Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Spielbergova oscarovka a další disneyovský hit


ikona
Mr. Hlad
ewan mcgregormeryl streepna obzorusteven spielbergtom hanks
Půjde Spielberg letos po Oscarech? Jaká další animované klasika se dočká předělávky? A která hororová značka se po letech vrací?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte. 

V animáku Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2 se vrací na scénu animovaný sympaťák, který se tentokrát vydá do útrob internetu a udělá tu nejspíš pěkný bordel. V komedii Life of the Party se Melissa McCarthy vrátí do školy a asi by to měla být legrace. 

 

Po úspěšné Krásce a zvířeti to Disney zkusí s moderní předělávkou animované klasiky Lví král, ve které se bude bojovat o to, kdo se stane šéfem africké divočiny. V dramatu Simon vs. The Homo Sapiens Agenda bude muset mladý hrdina vysvětlit svému okolí, že je homosexuál. 

 

V romantice Life in a Year zjistí Jaden Smith, že jeho láska Cara Delevingne umírá a společně se rozhodnou stihnout během jednoho roku to, co ostatním trvá celý život. V hororu The Strangers 2 se na scénu vrací trojice maskovaných zabijáků a tentokrát budou terorizovat celou rodinu. 

 

Drama s oscarovými ambicemi The Papers láká na Stevena Spielberga, Toma Hankse, Meryl Streep a velký příběh o boji za svobodu slova a pravdu, která může hodně bolet. V romaci Zoe se Ewan McGregor pokusí zjistit, jak s pomocí vědy zajistit světu více lásky.. 

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace