Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Wonder Woman: Recenze

příspěvky 81 - 100 Napsat příspěvek
Ta nesympaticka, nevtipna a otravna sekretarka mi bola cely cas povedoma.
Viem, som spomaleny, ale az po filme mi to dockvaklo
:o
382475
Ta nesympaticka, nevtipna a otravna sekretarka mi bola cely cas povedoma. Viem, som spomaleny, ale az po filme mi to [url=http://media.vanityfair.com/photos/55899a22320a56cf42416b90/16:9/pass/ricky-gervais-the-office-uk-life-on-the-road.jpg?mbid=social_retweet]dockvaklo[/url] *:o*
1 0
reagovat

Specialne pre Dostyho

Moviezone 6/10
FFFILM 40%
Filmspot.cz 60%
Rozhlas.cz 60%
iDnes 55%

:D
382474
Moviezone 6/10 FFFILM 40% Filmspot.cz 60% Rozhlas.cz 60% iDnes 55% *:D*
Specialne pre Dostyho
1 0
reagovat

6-7/10

Upřímně řečeno, nevadilo mi to a nenudil jsem. Oproti mnohým mi to navíc uteklo docela rychle. Herci solidní, Pine vládne, Gadotka nijak úžasná, ale lepší než jsem čekal. Více ve spoilerech
Hned první věc: nejsem historik, ale vadilo mi to černobílé vyobrazení první světové války - němci padouši, britové hodní. První světová válka byla mnohem komplikovanější, nelze říci, že za ni jednoznačně může německo a neskutečných zvěrstev se dopouštěly obě strany (válečné plyny vyvíjely a používaly jak centrální mocnosti, tak i spojenci). Tohle byla válka, která neměla hrdiny a padouchy, byla prostě jenom strašná. Tenhle film v podstatě promítá druhou světovou válku do první a to je špatně, protože na základě tohoto filmu si teď všichni budou myslet, že němci byly padouši a britové hodní, jenže tak jednoduché to prostě nebylo.
Další faktická věc - toxický plyn na bázi vodíku, wtf, wtf, a ještě jednou wtf :D Jako student chemie, tohle je jedna z největších píčovin, co jsem v nějakém filmu slyšel. Vodík je nejlehčí plyn vůbec, stoupá vzhůru a nedrží se u země. Bojový plyn se právě musí držet u země, ideálně s vlhkostí tvořit mlhu. Právě protože vodík je výbušný, tak je samozřejmě jako toxický plyn nepoužitelný, i kdyby se držel u země, protože by na bojišti okamžitě bouchnul. No a i kdyby se držel u země a nevybouchnul, rozhodně nemá takové účinky, jako ten plyn ve filmu :D Pevně doufám, že nemysleli vodík jako H2, ale prostě nějakou sloučeninu, což je ale naprostá kravina říkat, že je na bázi vodíku, protože vodík obsahuje polovina chemických sloučenin a naprosto nic to neříká o jejích vlastnostech (viz jeden z dialogů ve filmu "je to hořlavé?" - "je to na bázi vodíku, takže ano".)
Plyn ve filmu rozežere masku během několika sekund, ale Pine se ho nadýchá a je v pohodě?
Vědkyně provede přelomový objev, poté co její zrak ulpí na kusu starých poznámek - omg, větší vědecké klišé snad neexistuje.
Dále: Thewlis s knírkem se do té role šíleně nehodil. Měli vybrat nějakého herce, který by byl uvěřitelný jako byrokrat, i jako bůh války, což Thewlis právě vůbec nebyl.  Jeho Ares byl totálně směšný.
Jinak byl bych ochotný se vsadit, že tvůrci v pokračování vymyslí, jak Pinea oživit, on byl na tom filmu fakt to nejlepší a s Gadot měl perfektní chemii.
382470
Upřímně řečeno, nevadilo mi to a nenudil jsem. Oproti mnohým mi to navíc uteklo docela rychle. Herci solidní, Pine vládne, Gadotka nijak úžasná, ale lepší než jsem čekal. Více ve spoilerech [spoiler]Hned první věc: nejsem historik, ale vadilo mi to černobílé vyobrazení první světové války - němci padouši, britové hodní. První světová válka byla mnohem komplikovanější, nelze říci, že za ni jednoznačně může německo a neskutečných zvěrstev se dopouštěly obě strany (válečné plyny vyvíjely a používaly jak centrální mocnosti, tak i spojenci). Tohle byla válka, která neměla hrdiny a padouchy, byla prostě jenom strašná. Tenhle film v podstatě promítá druhou světovou válku do první a to je špatně, protože na základě tohoto filmu si teď všichni budou myslet, že němci byly padouši a britové hodní, jenže tak jednoduché to prostě nebylo. Další faktická věc - toxický plyn na bázi vodíku, wtf, wtf, a ještě jednou wtf *:D* Jako student chemie, tohle je jedna z největších píčovin, co jsem v nějakém filmu slyšel. Vodík je nejlehčí plyn vůbec, stoupá vzhůru a nedrží se u země. Bojový plyn se právě musí držet u země, ideálně s vlhkostí tvořit mlhu. Právě protože vodík je výbušný, tak je samozřejmě jako toxický plyn nepoužitelný, i kdyby se držel u země, protože by na bojišti okamžitě bouchnul. No a i kdyby se držel u země a nevybouchnul, rozhodně nemá takové účinky, jako ten plyn ve filmu *:D* Pevně doufám, že nemysleli vodík jako H2, ale prostě nějakou sloučeninu, což je ale naprostá kravina říkat, že je na bázi vodíku, protože vodík obsahuje polovina chemických sloučenin a naprosto nic to neříká o jejích vlastnostech (viz jeden z dialogů ve filmu "je to hořlavé?" - "je to na bázi vodíku, takže ano".) Plyn ve filmu rozežere masku během několika sekund, ale Pine se ho nadýchá a je v pohodě? Vědkyně provede přelomový objev, poté co její zrak ulpí na kusu starých poznámek - omg, větší vědecké klišé snad neexistuje. Dále: Thewlis s knírkem se do té role šíleně nehodil. Měli vybrat nějakého herce, který by byl uvěřitelný jako byrokrat, i jako bůh války, což Thewlis právě vůbec nebyl.  Jeho Ares byl totálně směšný. Jinak byl bych ochotný se vsadit, že tvůrci v pokračování vymyslí, jak Pinea oživit, on byl na tom filmu fakt to nejlepší a s Gadot měl perfektní chemii.[/spoiler]
6-7/10
1 0
reagovat

Chris Pine

Tak si rikam, ze tohle byla nejlepsi chemie a laska v ramci DC a to i vcetne Nolana a Burtona. Pine je neskutecny a vsude ho chvali (krome Spacilky) a dost tahne ten film. Ze by Warneri vymekli a bude i v dalsich filmech? Urcite by si to zaslouzil a bez nej by ten film byl na 6/10 misto 8/10
382469
Tak si rikam, ze tohle byla nejlepsi chemie a laska v ramci DC a to i vcetne Nolana a Burtona. Pine je neskutecny a vsude ho chvali (krome Spacilky) a dost tahne ten film. Ze by Warneri vymekli a bude i v dalsich filmech? Urcite by si to zaslouzil a bez nej by ten film byl na 6/10 misto 8/10
Chris Pine
1 0
reagovat

Sony

IMAX udělá hodně, to jo. Ale mě sedla i komplet mystika okolo Diany, začátek mi hodně připomněl Muže z oceli.
382467
IMAX udělá hodně, to jo. Ale mě sedla i komplet mystika okolo Diany, začátek mi hodně připomněl Muže z oceli.
Sony
1 0
reagovat

maly.autista

Ta sekretářka tam hraje tak malou roli, že mi rozhodně nijak neovlivnila dojem z filmu. Navíc mi nevadila.
382466
Ta sekretářka tam hraje tak malou roli, že mi rozhodně nijak neovlivnila dojem z filmu. Navíc mi nevadila.
maly.autista
1 0
reagovat

M.a.t.t.

Přesně, od Strážců galaxie. A to se mi hodně líbil i Dr Strange, ale na Wonder Woman nemá.:)
382464
Přesně, od Strážců galaxie. A to se mi hodně líbil i Dr Strange, ale na Wonder Woman nemá.*:)*
M.a.t.t.
1 0
reagovat
Je to tak, ale ja to nakoniec Marvelu ani nevycitam, nakolko je to z ich strany umyselne rozhodnutie. Iba mi pride vtipne, ako sa tu pri Marveli zauzival vyraz omalovanky, pricom farebna paleta filmov Marvelu ma ako celok skutocne velmi daleko od pestrofarebnych komiksov.
382463
Je to tak, ale ja to nakoniec Marvelu ani nevycitam, nakolko je to z ich strany umyselne rozhodnutie. Iba mi pride vtipne, ako sa tu pri Marveli zauzival vyraz omalovanky, pricom farebna paleta filmov Marvelu ma ako celok skutocne velmi daleko od pestrofarebnych komiksov.
1 0
reagovat

M.a.t.t.

Tak marvel ma ten televizni look naschval ne? Protoze jejich hrdinove jsou civilnejsi a vic se to k nim hodi a nekomu se to tak libi. DC to ma sytejsi a ikdyz je WW barevna, tak je to stejna paleta v ramci DC filmu.

Robur
WW dost srazi nasroubovana tlusta kamoska, aby to bylo vtipne a klidne mohli vystrihnout kus z Londyna. Vtipnost kvuli jeji naivite a chemie s Pinem je prirozenejsi a je to super a takovy humor by byl snesitelnejsi nez ta tlustoprdka.
382461
Tak marvel ma ten televizni look naschval ne? Protoze jejich hrdinove jsou civilnejsi a vic se to k nim hodi a nekomu se to tak libi. DC to ma sytejsi a ikdyz je WW barevna, tak je to stejna paleta v ramci DC filmu. Robur WW dost srazi nasroubovana tlusta kamoska, aby to bylo vtipne a klidne mohli vystrihnout kus z Londyna. Vtipnost kvuli jeji naivite a chemie s Pinem je prirozenejsi a je to super a takovy humor by byl snesitelnejsi nez ta tlustoprdka.
M.a.t.t.
1 0
reagovat

Robur

Pokial ratas aj Guardians of the Galaxy, tak nesuhlasim. Ak nie, potom asi ano  ;)

Inak Wonder Woman JE farebnejsia ako predosle DC filmy, tak Marvel so svojim vizualom s utlmenymi farbami. To len pre poriadok.
382460
Pokial ratas aj [url=https://en.wikipedia.org/wiki/Guardians_of_the_Galaxy_(film)]Guardians of the Galaxy[/url], tak nesuhlasim. Ak nie, potom asi ano  *;)* Inak Wonder Woman JE farebnejsia ako predosle DC filmy, tak Marvel so svojim vizualom s utlmenymi farbami. To len pre poriadok.
Robur
1 0
reagovat

Robur

...na takovy film jsem puvodne sel...

ale treba to je tim IMAXem :) ;)
382457
...na takovy film jsem puvodne sel... ale treba to je tim IMAXem :) ;)
Robur
1 0
reagovat

9/10

Viděno v IMAXu 3D.
Pocitově o hodinu kratší, než je stopáž. Výborné jsou pasáže, kdy film zpomalí a postavy v klidu konverzují. Jen aby po chvíli pokračovala nějaká ta řežba. Chemie mezi Gadot a Pinem je vůbec jedna z nejlepších v komiksovkách. Akční scény na opravdu vynikající úrovni a to včetně finále. Moc nechápu kritiky této části, jak byste chtěli natočit souboj dvou potomků Dia bez toho, aby po sobě občas hodili něco většího. Když prostě tu sílu mají, bylo by divné, kdyby nevyužili prostor okolo sebe.
Kdo má rád komiksy, neváhejte, je to lepší film než cokoliv od Marvelu za poslední tři roky. A rozhodně to nevypadá barevně jako Marvel, naštěstí si pořád drží svoji tvář.
382455
Viděno v IMAXu 3D. Pocitově o hodinu kratší, než je stopáž. Výborné jsou pasáže, kdy film zpomalí a postavy v klidu konverzují. Jen aby po chvíli pokračovala nějaká ta řežba. Chemie mezi Gadot a Pinem je vůbec jedna z nejlepších v komiksovkách. Akční scény na opravdu vynikající úrovni a to včetně finále. Moc nechápu kritiky této části, jak byste chtěli natočit souboj dvou [spoiler]potomků Dia[/spoiler] bez toho, aby po sobě občas hodili něco většího. Když prostě tu sílu mají, bylo by divné, kdyby nevyužili prostor okolo sebe. Kdo má rád komiksy, neváhejte, je to lepší film než cokoliv od Marvelu za poslední tři roky. A rozhodně to nevypadá barevně jako Marvel, naštěstí si pořád drží svoji tvář.
9/10
1 0
reagovat
Myslím si že bude v tomto případě hodně záležet jak člověk vnímá speciální  efekty. Jen pro zajímavost:

totalfilm 90% / 100%

Akce je skvělá, žádný digitální balast se tu nekoná. Výborně vše doplňuje chytlavá hudba se zapamatovatelným motivem.

Nechci tady vyvolat válku píšu to jen pro zajímavost
382452
Myslím si že bude v tomto případě hodně záležet jak člověk vnímá speciální  efekty. Jen pro zajímavost: totalfilm 90% / 100% Akce je skvělá, žádný digitální balast se tu nekoná. Výborně vše doplňuje chytlavá hudba se zapamatovatelným motivem. Nechci tady vyvolat válku píšu to jen pro zajímavost
1 0
reagovat

Sony

tak kdo by smrděl v létě v kině, když je venku třicet..
382445
tak kdo by smrděl v létě v kině, když je venku třicet..
Sony
1 0
reagovat
Jestli cekate nejakou zapamatovatelnou scenu, tak na to ihned zapomente. V kine se nikdo nesmal, takze humor nic moc. 

Gal Gadot se cely film kouka jako muj pes, kdyz vidi harajici fenu. Jo a DIGI Diana je v nekterych momentech kvalitne hodne podobna Neovi z Matrixu Reloaded.

PS: v kine jsem byl sam :)) ;)
PS2: strasne se to vlece
PS3: netesim se na prodlouzenou verzi
PS4: jdu si zahrat Injustice :+
382443
Jestli cekate nejakou zapamatovatelnou scenu, tak na to ihned zapomente. V kine se nikdo nesmal, takze humor nic moc.  Gal Gadot se cely film kouka jako muj pes, kdyz vidi harajici fenu. Jo a DIGI Diana je v nekterych momentech kvalitne hodne podobna Neovi z Matrixu Reloaded. PS: [spoiler]v kine jsem byl sam[/spoiler] *:))* *;)* PS2: strasne se to vlece PS3: netesim se na prodlouzenou verzi PS4: jdu si zahrat Injustice *:+*
1 0
reagovat
Tak jsem si dal po čase půlnočku, abych zhodnotil, zda je lepší film nebo dvě hodiny spánku a jednoznačně zvítězil film:D Ústřední duo je úžasné, zasazení do doby Velké války decentní a překvapivě originální a celková gradace včetně finále v naprostém pořádku. K tomu opravdu pěkná choreografie a nápady akčních scén, díky kterým filmu odpustíte jak epizodní děj, tak některé nedotažené scény. Filmové komiksy už potřebovaly výrazný ženský charakter a Gadotka jím rozhodně je! Sympatických 6/10
382433
Tak jsem si dal po čase půlnočku, abych zhodnotil, zda je lepší film nebo dvě hodiny spánku a jednoznačně zvítězil film*:D* Ústřední duo je úžasné, zasazení do doby Velké války decentní a překvapivě originální a celková gradace včetně finále v naprostém pořádku. K tomu opravdu pěkná choreografie a nápady akčních scén, díky kterým filmu odpustíte jak epizodní děj, tak některé nedotažené scény. Filmové komiksy už potřebovaly výrazný ženský charakter a Gadotka jím rozhodně je! Sympatických 6/10
1 0
reagovat
No tak to mám za sebou a jsem dost na vážkách. Někdy jsem seděl zaražený do sedačky a říkal jsem si jenom "WOW" fakt to má občas silný momenty. Co tomu strašně podráží nohy je občas dost trapný humor a hlavně digi finále typu BvS který mě koncepčně do toho filmu vůbec, ale vůbec nesedí. Zakončení jako takové bylo fajn, ale proč proboha takový bordel?! Strašná, strašná škoda... :(
382422
No tak to mám za sebou a jsem dost na vážkách. Někdy jsem seděl zaražený do sedačky a říkal jsem si jenom "WOW" fakt to má občas silný momenty. Co tomu strašně podráží nohy je občas dost trapný humor a hlavně digi finále typu BvS který mě koncepčně do toho filmu vůbec, ale vůbec nesedí. Zakončení jako takové bylo fajn, ale proč proboha takový bordel?! Strašná, strašná škoda... *:(*
1 0
reagovat
Nj moc jsem si nemyslel, že Moviezone tomu šanci dá, ale nevím no Iron man 3 tady má 7-8/10 což já považují asi za nejhorší Marvelovku, která snad urazila všechny co znají comicsy o Ironmanovi, takže fakt se nedá říct, že by zrovna na tomhle moc záleželo. Takže nakonec musí člověk jít do kina, jestli chce vědět zda je to dobrý film..... nebo počkat na kvalitu venku.
382417
Nj moc jsem si nemyslel, že Moviezone tomu šanci dá, ale nevím no Iron man 3 tady má 7-8/10 což já považují asi za nejhorší Marvelovku, která snad urazila všechny co znají comicsy o Ironmanovi, takže fakt se nedá říct, že by zrovna na tomhle moc záleželo. Takže nakonec musí člověk jít do kina, jestli chce vědět zda je to dobrý film..... nebo počkat na kvalitu venku.
1 0
reagovat

maly.autista

To mi je jasne, ide skor o to, ze polovica fanusikov na internete naivne povazuje Justice League za zachranenu, pretoze je v tom angazovany. Whedon je pochopitelne vynikajuci tvorca, co dokazal uz mnohokrat (akurat vela ludi jeho tvorbu pred Avengers prilis neregistruje), ale ani on nedokaze zazraky.

Justice League kazdopadne stale velmi neverim a ten humor prezentovany cez trailery mi velmi nesedi. Zatial z toho skutocne citim iba obycajnu kopiu Avengers, akurat v nepochopitelne tmavych farbach. No mozno Snyder prekvapi.
382408
To mi je jasne, ide skor o to, ze polovica fanusikov na internete naivne povazuje Justice League za zachranenu, pretoze je v tom angazovany. Whedon je pochopitelne vynikajuci tvorca, co dokazal uz mnohokrat (akurat vela ludi jeho tvorbu pred Avengers prilis neregistruje), ale ani on nedokaze zazraky. Justice League kazdopadne stale velmi neverim a ten humor prezentovany cez trailery mi velmi nesedi. Zatial z toho skutocne citim iba obycajnu kopiu Avengers, akurat v nepochopitelne tmavych farbach. No mozno Snyder prekvapi.
maly.autista
1 0
reagovat
A btw, to že se půjde nějakou originální, třeba temnou Rkovou nebo filozofickou cestou bych čekal spíš od nějakých menších komiksovejch nakladatelství typu Vertigo nebo Image, ale rozhodně ne od jednoho ze dvou největších mainstreamovejch domů.
382406
A btw, to že se půjde nějakou originální, třeba temnou Rkovou nebo filozofickou cestou bych čekal spíš od nějakých menších komiksovejch nakladatelství typu Vertigo nebo Image, ale rozhodně ne od jednoho ze dvou největších mainstreamovejch domů.
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se