Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Langdon strikes back!


ikona
imf
angels and demonsdan brown
 

Nehodlám pitvat těch neskutečných 224 milionů, které Šifra mistra Leonarda vydělala za první víkend celosvětově. Ale soudruzi v Sony mají velké cifry rádi, tím spíš že letošní sezóna nezačala nejšťastněji. Bylo otázkou času, kdy se Dan Brown upíše k další adaptaci a Sony se podařilo to stlačit na pouhé hodiny po oznámení oficiálních víkendových výsledků. Zfilmování by se tak mohla dočkat i další Brownova kniha s Robertem Langdonem v hlavní roli - Andělé a démoni - která dějově předchází Šifře. Tom Hanks tak bude muset svojí vlasovou nádheru nosit ještě minimálně dva roky, než se tahle záležitost natočí a dotočí a vzhledem ke konzervativní Sony se dá očekávat, že druhý šek je připraven i pro Rona Howarda. Utrpení na druhou? Dost možná.

Andělé a démoni jsou k mání i v českých knihkupectvích, takže můžete zkusit svoje štěstí (Brown právě píše další Langdonovo dobrodružství). Náš slavný hrdina se tentokrát zaplete s Ilumináty a dostane se na stopu největšího zdroje energie, jehož odhalení by otřáslo samotnými základy lidstva. Uff... proč mě to nepřekvapuje? Menší změna přesto nastane, Sophii nahradí jakási italská dívka, jejíž otec, geniální fyzik, byl v souvislosti s utajením celého komplotu zavražděn. Zdá se mi to, nebo píše Brown svoje knížky podle stále stejné osnovy?

Jasně, můžete mi to klidně v komentářích nandat a obvinit mě z podjatosti, asi to bude i pravda, na druhou stranu Andělé a démoni ještě nestihli vyvolat takový humbuk (alternativní zdroje energie asi nikoho nezajímají) a nalákat za dva roky miliony lidí "jen" na Toma Hankse nebude snadné. Těžko říct jak to dopadne, ale Sony určitě svojí šanci nepustí a pomazané hlavy dokonce prohlásily, že chtějí s Brownem navázat dlouhodobou spolupráci. Konec světa je blízko. Doufám. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace