Diskuze k článku Wonder Woman: Recenze

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

váš komentář



zrušit
06.07.2017 18:28:47

Necekal jsem po BvS a SS nic, coz tomuhle filmu pridalo jeste tak o bod navic, nez v recenzi (to je tak, kdyz proste latku nastavite hodne nizko), ktera to ale vystihuje relativne presne. Jedina vyjimka je zaver, kde mi ten digibrodel vlastne nevadil (nebylo to vylozene prehnany a samoucelny imho) a vzhledem k tomu, co mi Ted radi u kazdyho svyho clanku, tak uz jsem mel nejakou sklenicku vina a i ty emoce se dostavily : ) 7/10

29.06.2017 10:13:12

Dost pecka. Strašně to na mě působilo. Hrozně moc jsem si to užil a ta odlehčenost je přesně to, co od komiksů vyžaduju. Přišlo mi to dost dobře natočený se skvělou hudbou. 
Jen bych ubral na zpomalovačkách a těch "hrdinskejch" pozách.
Minitwistík byl jasnej od začátku, ale emoce stejně fungovaly suprově.
Po Man of Steel nejlepší DCčko.
9/10

28.06.2017 14:46:34

Clavius

:D:D:D:+

28.06.2017 14:14:51

RainMakeR

A teď ruku na srdce. Nevysadil jsi nějaké prášky? :D

28.06.2017 13:22:50

tak som si az teraz napravil rest a ten film bol vyborny, dokonca vysla aj slza, to sa mi u marvelu este nikdy nestalo

16.06.2017 22:01:37

velká spokojenost

povedlo se to. Prostředí 1. sv války bylo skvěle vyobrazeno. Visuální stránka skvělá, stejně tak i parádní soundtrack.
Gal Gadot i Chris Pine perfektní. Parádní chemie mezi nimi. I vedlejší postavy potěšili.
Akční scény hodně povedený (jo ty zákopy byly fakt super). I to finále nebylo zlý. Naopak! Nebyl to takovej faux pax jako BvS.
Těším se konečně na JL !!!
8/10

16.06.2017 12:06:39

7/10 - na DC super

shodou divných náhod jsem to viděl v kině (sám od sebe bych na DC nešel) a je to rozhodně nejlepší DC komiksovka od doby co se snaží o propojený vesmír. Fakt mě to bavilo. Gal Gadot je krásná a roztomilá. Sice herecky totálně selhávala v dramatických polohách (hlavně proto, že nemůžete hrát zdrchanou a zároveň držet profi modelkovskej postoj) ale to jí člověk snadno odpustí, zvlášť když v romantické poloze jí to šlo báječně, třeba ten pohled, kterým vysvětlila Pineovi na které straně dveří od ložnice má zůstat byl naprosto dokonalej.

A vlastně i ten záporák, i když byl od začátku totálně provařenej a většinu času nečinej, byl pořád jeden z těch lepších, což je teda spíš smutná vizitka současnejch komiksovek. A naivní patetické kecy o síle lásky se mi k tomu taky vlastně hodily (rozhodně víc než třeba k Interstellaru, kde byly úplně stejně blbé).

13.06.2017 00:04:10

Cival

A jo, Ztracené město Z mi vypadlo z hlavy - každopádně je to pořád originální, rozhodně to na mě působí sympatičtěji, než klasický záporák Hitler a náckové. :D

12.06.2017 21:26:47

7/8 - 10

Kapitán Amerika v sukňi, nič viac nič menej.

12.06.2017 16:30:22

sirek

Naposledy... letos v dubnu ve Ztraceným městě Z :D

Ale jinak snad od Válečnýho koně ticho po pěšině :)

12.06.2017 16:10:49

8/10

Čekal jsem dost, dostal jsem dost. Gal Gadot tahle role sedne jak poklice na hrnec, společně s charismatickým Chrisem Pinem pak tvoří jednu z nejlepších komiksových filmových dvojic. Bonusem je nádherná hudba, úžasné akční scény - scéna, kdy Diana vstoupí na bitevní pole, je neskutečně kulervoucí (což působí paradoxně, vzhledem k tomu, že za WW stojí Patty) -, báječná mytologie a několik slušných překvapení, společně se sympatickým twistem u konce (rozhodně jedním z nejvýraznějších z posledních komiksovek). Pokud jste žena, klidně tomu napalte desítku, protože WW je neskutečně emancipovaným filmem a ženu jako superhrdinku rozhodně uvítáte (a uvítal jsem to i já, zábavné zpestření postupně nezáživného žánru). Zamrzí jen příliš dlouhá finální bitva (ačkoliv ten jeden emotivní moment zafungoval překvapivě silně), jinak jde ale o skvěle natočené zpestření, roztrhávající monotónnost superhrdinského žánru. Díky, Gal Gadot, kvůli tobě se těším na Justice League.

Btw, to zasazení do první světové je sympaticky osvěžující, z posledních historických filmů si říkám, jestli vůbec nějaká první byla.

12.06.2017 16:05:23

3/10

Nevím kde bych začal, ale takovou pitomou a směšnou slátaninu jsem už dlouho neviděl....

11.06.2017 10:24:47

Robur

Ja som si to na druhykrat uzival este viac. :+ Pirati, akokolvek sa mi relativne pacili, hraju oproti Wonder Woman druhu ligu a Mumia rovno tretiu ;).

11.06.2017 09:05:49

Včera jsem byl v kině podruhé i s mladou a byla celkem nadšená. Jak komiksovky nemusí, tohle jí hodně sedlo.

11.06.2017 00:51:11

8/10

konecne som videl a za mna spokojnost...gal gadot a chris pine super, vyborna akcia, trochu romantiky, trochu humoru...body dolu za to finale kde je CGI dost citit a za zopar slabsich miest ale bavil som sa a ani natiahnuta stopaz nevadila...
...navyse  bolo vo filme par pomrknuti pre zenske publikum co sa prave do tohto filmu hodi...mozno sa nto v MZ divate moc chlapskymi ocami... :)

10.06.2017 15:23:36

Cival 03.06.2017 00:17:29
"Uvazovani DC hardcore fans, ze se vsechno musi pomerovat Marvelem je asi stejne debilni jako kdyz se zacal Babis branit ve svejch kauzach tim, ze Kalousek a Sobotka toho nakradli vic. Pokud se nekomu WW nebo BvS nelibi, kupodivu to neznamena ze musi masturbovat nad kazdou marvelovkou...."

10.06.2017 06:50:03

9/10

9/10Také mi přijde,  že je to zde spíše  fanclub marvelu když koukám na jejich hodnocení .Neříkám že byl film Wonder Woman megahit, mě osobně
vadila trochu natahující se stopáž, ale jinak sem byl velice spokojený. A jako
fanda DC comixu jsem rád, že to DC s filmy pěkně rozjíždí. No každého názor ale
za mě je Wonder Woman pěkný comixoví film , který rozhodně nenudí :D

09.06.2017 21:56:34

8/10

Fakt musím říct,  že jste MarvelZone. Tohle byl super film a ještě větší paráda že to bylo od DC. Jediná větší výtka by byla k délce filmu. Prostě tohle je super představení "nove" postavy a jen tak dál DC :+

08.06.2017 09:18:50

6,5/10

Tak jsem včera konečně mrknul na nový DC flák a... jo, je to tam! Rozhodně nejlepší komiksovka Warnerů za posledních pár let. Jak už tu bylo řečeno mockrát, strašně to táhne ústřední dvojice, která má luxusní chemii a vcelku jsem uslintával i nad soundtrackem, který nejenže skvěle pracuje s Zimmerovým motivem, ale přidává i pár hodně zajímavých melodií navíc.

Absolutně se nicméně ztotožňuju s tvrzením, že ten film prostě měl být o půl hodinu kratší, protože na svou stopáž nemá dostatečně vyvážený tempo, ani zajímavej materiál. Akce nicméně bylo tak akorát a co se finále týče... digi bordelem bych to úplně nenazýval, protože podle takovýho mustru bychom museli úplně stejně strhat i finále Avengers 1 a 2 (a v podstatě každou komiksovku). Mnohem víc mi na něm vadilo spíš to, že bylo pitomoučký, kýčovitý a otřesně zahraný. Gadotka ještě vcelku ok, ale Thewlis vyloženě na Zlatou malinu. Ke cti mu slouží pouze fakt, že dementnější repliky mu asi scénáristi napsat nemohli a něco takovýho se s vážnou tváří hraje dost blbě.

07.06.2017 15:18:51

8/10

Zaregistroval jsem se kvůli tomu, abych mohl tenhe film bránit, ale zdá se, že to není úplně potřeba. Kladných hodnocení zde vidím dost a ani já nemůžu hodnotit jinak. Film není sice dokonalý, ale je velmi dobrý. Ústřední dvojce funguje prostě výborně, naivní hlavní hrdinka je zdrojem humoru, který v rámci příběhu zaujímá přesně to místo, jaké má. Nikdo opravdu nehází nemístné vtípky během bitvy.
Akční scény jsou skvělé, vůbec mi nepřišlo, že by se děly bezdůvodně, naopak střídaní akce a pomalejších scén bylo vyvážené a nenudil jsem se ani na chvíli. Finále mi nepřišlo zbytečné, nějaké tam prostě být muselo. Ppokud chcete bojovat s bohem asi to fakt bez CGI nejde :D 
První část filmu je samozřejmě nádherná, bitva s Amazonkami super a celé to seznámení s Chrisem Pinem také. Jen by mě zajímalo, jak daleko je Themiscyra od Londýna, ale to je detail. :D
Mínusy jsou vlastně jen dva: Některé momenty se mohly zdůraznit o něco víc, nechat jim víc prostoru na úkor zbytečnějších scén, dalo by se to jistě ještě vylepšit.
Za druhé, Ares tam byl skoro až zbytečný. Nejenže se úplně sám prozradil, i když vlastně vůbec nemusel, nechal se opravdu snadno zabít. Vím, že s bohy je to tak, že se spíš jen zbavují své lidské schránky, ale stejně to nemění nic na tom, že by se na něj nepřišlo. Klidně by tam žádný Ares být nemusel a Wonder Woman by zjistila, že lidstvo je prostě hnus :D.
Na závěr jsem rád, že tam moc necpali feminismus, ženské hrdinky vždycky fungují, když se tam tyhle věci neřeší, divák to pak taky neřeší a prostě si to může užít. Celkově tedy dávám osmičku, svoje chyby to má, ale s hodnocením redakce se opravdu souhlasit nedá. Pro ty, kdo chápou systém Rottenů, nemůže být překvapující ani tamní hodnocení. V každém případě si udělejte vlastní názor.

Komentáře
© copyright 2000 - 2017.
Všechna práva vyhrazena.
Hosting zajišťuje: Stable.cz
Kontakty: Technická podpora | Redakce

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se na MovieZone zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se