Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Justice League čekají rozsáhlé přetáčky?


ikona
KarelR
justice leaguezack snyder
Batman vs. Superman měla být miliardová a oslavovaná záležitost. Nakonec to ale dopadlo trochu jinak a ovlivňuje to navazující týmovku Justice League. 

AKTUALIZACE 2: Jiní studioví insideři tvrdí, že se nechystají přetáčky, ale jen zcela běžné dotáčky. Stejné popírání přišlo i u Rogue One, takže se musíte rozhodnout sami za sebe, komu chcete věřit.

---

AKTUALIZACE: Umberto Gonzales z Heroic Hollywood přetáčky popřel, jen aby vzápětí dodal, že se Justice League bude přetáčet "stejně jako všechny velké hollywoodské filmy". Na druhé straně se pak objevila (nepodložená) zvěst, že se bude přetáčet 6 týdnů, už se začaly stavět kulisy a Warneři se to logicky snaží utajit.

---

Všichni asi dobře víte, že má filmový vesmír od DC pár slabin. Filmy nejsou přijímané tak, jak by se studiu Warner Bros. líbilo, a stěžejní rozjezd jménem Batman vs. Superman (relativně) zklamal i po finanční stránce. Studio na něm podle všeho vydělalo „jen“ 105 milionů dolarů (Sebevražedný oddíl měl oproti tomu zisk 158 milionů a konkurenční Deadpool - pro srování - dokonce 322 milionů). Nikoho tak nemůže překvapit, že se Justice League překopává za pochodu, a teď se prý chystají další přetáčky.

Čtete správně: Další. Hollywoodský zdroj, který odhalil velké přetáčky Rogue One, tvrdí, že už se Justice League před kamery vracela v březnu, což vyústilo mimo jiné v odsun premiéry Aquamana o 5 měsíců (z července 2018 až na prosinec 2018). Teď se ale vyrazí na plac znovu a údajně má jít o tak velký zásah, že se film v podstatě „podruhé předělá“.

 

Jako vždy je asi nutné připomenout, že přetáčení automaticky neznamená, že bude Justice League stát za houby. U některých filmů tohle ladění sice nevyšlo (Fantastická čtyřka, Sebevražedný oddíl), jiným však prospělo (Světová válka Z), anebo je alespoň dostalo do formy, která řadě lidí stačila (Rogue One). Tady to navíc vypadá, že všechno stále řídí Zack Snyder. Warneři tak možná lehce panikaří, ale přinejmenším mu film nevytrhli z rukou, a jelikož do premiéry zbývá ještě půl roku, nikde není řečeno, že se nemůže stát malý zázrak.

Věříte, že Justice League dopadne dobře? Anebo tušíte definitivní hřebíček do DCčkové rakve? Dejte vědět v diskuzi, my každopádně doufáme, že tak zle nebude. Už kvůli tomu, abychom se dočkali Batmana od Matta Reevese!

---

Vytáhni v hospodě: Ačkoliv některé odhady tvrdí, že Wonder Woman otevře za 105 milionů dolarů, o něco častěji se skloňuje 65 milionů. A to Warnery také příliš netěší, protože chtějí dohnat alespoň 85 milionů Doctora Strange.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (56)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace