Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Novinky Denzela Washingtona a Colina Farrella


ikona
Mr. Hlad
colin farrelldenzel washingtonliam neesonna obzoru
Co chystá tvůrce seriálu Narcos? Je větší drsňák Denzel Washington, nebo Colin Farrell? A jakou romanci plánuje tvůrce Čtyř svateb a jednoho pohřbu?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

Chiwetel Ejiofor se v dramatu Heretic bude muset postavit církvi, i když je sám její součástí. Jeho názory jsou totiž možná až příliš extrémní. Lily James se v dramatu Mika Newella Guernsey zamiluje ve vesnici, jejíž obyvatelé se vyrovnávají s důsledky druhé světové války. 

 

V napínavé krimi Inner City začne právník Denzel Washington pracovat pro Colina Farrella a zjistí, že systém je prohnilejší, než si myslel. V dramatu The Public se skupina hrdinů ukryje před bouří ve veřejné knihovně. A netuší, že se tím octnou přímo uprostřed boje za lidská práva. 

 

Tvůrce Elitních jednotek a seriálu Narcos José Padilha se v napínáku Entebbe podívá na skutečný únos letadla, který v sedmdesátých letech šokoval svět. V dramatu The Bookshop se budou otevírat lidská srdíčka díky klenotům literatury. 

 

V předělávsce norské pecky Boj sněžného pluhu s mafií s názvem Hard Powder se Liam Neeson rozhodne pomstít smrt svého syna s pomocí obřího auta. V hořké komedii Stan and Ollie budete svědky toho, jak na své poslední turné vyjeli legendární Laurel a Hardy. 

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace