Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spin-off Transformerů shání herce


ikona
Mr. Hlad
bumblebeetransformers
Nejpopulárnější z Autobotů se příští léto dočká vlastního filmu. A mohla by u toho být jedna z nejšikovnějších mladých hereček současnosti.  

Pátí Transformers dorazí do kina už za pár týdnů a s hodně velkou pravděpodobností to bude zatraceně úspěšný film. Jestli i dobrý, to se zatím neodvážím hádat, ale částečné zasazení do minulosti a kombinace robotů a rytířů, respektive robotů a nácků vypadá docela atraktivně. A Michael Bay se nejspíš zase vyblbne. Studio ovšem značce evidentně věří a už nějakou dobu slýcháme, že se chystají nejen sequely, ale i spin-offy a ten první se bude věnovat Bumblebeemu. Asi nikdo nevěří, že jeden z nejslavnějších Autobotů skutečně v pětce umře, i když se nás o tom trailery pokoušely přesvědčit, a tak může jeho sólovka dorazit do kin už v létě 2018. A samozřejmě u toho nebude sám. 

 

S velkou pravděpodobností se objeví i další roboti, ale pochopitelně i lidští hrdinové a hrdinky a tu hlavní by si mohla zahrát Hailee Steinfeld, což je jedna z těch zajímavějších mladých hereček. Oscarová nominace za Opravdovou kuráž to potvrzuje a loňských Hořkých sedmnáct jí také vyneslo spoustu chvály od diváků a kritiků. Proč ne? Její účast ještě není stoprocentně jistá, ale nezlobili bychom se, kdyby se se studiem domluvila. Už teď však víme alespoň jméno režiséra. Za kameru se postaví Travis Knight, jenž se proslavil svéráznými animáky studia Laika a natočil filmy Norman a duchové, Škatuláci a loňskou fantasy Kubo a kouzelný meč. Snad si zvládne svou osobitost udržet i u hraného filmu. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Než dostala roli v Opravdové kuráži, musela Hailee Steinfeld na casting osmkrát. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace