Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo bude nová Lisbeth?


ikona
Mr. Hlad
daniel craigdavid finchermilleniumrooney marastieg larson
Rooney Mara je ze hry a tvůrci adaptace další knihy o Lisbeth Salander hledají novou herečku. A možná ji už našli.  

Trilogie Stiega Larssona Milénium a především její první díl Muži, kteří nenávidí ženy je světový fenomén, který se dočkal filmové verze v Evropě i v Hollywoodu. Obě byly přinejmenším fajn, ta první nakopla kariéru Noomi Rapace, druhá se zase podívala na Oscary a pořádně se u ní vyblbnul David Fincher. Bohužel americká verze přišla v době, kdy už byli fandové z hackerky Lisbeth Salander a novináře Mikaela Blomkvista trošku unavení, a tak z plánů na pokračování sešlo. Alespoň na chvíli. Fede Alvarez, tvůrce hitu Smrt ve tmě, chystá adaptaci knihy Dívka v pavoučí síti. Tu sice Larson už napsat nestihl, ale oba hrdinové se tu vrací a opět řeší velké a nebezpečné spiknutí. 

 

Před nějakou dobou jsme se dozvěděli, že vedle nového režiséra dostaneme i nové herecké tváře a že Rooney Mara ani Daniel Craig se před kameru nevrátí. Mara byla za Lisbeth nominovaná na Oscara, takže je to trochu škoda, ale tvůrci pokračování už mají vyhlédnutou novou představitelku a snaží se ukecat Claire Foy. To žádná velká hvězda není a objevila se třeba vedle Nicolase Cage v Honu na čarodějnice nebo v propadáku Vampire Academy, avšak v televizi se její kariéra rozjela slušně. Za historické drama The Crown získala Zlatý Glóbus. 

 

Podobnou nabídku by asi herečka jen tak neodmítla, ale v tomhle případě to tak možná dopadne. Podle všeho by ji rád ukecal i Damien Chazelle, který by ji chtěl obsadit vedle Ryana Goslinga do své novinky First Man, která se má točit kolem prvního člověka na Měsíci Neila Armstronga. Možná tedy bude muset Alvarez hledat náhradnici, avšak i na tuhle alternativu je připravený a pokud by tvůrci Claire Foy neukecali, mohli by údajně oslovit Felicity Jones z Rogue One nebo Lily James z Popelky a Baby Drivera. S premiérou se každopádně počítá na začátek října 2018. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace