Diskuze k článku Transformers: Poslední rytíř: Recenze

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

váš komentář



zrušit
19.09.2017 11:46:32

Nic dementnějšího jsem v životě neviděl

:(:-2/10 za efekty a hudbu.. jednička je u mě za 9/10 ale tohle byla totální sračka 

18.09.2017 18:25:42

2/10

větší vysokorozpočtovou hovadinu jsem dlouho neviděl.. tohle nemohl ustát ani Márky Márk.. uplně vidím Hopkinse, jak se tvářil, když četl scénář :D

11.07.2017 23:34:59

Strašná pecka. Ale strašlivá. Jako u Ritchieho Artuše jsem se mega bavil ale teprve toto naprosto maximálně vytěžilo kinoformát. 
Jestli se už naposledy psalo, že se Míša utrhl že řetězu, tak nevím jak popsat toto. 
Narozdíl od čtyřky "chybí" nudnej moment, všechno odsejpá a řešit logický lapsy u Transformers nehodlám. Chaotický mi nepřišel ani jeden z těch filmů, takže ani tady jsem se neutrácela. 
Tetelil jsem se blahem. Ještě teď se tetelím. Chci to dát ještě jednou! 
Hopkins a jeho sociopatickej sluha FTW! 
9/10

09.07.2017 08:33:10

Jdou transformers z hospody a jeden říká: nesložíme se na taxíka?

07.07.2017 23:49:09

táák konečně to mám za sebou. I tu recenzi. A vše co Imf a vy ostatní nemáte na tomhle filmu rádi, mě bavilo.
úvod vystřiženej jak z Gladiátora nebo Království nebeské. Super středověká rubačka. Pak přesunutí do USA a seznamování s novou "hrdinkou" . Pak už se to rozjede. Akce střídá akci. Roboti hláškují a dělají bordel. Celá sekce na vrakovišti super :D8)
Přesun do Anglie a tam už se začne vysvětlovat mytologie a ta mě bavila. Neměl jsem s tím žádnej problem. To propojení s lidskou historii bylo skvělý. A těším se na spinoff s Bumblebeem opravdu hodně.
Závěrečná super mega akce byla opravdu epická. Hodně se to povedlo.Žádnej digibordel. Efekty naprosto skvělý. 
Těším se na další díl
Pořadí nejoblíbenějších dílů 1,5,3,4,2 

Jen mě tam chyběla scéna která by se aspoň z části přiblížila "Arrival to Earth z 1. dílu".Ta je podle mě nepřekonatelná.
Soundtrack jsem ani moc nevnímal. Nebyl tam nějakej zásadní motiv. Spíš recyklace podobně jako u Pirátů 
Velká spokojenost. Můžete to tady "hejtovat" jak chcete. Mě nasrat nemůžete.
8/10

dobrou noc

30.06.2017 23:44:28

ten ''obed'' a'' celne sklo'' na ponorke....wtf!!:D

28.06.2017 22:56:25

Jsem zpět z kina. Ultrasr*cka. 250 kc uz nikdy neuvidím. 

26.06.2017 22:59:01

Atrakce? Nalestenej bordel. I ctyrka vysypala nekolik cool momentu. Tady nebylo nic. Sracka, ale ne bizar. Nuda. Taky me asi bavil jen hopkins, chovajici se jakkoliv a jeho sluha. Akce strasna. A hrozne random nasazena. Netrpel jsem, jen se nudil. Bayovi je ten film ukradenej. Nesnazil se vubec o nic uz. Presne, jak se pise v recenzi. Ze se nedockam jedinyho moneyshotu, to bych necekal. Fadni to bylo. A ticho v sale u kazde pauzy na smich k nezaplaceni

26.06.2017 22:56:51

Mě stejně pořád z transformeřích 3Dček přijde to nejlepší u trojky. Ne, nemluvím o samotných filmových kvalitách. U trojky jde ale hrozně vidět, že se s ním Bay seznamoval, bral ho jako jednu velkou výzvu a nesmírně se s ním vyblbnul.
Neříkám, že u pětky právě 3Dčko není vůbec ten nejsvětlejší bod (ehm, docela ironie, co?), ale osobně mi přišlo jeto taky trochu na neutrál. Nebo spíš Michalel věděl, co chce, ale netlačil to moc do extrémů.

26.06.2017 21:26:59

Som nalomeny:D

26.06.2017 21:16:04

Gorecki: Videl jsem v IMAX 3D a je to jedno z povedenejsich 3D, hezky prehledny, a ja jsem s durem co se tyce Hopkinse, teticek, ta "Britska modelka/herecka" tomu pridaji, zacatek v USA je dost pomalej, takze to osvezeni do Anglie pomaha.

25.06.2017 12:20:58

Olmikee radi zaciatok a koniec v kine, duro ten stred, ty az doma... Tak dik chalani:D
Asi to vyriesim ako dospely chlap - kino plus alkohol.

25.06.2017 12:07:34

Gorecki: Atmos by byl určitě super, ale u TF5 bude stačit i to 3D ;)... Takže určitě až doma.

25.06.2017 10:01:07

Asi hodinu som trpel. Ohavný recyklát. Od príletu do Anglicka to ale začne byť sranda a začne to aj trochu dávať zmysel. Pre mňa je rozhodne najzábavnejšia tá stredná časť filmu s Hopkinsom, jeho komorníkom a infantilnými pokusmi o romantickú dejovú líniu. To mi vo svojej milej stupídnosti prišlo bayovskejšie ako tie trikové orgie (mimochodom, tentoraz fakt parádne prehľadne natočené).

25.06.2017 09:41:47

Gorecki

No tak to uděláš vůbec to nejlepší:DTo se v podstatě dozvíš vše důležité a pak jen dojdeš na to jak se jen porvou všichni a o nic extra nepřijdeš:+:D

25.06.2017 08:18:42

Karlos

3D ma, Atmos ne:(
Este zvazujem ten IMAX sposobom, ze si dam uvodnu polhodku, skocim na hodinu do fitka a vratim sa na zaverecnych 45 minut:))

24.06.2017 23:40:28

To měřítko tomu asi přidá... Ale mít možnost pustit posledních třicet minut není vůbec k zahození...
Tak jako tak - pokud tvé DK, byť velmi slušné, nemá 3D, pak IMAX/Atmos. Pokud máš 3D, nebo Atmos, pak až doma.

24.06.2017 23:04:55

Mam dilemu

Pretrpet a stratit tri hodiny zivota kvoli par minutam IMAX 3D "dema", alebo si to nechat na domace (dost kvalitne) kino, ale s moznostou pretocit tu vatu, ktora ma prestala zaujimat uz pri prvom dieli?

24.06.2017 22:34:36

9/10

Super, já byl strašně spokojen. Efekty bez chybičky, k tomu perfektní zvuk. No já byl fakt spokojen.

24.06.2017 14:56:59

5/10

Kdyby se to zkrátilo o tu vatu, tak by to bylo vynikající IMAX demo. Takhle je to vynikající IMAX demo se spoustou vaty.
Už to nikdy nechci videt a už vůbec ne doma, kde by hodnocení šlo výrazně dolů.

Komentáře
© copyright 2000 - 2017.
Všechna práva vyhrazena.
Hosting zajišťuje: Stable.cz
Kontakty: Technická podpora | Redakce

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se na MovieZone zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se