Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hawkeye a Nevěsta jedou do Varů


ikona
Mr. Hlad
casey affleckjeremy rennerkarlovy varyuma thurman
Jeremy Renner a Uma Thurman budou ozdobou letošního karlovarského filmového festivalu.  

Už nějakou dobu víme, že na letošním karlovarském filmovém festivalu přivítají organizátoři a diváci čerstvého majitele Oscara Caseyho Afflecka. Ten tu spolu s režisérem Davidem Lowerym uvede chválenou romantickou fantasy Ghost Story, jejímž hrdinou bude zesnulý muž, který se jako duch vrací do svého domu a snaží se spojit se svou manželkou. Jak už je ale zvykem, Jiří Bartoška a jeho kolegové si schovávají další jména až těsně před začátek nejprestižnějšího domácího filmového festivalu. A letos se jim povedlo ulovit dvě hodně zajímavé hvězdy. 

 

Vedle Caseyho Afflecka totiž dorazí i Jeremy Renner a Uma Thurman. Uma festival zahájí a zároveň si převezme Cenu prezidenta festivalu. Jeremy Renner ji dostane také, ale až na jeho konci, kdy se budou promítat Příchozí, které jsme mimochodem vyhlásili nejlepším filmem roku. Renner zároveň přiveze detektivku Wind River. Tu natočil scenárista Sicaria a Hell or High Water Taylor Sheriden a z festivalu v Cannes si odvezla hodně pozitivní ohlasy. A my se na ni zatraceně těšíme. Po několika slabších letech, kdy se do Varů přijížděly ukazovat hlavně odkvétající hvězdy jako Richard Gere a John Travolta, se tak letos povedlo tvůrcům pozvat opravdu zajímavé hosty. A třeba mají ještě někoho v záloze...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace