalkingDude
0 0
reagovat
Nerikam, ze to bylo nejak super, ale tech 5/10 si to zaslouzi. Mam to v podstate na stejnym levelu jako ctyrku (ktera me v nekterych okamzicich dost srala), ale ta pasaz v Anglii, celkove Hopkins, Laura Haddock to dela vic koukatelny. Walhburgera nemusim skoro v zadnym filmu, tady se vyjimka nekona, ta 14ka je tam v podstate jen proto, aby behala z bodu A do bodu B. Nejlepsi na celym filmu bylo asi 3D - koukalo se na to moc pekne a i kdyz se toho chvilema na platne deje spousta, tak je to stale prehledny a Transky vypadaj prirozene, takze za efekty a vizual urcite palec nahoru. Jinak pokud ma nekdo rad auta, vrtulniky, letadla, ponorky, atd, tak si bude chrochtat blahem. Moc pekne se na ty dopravni prostredky kouka :D Nakonec jsem rad, ze jsem to videl v 3D IMAXu, protoze doma na maly obrazovce to bude uz celkem slusna nuda, kdyz tomu clovek vezme to velky platno a povedeny 3D.

T1 - 90%
T2 - 80%
T3 - 70%
T4 - 60%
T5 - 50%

Snad dalsi Transky pojedou v jinem duchu, a nebude toho jen "more of the same."
383895
Nerikam, ze to bylo nejak super, ale tech [b]5/10[/b] si to zaslouzi. Mam to v podstate na stejnym levelu jako ctyrku (ktera me v nekterych okamzicich dost srala), ale ta pasaz v Anglii, celkove Hopkins, Laura Haddock to dela vic koukatelny. Walhburgera nemusim skoro v zadnym filmu, tady se vyjimka nekona, ta 14ka je tam v podstate jen proto, aby behala z bodu A do bodu B. Nejlepsi na celym filmu bylo asi 3D - koukalo se na to moc pekne a i kdyz se toho chvilema na platne deje spousta, tak je to stale prehledny a Transky vypadaj prirozene, takze za efekty a vizual urcite palec nahoru. Jinak pokud ma nekdo rad auta, vrtulniky, letadla, ponorky, atd, tak si bude chrochtat blahem. Moc pekne se na ty dopravni prostredky kouka *:D* Nakonec jsem rad, ze jsem to videl v 3D IMAXu, protoze doma na maly obrazovce to bude uz celkem slusna nuda, kdyz tomu clovek vezme to velky platno a povedeny 3D. T1 - 90% T2 - 80% T3 - 70% T4 - 60% T5 - 50% Snad dalsi Transky pojedou v jinem duchu, a nebude toho jen "more of the same."
0 0
reagovat
Můj první dojem z recenze: "Co???"
Druhej dojem: "Na tohle už jsem starej."

Bay by si už měl konečně nechat udělat ten oblek ze stodolarovek.
383894
Můj první dojem z recenze: "Co???" Druhej dojem: "Na tohle už jsem starej." Bay by si už měl konečně nechat udělat ten oblek ze stodolarovek.
0 0
reagovat

departed

Byformers spíše, naštěstí máme komiksy, který vznikli jako první v Marvelu už v roce 1984, dnes se zapomíná na to, že je také komiksovka.

Ale jestli bych nějaký film doporučil tak určitě z roku 1986 co se týče Transformers, ten byl sice kreslený, ale mnohem lepší než tohle, navíc docela temný a Unicron měl skvělej hlas.
383891
Byformers spíše, naštěstí máme komiksy, který vznikli jako první v Marvelu už v roce 1984, dnes se zapomíná na to, že je také komiksovka. Ale jestli bych nějaký film doporučil tak určitě z roku 1986 co se týče Transformers, ten byl sice kreslený, ale mnohem lepší než tohle, navíc docela temný a Unicron měl skvělej hlas.
departed
0 0
reagovat
Laure Haddock fandim :+
383877
Laure Haddock fandim *:+*
0 0
reagovat
Lituju a zaroven bych kopl do zatylku kazdeho, kdo za to utrati svy vzacny penize a koupi listek a tim to podpori. A ne, nejste jen kapicky v oceanu. I VY mate sanci neco zmenit. Zmente svet k lepsimu. Zastavte Transformery jednou pro vzdy.
383875
Lituju a zaroven bych kopl do zatylku kazdeho, kdo za to utrati svy vzacny penize a koupi listek a tim to podpori. A ne, nejste jen kapicky v oceanu. I VY mate sanci neco zmenit. Zmente svet k lepsimu. Zastavte Transformery jednou pro vzdy.
0 0
reagovat
Svarec: "jsem si jistý, že kdybych si pustil všech pět dílů za sebou (haha), najdu milion věcí, které budou v přímém rozporu" - hele, já se
na ty filmy ani znova dívat nemusim, abych tu tezi naprosto s přehledem
potvrdil - už první scéna dvojky je tak nesmyslná, trojka v tom dělá
ještě větší guláš, čtyřka to posunula na hranici blábolu a díky pětce si
to protiřečí v každém jednom mytologickém stavebním kameni, že po pětce
se to celé sesypalo do deseti alternativních vesmírů a fungování.
Mimochodem kde byla ta modrá nádhera, když se Cybertron teleporty přepravoval k zemi poprvé ve trojce?
Megatroj byl poskokem (Dart Vaderem) Fallena (císaře), ve trojce měl
supr dupr domluvu s tím červeným roborem a na konci umřel, ve čtyřce ho
oživili tou nějakou lidskou technologií, až se v petce bez jakéhokoli
vysvětlení ukáže, že je to opět plně on a nějak se dohodl s Nádherou?
Dvakrát je vyvolený Shia, ve trojce je degradován na poslíčka, pak je
Mark hrdinou z lidu, aby polovinu pětky byl za psance a během dvou
sekund se z něho stal vůdce odboje a... hele, to vážně nemá smysl.
Celá série je blbá jak zaseklé kolečno kancelářské židle, ale minimálně
trilogie přilívala aspoň kupu nápadů a je zábavná i dnes. Pětka má sice
transformery, rytíře, Merlina, jeho oslavu, jeho parodii, Nácky, robodinosahury, ISS, měsíc, cizí
planety, prahistorické ponorky, popírání vztlaku vody, nedýchatelnosti
svrchní atmosféry a tepelných rozdílů obou světů, plus téměř veškeré
postavy série, pólo, "vtipné" tetičky a Hopkinse, rebelská děcka, jejich
romanci a romanci dospělých
, ale že by jsem viděl byť jediný nový/originální nápad, co by to aspoň trochu pozvedl vzhůru, tam v tomhle zástupů motivů, co by vystačil na padesát filmů, není.
383874
Svarec: "jsem si jistý, že kdybych si pustil všech pět dílů za sebou (haha), najdu milion věcí, které budou v přímém rozporu" - hele, já se na ty filmy ani znova dívat nemusim, abych tu tezi naprosto s přehledem potvrdil - už první scéna dvojky je tak nesmyslná, trojka v tom dělá ještě větší guláš, čtyřka to posunula na hranici blábolu a díky pětce si to protiřečí v každém jednom mytologickém stavebním kameni, že po pětce se to celé sesypalo do deseti alternativních vesmírů a fungování. Mimochodem kde byla ta modrá nádhera, když se Cybertron teleporty přepravoval k zemi poprvé ve trojce? Megatroj byl poskokem (Dart Vaderem) Fallena (císaře), ve trojce měl supr dupr domluvu s tím červeným roborem a na konci umřel, ve čtyřce ho oživili tou nějakou lidskou technologií, až se v petce bez jakéhokoli vysvětlení ukáže, že je to opět plně on a nějak se dohodl s Nádherou? Dvakrát je vyvolený Shia, ve trojce je degradován na poslíčka, pak je Mark hrdinou z lidu, aby polovinu pětky byl za psance a během dvou sekund se z něho stal vůdce odboje a... hele, to vážně nemá smysl. Celá série je blbá jak zaseklé kolečno kancelářské židle, ale minimálně trilogie přilívala aspoň kupu nápadů a je zábavná i dnes. Pětka má sice [spoiler]transformery, rytíře, Merlina, jeho oslavu, jeho parodii, Nácky, robodinosahury, ISS, měsíc, cizí planety, prahistorické ponorky, popírání vztlaku vody, nedýchatelnosti svrchní atmosféry a tepelných rozdílů obou světů, plus téměř veškeré postavy série, pólo, "vtipné" tetičky a Hopkinse, rebelská děcka, jejich romanci a romanci dospělých[/spoiler], ale že by jsem viděl byť jediný nový/originální nápad, co by to aspoň trochu pozvedl vzhůru, tam v tomhle zástupů motivů, co by vystačil na padesát filmů, není.
0 0
reagovat
Haha, já jdu v sobotu, ale poslední dobou čím horší hodnocení na Moviezone tím lepší film. 8)
383864
Haha, já jdu v sobotu, ale poslední dobou čím horší hodnocení na Moviezone tím lepší film. *8)*
0 0
reagovat

4/10

Ta recenze mi mluví z duše, snad jen bod přidám za kulervoucí a vcelku zábavné finále, které ale nemůže vykoupit útrpné dvě hodiny, které mu předchází. Předchozí díly možná byly více či méně dementní, nesmyslné, na opakované zhlédnutí k nevydržení, ale v kině jsem se vždy více či méně bavil (nejvíce na jedničce, kterou jako jedinou snesu i dnes, nejméně na trojce). U pětky jsem se jen dvě hodiny modlil, ať už se něco začne dít. Přitom ten námět a propojení Transformerů s minulostí lidstva mi nepřijde jako špatný nápad, ale je to podané tak strašně špatně, že se to nedá vydržet. Bay úplně rezignoval na jakékoliv vyprávění příběhu a jen servíruje jednu scénu za druhou bez jakéhokoliv rozmyslu. Nudné a pro děj nevýznamné akční scény, nudné a nesmyslné vysvětlovačky. Torturro je tam úplně zbytečnej. Stejně tak asi další půl hodina scén. Na Den nezávislosti jsem si vzpomněl taky. Beru, že u těchto filmů jde fyzika stranou, ale prostě nepřekousnu to, že ty filmy zcela ignorují fakt, že přítomnost takhle obřího tělesa takhle blízko k zemi by stejně jakýkoliv život na zemi totálně smazala bez ohledu na to, co se dole děje.

Přitom svět transformerů i ty postavy jsou mi celkem sympatické a neskutečně mě sere, že místo aby producenti vymysleli nějakou koncepci a drželi se jí, případně rovnou natočili na sebe navazující sérii, tak se v každém díle vymyslí nějaký nový artefakt ukrytý na zemi a nepřítel, který kvůli němu podnikne invazi. Už to vůbec nedává smysl a jsem si jistý, že kdybych si pustil všech pět dílů za sebou (haha), najdu milion věcí, které budou v přímém rozporu.

A dal bych cokoliv za to, abych mohl vidět Hopkinse, jak čte poprvé scénář a vůbec netuší, co to k**va jako je.

P.S.: Vůbec bych se nedivil, kdyby Last Knight dopadl finančně podobně jak pátí Piráti, lidi už jsou unavený a po špatně přijaté trojce a čtverce už se podle mě do kina nepohrnou.
383863
Ta recenze mi mluví z duše, snad jen bod přidám za kulervoucí a vcelku zábavné finále, které ale nemůže vykoupit útrpné dvě hodiny, které mu předchází. Předchozí díly možná byly více či méně dementní, nesmyslné, na opakované zhlédnutí k nevydržení, ale v kině jsem se vždy více či méně bavil (nejvíce na jedničce, kterou jako jedinou snesu i dnes, nejméně na trojce). U pětky jsem se jen dvě hodiny modlil, ať už se něco začne dít. Přitom ten námět a propojení Transformerů s minulostí lidstva mi nepřijde jako špatný nápad, ale je to podané tak strašně špatně, že se to nedá vydržet. Bay úplně rezignoval na jakékoliv vyprávění příběhu a jen servíruje jednu scénu za druhou bez jakéhokoliv rozmyslu. Nudné a pro děj nevýznamné akční scény, nudné a nesmyslné vysvětlovačky. Torturro je tam úplně zbytečnej. Stejně tak asi další půl hodina scén. Na Den nezávislosti jsem si vzpomněl taky. Beru, že u těchto filmů jde fyzika stranou, ale prostě nepřekousnu to, že ty filmy zcela ignorují fakt, že přítomnost takhle obřího tělesa takhle blízko k zemi by stejně jakýkoliv život na zemi totálně smazala bez ohledu na to, co se dole děje. Přitom svět transformerů i ty postavy jsou mi celkem sympatické a neskutečně mě sere, že místo aby producenti vymysleli nějakou koncepci a drželi se jí, případně rovnou natočili na sebe navazující sérii, tak se v každém díle vymyslí nějaký nový artefakt ukrytý na zemi a nepřítel, který kvůli němu podnikne invazi. Už to vůbec nedává smysl a jsem si jistý, že kdybych si pustil všech pět dílů za sebou (haha), najdu milion věcí, které budou v přímém rozporu. A dal bych cokoliv za to, abych mohl vidět Hopkinse, jak čte poprvé scénář a vůbec netuší, co to k**va jako je. P.S.: Vůbec bych se nedivil, kdyby Last Knight dopadl finančně podobně jak pátí Piráti, lidi už jsou unavený a po špatně přijaté trojce a čtverce už se podle mě do kina nepohrnou.
4/10
0 0
reagovat
No ty krávo :D
Na 3/10 už pro mě byla odporná dvojka. Té imf dal mimochodem astronomických 7/10 :o. Takže po takové sodě co dal Poslednímu rytíři to už u mě teda asi bude někde v mínusových hodnotách :D
383860
No ty krávo :D Na 3/10 už pro mě byla odporná dvojka. Té imf dal mimochodem astronomických 7/10 *:o*. Takže po takové sodě co dal Poslednímu rytíři to už u mě teda asi bude někde v mínusových hodnotách *:D*
0 0
reagovat

Moje Mini recenze

Je to strašně nudný.Ale vážně,2h15m jenom nudný kecání o ničem v podstatě.Akce je úplné minimum,a když už nějáká je,tak se prostě střílí a je to jednoduše strašně neosobní.Čtvrtý díl mi příjde v pohodě,díky tomu,že má pár epických akčních scén,ale tohle fakt nemá snad žádnou,max.jednu.Hopkins je otravnej a ostatní lidi jsou cajk.A ten Optimus.V tom filmu je asi 10 minut a z toho 3 je zlej.Bitka s Beem je krátká a nic moc epickýho v ní není.
A ten humor je otřesnej,nezasmal jsem se ani jednou.Což by nebyl problém,kdyby tam bylo pár vtipů,ale o vtipy se snaží pořád a prostě to nesedí.Posledních pět minut se dá možná užít.Dobra věc na tom filmu,je ta,že má fakt vynikající CGI.Vážně,to je fantastický.
A bitky robotů.Ehm,jaký bitky robotů? Žádný,není tady snad žádná pořádná férovka a nic moc epickýho.Je vidět,že už jim prostě došli nápady na akční scény,protože tady téměř žádné nejsou.Těch posledních pět minut se užít dá,jinak strašná nuda a transformeru je tady strašně málo.Za mě 2/10.
383858
Je to strašně nudný.Ale vážně,2h15m jenom nudný kecání o ničem v podstatě.Akce je úplné minimum,a když už nějáká je,tak se prostě střílí a je to jednoduše strašně neosobní.Čtvrtý díl mi příjde v pohodě,díky tomu,že má pár epických akčních scén,ale tohle fakt nemá snad žádnou,max.jednu.Hopkins je otravnej a ostatní lidi jsou cajk.A ten Optimus.[spoiler]V tom filmu je asi 10 minut a z toho 3 je zlej.Bitka s Beem je krátká a nic moc epickýho v ní není.[/spoiler] A ten humor je otřesnej,nezasmal jsem se ani jednou.Což by nebyl problém,kdyby tam bylo pár vtipů,ale o vtipy se snaží pořád a prostě to nesedí.Posledních pět minut se dá možná užít.Dobra věc na tom filmu,je ta,že má fakt vynikající CGI.Vážně,to je fantastický. A bitky robotů.Ehm,jaký bitky robotů? Žádný,není tady snad žádná pořádná férovka a nic moc epickýho.Je vidět,že už jim prostě došli nápady na akční scény,protože tady téměř žádné nejsou.Těch posledních pět minut se užít dá,jinak strašná nuda a transformeru je tady strašně málo.Za mě 2/10.
Moje Mini recenze
0 0
reagovat
Ne vazne, kolik ta sracka hodla vydelat? Prognostici, sem s tim.. Predem dik
383857
Ne vazne, kolik ta sracka hodla vydelat? Prognostici, sem s tim.. Predem dik
0 0
reagovat
Je to hloupé (čti naprosto debilní bez hlavy a paty), ale to byla při vší úctě i jednička.
Je to úplně stejné jako čtyřka, jen s jedním jediným rozdílem - tam, kde ve čtyřce v podstatě byla jen nonstop akce (vyjma prvých dvaceti minut na farmě), takdy je té akce přesně zrcadlově. Víc výbuchů jsem určitě u Michaela viděl.
Narozdíl od čtyřky se mi líbily ty artušovské motivy. Plus je tam minimum strašně otravného Optimuse.
Ve výsledku to fakt nikdy nechci vidět znova (podobně jako čtyřku) a stejně jako čtyřku bych to ohodnotil na nějakých 4/10*.
3Dčko to má nádherné, zvuk vymazlený. Nové top technické demo na světě, "jen ho proboha nepouštějte v kuse a nesnažte se nás přesvědčit, že nám chcete něco vyprávět", by se chtělo říct.
ps: Rodinka za mnou se očividně dobře bavila, takže "běžný" lid se bavit bude stále stejně dobře.
383855
Je to hloupé (čti naprosto debilní bez hlavy a paty), ale to byla při vší úctě i jednička. Je to úplně stejné jako čtyřka, jen s jedním jediným rozdílem - tam, kde ve čtyřce v podstatě byla jen nonstop akce (vyjma prvých dvaceti minut na farmě), takdy je té akce přesně zrcadlově. Víc výbuchů jsem určitě u Michaela viděl. Narozdíl od čtyřky se mi líbily ty artušovské motivy. Plus je tam minimum strašně otravného Optimuse. Ve výsledku to fakt nikdy nechci vidět znova (podobně jako čtyřku) a stejně jako čtyřku bych to ohodnotil na nějakých [b]4/10*[/b]. 3Dčko to má nádherné, zvuk vymazlený. Nové top technické demo na světě, "jen ho proboha nepouštějte v kuse a nesnažte se nás přesvědčit, že nám chcete něco vyprávět", by se chtělo říct. ps: Rodinka za mnou se očividně dobře bavila, takže "běžný" lid se bavit bude stále stejně dobře.
0 0
reagovat

7,5/10

Pujdu hodne proti proudu...

Tolik vybuchu jsem v zadnem filmu nevidel...akce je dostatek, stejne tak i humoru. Taky si dovedu predstavit, kdyby film trochu zkratili. Kazdopadne je to jeden z tech filmu, ktery byste meli videt na velkem platne - troufam si tvrdit, ze doma to nebude ono. :))

Tenhle dil radim hned za neprekonatelnou jednicku.

btw. trapne bylo, kdyz na konci filmu zacli lidi tleskat (Ostrava - Cinestar) Taky se vam neco podobneho stalo? :) :o
383854
Pujdu hodne proti proudu... Tolik vybuchu jsem v zadnem filmu nevidel...akce je dostatek, stejne tak i humoru. Taky si dovedu predstavit, kdyby film trochu zkratili. Kazdopadne je to jeden z tech filmu, ktery byste meli videt na velkem platne - troufam si tvrdit, ze doma to nebude ono. *:))* Tenhle dil radim hned za neprekonatelnou jednicku. btw. trapne bylo, kdyz na konci filmu zacli lidi tleskat (Ostrava - Cinestar) Taky se vam neco podobneho stalo? :) *:o*
7,5/10
0 0
reagovat
Laura Haddock je fakt dost pekna. Tolko k plusom. 
Nechce sa mi to vypisovat, no naozaj je to az taka strasna picovina. Technicky je to na brutalnej urovni, ale tento dojem mi kazili dve muchy, ktore neustale lietalia/lozili pred a po objektive premietacky (alebo po skle) Najohrsi den v mojom zivote a to mi vyberali nosne mandle a trhali hnisavy zub, kde mi nezabrala injekcia na umrtvenie :- 
383852
Laura Haddock je fakt dost pekna. Tolko k plusom.  Nechce sa mi to vypisovat, no naozaj je to az taka strasna picovina. Technicky je to na brutalnej urovni, ale tento dojem mi kazili dve muchy, ktore neustale lietalia/lozili pred a po objektive premietacky (alebo po skle) Najohrsi den v mojom zivote a to mi vyberali nosne mandle a trhali hnisavy zub, kde mi nezabrala injekcia na umrtvenie *:-* 
0 0
reagovat

rush

opat zasluzene? za dvojku to bolo ako zaslúžene? 
383850
opat zasluzene? za dvojku to bolo ako zaslúžene? 
rush
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se