Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Wonder Woman rozemlela i Cruiseovu Mumii

příspěvky 21 - 35 Napsat příspěvek
Spis by mohl casteji drzet hubu :(
383159
Spis by mohl casteji drzet hubu :(
0 0
reagovat

maly.autista

neni s tebou rozumna rec, nechces byt v tech diskuzich trochu, ehm, konstruktivnejsi?
383157
neni s tebou rozumna rec, nechces byt v tech diskuzich trochu, ehm, konstruktivnejsi?
maly.autista
0 0
reagovat

winnie

Pokud film stoji 125 (deadline hlasi anonymni zdroj az 190) tak je pruser, kdyz da z USA jen 70 :D:D:D

A myslet si, ze Piraty zachrani JAPONSKO... LOL, vsak ten film bude mit mensi svetovy vydelky nez Wonder Woman :o:o:o
383152
Pokud film stoji 125 (deadline hlasi anonymni zdroj az 190) tak je pruser, kdyz da z USA jen 70 *:D**:D**:D* A myslet si, ze Piraty zachrani JAPONSKO... LOL, vsak ten film bude mit mensi svetovy vydelky nez Wonder Woman *:o**:o**:o*
winnie
0 0
reagovat
Kolik dá asi Covenant v Číně? Prošumí bez zájmu jako King Arthur, nebo trhne stovku? Ne že by na tom záleželo, ale jsem zvědavý.
383150
Kolik dá asi Covenant v Číně? Prošumí bez zájmu jako King Arthur, nebo trhne stovku? Ne že by na tom záleželo, ale jsem zvědavý.
0 0
reagovat
Zato pokračování Pirátů i Strážců Galaxie jsou faily. Čistě proto, že je má na svědomí Disney a nedají miliardu...dohromady dají horko těžko jen půl druhý miliardy! :D
Ale vážně, oba filmy nakonec budou mít blíž k osmiset mega než, nejenom k miliardě, ale i než k devíti stovkám. To se moc nečekalo.
383148
Zato pokračování Pirátů i Strážců Galaxie jsou faily. Čistě proto, že je má na svědomí Disney a nedají miliardu...dohromady dají horko těžko jen půl druhý miliardy! *:D* Ale vážně, oba filmy nakonec budou mít blíž k osmiset mega než, nejenom k miliardě, ale i než k devíti stovkám. To se moc nečekalo.
0 0
reagovat

Mumie

Nerozumím tomu Civalově pesimismu ohledně Mumie. US Opening za 32 mega není sice nic slavnýho, ale tak nějak se to kolem 35 očekávalo. A napsat o 140 milionech ze světa za první víkend, že je to solidní...no, jde o 35. největší číslo v historii.

A teď vyhlídky do budoucna. Z Ameriky bude rozhodně víc než 70 m, vždyť to by muselo mít následující víkendy propady na úrovni Covenanta a to se prostě nestane. Možná nebude těch 90 m, jak jsem psal, ale to je nakonec jedno. Důležitější jsou (opět) ostatní trhy. Tam jsem konečný čísla čekal v opimistický vizi nad třema stovkama a to je  jasný v podstatě už teď. Sice je pravda, že to mělo skoro celosvětový release, ale příští týden ještě otvírá Francie a na závěr tradičně Japonsko, kde diváci na Toma Cruise pořád slyší. A tam, kde už to běží se tržby minimálně ještě zdvoj- až 2.5-násobí, takže ani 400 mega ze světa není nereálných.

Suma sumárum, film s rozpočtem 125 mega a (velkou celosvětovou kampaní tak za 150 mega) si v kinech v celým světě přijde na 450 milionů. Asi by si v Universalu přáli, aby se šlo přes půl miliardy WW, tomu nevěřím, ale i tak to není žádná jobovka. 8)
383147
Nerozumím tomu Civalově pesimismu ohledně Mumie. US Opening za 32 mega není sice nic slavnýho, ale tak nějak se to kolem 35 očekávalo. A napsat o 140 milionech ze světa za první víkend, že je to solidní...no, jde o 35. největší číslo v historii. A teď vyhlídky do budoucna. Z Ameriky bude rozhodně víc než 70 m, vždyť to by muselo mít následující víkendy propady na úrovni Covenanta a to se prostě nestane. Možná nebude těch 90 m, jak jsem psal, ale to je nakonec jedno. Důležitější jsou (opět) ostatní trhy. Tam jsem konečný čísla čekal v opimistický vizi nad třema stovkama a to je  jasný v podstatě už teď. Sice je pravda, že to mělo skoro celosvětový release, ale příští týden ještě otvírá Francie a na závěr tradičně Japonsko, kde diváci na Toma Cruise pořád slyší. A tam, kde už to běží se tržby minimálně ještě zdvoj- až 2.5-násobí, takže ani 400 mega ze světa není nereálných. Suma sumárum, film s rozpočtem 125 mega a (velkou celosvětovou kampaní tak za 150 mega) si v kinech v celým světě přijde na 450 milionů. Asi by si v Universalu přáli, aby se šlo přes půl miliardy WW, tomu nevěřím, ale i tak to není žádná jobovka. *8)*
Mumie
0 0
reagovat
U těch pirátů jsem to čekal, že se jim po té šílené 4 nebude už dařit. Potitulková scéna vypadala jako fajn navnazení na 6 díl protože Davy Jones byl super záporák
Víc než další pokračování šíleností Jacka Sparrowa ala Rychle a zběsile (scéna s trezorem) bych rád viděl spin-off Davyho Jonese a Calypso.
383142
U těch pirátů jsem to čekal, že se jim po té šílené 4 nebude už dařit. Potitulková scéna vypadala jako fajn navnazení na 6 díl protože [spoiler]Davy Jones byl super záporák [/spoiler]Víc než další pokračování šíleností Jacka Sparrowa ala Rychle a zběsile (scéna s trezorem) bych rád viděl spin-off Davyho Jonese a Calypso.
0 0
reagovat
No, já Pirátům miliardu ani na sekundu nevěřil, tipoval jsem něco okolo 900 milionů - překvapí mě, jestli to nedají, možná to to Japonsko ještě vytáhne, jak naznačuje Ted.

Mumii se není co divit, já na to zajdu jen kvůli rozporuplným reakcím, ale nelze se podivovat nad tím, proč na ni nechodí lidi. Špatný recenze a především hodně nepovedený marketing dělají své.

Je pak pravda, že lidi prostě chodí na značky a animáky - v top 20 nejvýdělejčnějších filmů letoška je jen pár výjimek - Velká čínská zeď na dvanáctým, Rozpolcený na patnáctým, nějaká čínská Kung Fu Yoga v závěsu, poté Uteč, opět něco čínskýho a devatenácté Psí poslání. První desítka je celá sestavená z filmů, které jsou součástí nějaké série/universa, popř. jde o animáky (a takového toho hybrida Krásku, té stačí, že to je od Disneyho a film podle animáku).

Je to škoda, pořád doufám v to, že nás překvapí nějaký neznačkový/neanimovaný film a probojuje se do tý první celosvětový desítky pro letošek aspoň.
383140
No, já Pirátům miliardu ani na sekundu nevěřil, tipoval jsem něco okolo 900 milionů - překvapí mě, jestli to nedají, možná to to Japonsko ještě vytáhne, jak naznačuje Ted. Mumii se není co divit, já na to zajdu jen kvůli rozporuplným reakcím, ale nelze se podivovat nad tím, proč na ni nechodí lidi. Špatný recenze a především hodně nepovedený marketing dělají své. Je pak pravda, že lidi prostě chodí na značky a animáky - v top 20 nejvýdělejčnějších filmů letoška je jen pár výjimek - Velká čínská zeď na dvanáctým, Rozpolcený na patnáctým, nějaká čínská Kung Fu Yoga v závěsu, poté Uteč, opět něco čínskýho a devatenácté Psí poslání. První desítka je celá sestavená z filmů, které jsou součástí nějaké série/universa, popř. jde o animáky (a takového toho hybrida Krásku, té stačí, že to je od Disneyho a film podle animáku). Je to škoda, pořád doufám v to, že nás překvapí nějaký neznačkový/neanimovaný film a probojuje se do tý první celosvětový desítky pro letošek aspoň.
0 0
reagovat

Cival

"když se může fatálně zmýlit taková osobnost, jakou jsem já"
Příště už bude i doporučení na víno, ne? :D

Jsem zvědavej na jakým čísle skončí Piráti, z pětky jsem sice nadšenej nebyl, ale další díl bych si klidně dal.
383139
"když se může fatálně zmýlit taková osobnost, jakou jsem já" Příště už bude i doporučení na víno, ne? :D Jsem zvědavej na jakým čísle skončí Piráti, z pětky jsem sice nadšenej nebyl, ale další díl bych si klidně dal.
Cival
0 0
reagovat
přesně tak, DiCaprio má takovou star power, že lidi na něho jdou do kina, i když je dvd screen už dva měsíce před premiérou na netu:+
383138
přesně tak, DiCaprio má takovou star power, že lidi na něho jdou do kina, i když je dvd screen už dva měsíce před premiérou na netu*:+*
0 0
reagovat

Svarec

Na tohle reknu jediny jmeno DiCaprio. On je posledni star power herec, ostatni hvezdy devadesatek jako Cruise, Pitt, Depp si porad drzi popularitu mimo US a jejich filmy mimo US slusne vydelaji, ale jejich vyznam na US trhu se zatracene precenuje. 

Kazdopadne Mumie bez Cruise by sla srat uplne, kolem toho filmu nebyl vubec zadny buzz, trailerova kampan tragicka. Tohle Universal tezce nezvladnul, vubec jsem nepochopil na koho kampan ciluji. 
383137
Na tohle reknu jediny jmeno DiCaprio. On je posledni star power herec, ostatni hvezdy devadesatek jako Cruise, Pitt, Depp si porad drzi popularitu mimo US a jejich filmy mimo US slusne vydelaji, ale jejich vyznam na US trhu se zatracene precenuje.  Kazdopadne Mumie bez Cruise by sla srat uplne, kolem toho filmu nebyl vubec zadny buzz, trailerova kampan tragicka. Tohle Universal tezce nezvladnul, vubec jsem nepochopil na koho kampan ciluji. 
Svarec
0 0
reagovat
Jinak milionté potvrzení toho, že nic jako "starpower" už dneska neexistuje a americe už se nechodí na herce, ale na značky. Platí to pro Cruise, Deppa, Pitta, ale i Pratta, atd. Slavné jméno k projektu přitáhne prvotní pozornost, ale to je všechno.
383134
Jinak milionté potvrzení toho, že nic jako "starpower" už dneska neexistuje a americe už se nechodí na herce, ale na značky. Platí to pro Cruise, Deppa, Pitta, ale i Pratta, atd. Slavné jméno k projektu přitáhne prvotní pozornost, ale to je všechno.
0 0
reagovat
Jsem zvědav na 47 meter down, film už je asi přes půl roku na netu, možná je chvílema lepší než hodně slušný Mělčiny, a teď jde teprve do kin??? zajímavý ne? nevíte vo co gou?
383132
Jsem zvědav na 47 meter down, film už je asi přes půl roku na netu, možná je chvílema lepší než hodně slušný Mělčiny, a teď jde teprve do kin??? zajímavý ne? nevíte vo co gou?
0 0
reagovat
Upřímně řečeno, fakt bych se nedivil tomu, kdyby se Warneři najednou rozhodli rozesrat skoro hotové Justice League kvůli tomu, že WW se stala nečekaně populární a musí jí tam být víc!! :D Oni jsou schopní všeho.
383131
Upřímně řečeno, fakt bych se nedivil tomu, kdyby se Warneři najednou rozhodli rozesrat skoro hotové Justice League kvůli tomu, že WW se stala nečekaně populární a musí jí tam být víc!! *:D* Oni jsou schopní všeho.
0 0
reagovat

Cival

Ono u tech Piratu trochu mate, ze jeste neotevreli v Japonsku. Na vlnach podivna tam dalo 110 mega. Kdyz se podivas na jednotlivy zeme, tak to krome Ameriky dela svoje a k tem 900 celkove to nakonec jeste imho dopluje. Zadnej prusvih, akorat jako uz ponekolikaty - Amerika kaka na Cruise, Deppa, Pitta a dalsi nejvetsi hvezdy posledni desetiletky.

Jeste ze mame toho Pratta :D
383129
Ono u tech Piratu trochu mate, ze jeste neotevreli v Japonsku. Na vlnach podivna tam dalo 110 mega. Kdyz se podivas na jednotlivy zeme, tak to krome Ameriky dela svoje a k tem 900 celkove to nakonec jeste imho dopluje. Zadnej prusvih, akorat jako uz ponekolikaty - Amerika kaka na Cruise, Deppa, Pitta a dalsi nejvetsi hvezdy posledni desetiletky. Jeste ze mame toho Pratta *:D*
Cival
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se