Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku První dojmy: Vetřelec: Covenant

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek

bysto

Tady frčí jen Marvel, Star Wars a Nolan. Je jedno, že první je sterilní, druhé pitomé a třetí po Interstellaru obojí dohromady.

P.S.: Opomenul si kritiku DC. ;)
380794
Tady frčí jen Marvel, Star Wars a Nolan. Je jedno, že první je sterilní, druhé pitomé a třetí po Interstellaru obojí dohromady. P.S.: Opomenul si kritiku DC. *;)*
bysto
0 0
reagovat
Tak určite nie podľa ohlasov ;) prvé ohlasy sú pre mňa len obyčajné názory obyčajných ľudí.

Taktiež ja by som mohol napísať prvé dojmy na La la Land, že je to romantická volovina ktorá sa snaží tváriť akoby to bolo niečo nad, pritom príbeh je hrozne jednoduchý a predvídateľný a obyčajnejšie hlavné postavy len tak nenájdeš.

Riadil by si sa tým?

Ja vlastne ani neviem podľa čoho vyberám :)) asi tým ako ma ten film zaujme z trailerov, aj keď tie zvyknú klamať, ako vyzerá vizuálna stránka, či sú mi sympatický herci atď. proste klasika. A keď aj mi niečo dobré utečie v kine, naposledy to bol super Mad Max, tak si to potom v kľude pozriem doma na telke (HBO, alebo stiahnem ;))
380789
Tak určite nie podľa ohlasov *;)* prvé ohlasy sú pre mňa len obyčajné názory obyčajných ľudí. Taktiež ja by som mohol napísať prvé dojmy na La la Land, že je to romantická volovina ktorá sa snaží tváriť akoby to bolo niečo nad, pritom príbeh je hrozne jednoduchý a predvídateľný a obyčajnejšie hlavné postavy len tak nenájdeš. Riadil by si sa tým? Ja vlastne ani neviem podľa čoho vyberám *:))* asi tým ako ma ten film zaujme z trailerov, aj keď tie zvyknú klamať, ako vyzerá vizuálna stránka, či sú mi sympatický herci atď. proste klasika. A keď aj mi niečo dobré utečie v kine, naposledy to bol super Mad Max, tak si to potom v kľude pozriem doma na telke (HBO, alebo stiahnem *;)*)
0 0
reagovat

FallenMaia

Ale s tím přece všichni souhlasíme. Nikoho snad nikdy nenapadnul opak, vždyť se to děje dnes a denně, že maj dva lidi na jeden film jinej názor, a je to úplně v pořádku :D

Já řeším, jak z cca 300 filmů, který jdou do kin, vybíráš ty, na který si uděláš vlastní názor, když odignoruješ ohlasy.
380790
Ale s tím přece všichni souhlasíme. Nikoho snad nikdy nenapadnul opak, vždyť se to děje dnes a denně, že maj dva lidi na jeden film jinej názor, a je to úplně v pořádku *:D* Já řeším, jak z cca 300 filmů, který jdou do kin, vybíráš ty, na který si uděláš vlastní názor, když odignoruješ ohlasy.
FallenMaia
0 0
reagovat

xnewstedx

Diskutabilné ;)
380788
Diskutabilné *;)*
xnewstedx
0 0
reagovat

FallenMaia

Najlepsia zombie akcia ever je Zombieland :D .
380787
Najlepsia zombie akcia ever je Zombieland *:D* .
FallenMaia
0 0
reagovat

KarelR

Ideálna situácia je presne tá o ktorej písal crom. Každý by si mal urobiť svoj vlastný názor a nie vo všetkom slepo veriť recenzentom. Nikde nie je napísané že film ktorý napríklad ty v recenzii odsúdiš a dáš mu 5/10 sa mne nebude páčiť, alebo že ho dokonca nebudem považovať za skvelý.
380786
Ideálna situácia je presne tá o ktorej písal crom. Každý by si mal urobiť svoj vlastný názor a nie vo všetkom slepo veriť recenzentom. Nikde nie je napísané že film ktorý napríklad ty v recenzii odsúdiš a dáš mu 5/10 sa mne nebude páčiť, alebo že ho dokonca nebudem považovať za skvelý.
KarelR
0 0
reagovat

FallenMaia

No počkej, takže v jakým případě bys byl spokojenej? Kdyby se recenzentům a nám líbily všechny filmy stejně jako tobě? Nebo jak podle tebe vypadá ideální situace? :)
380785
No počkej, takže v jakým případě bys byl spokojenej? Kdyby se recenzentům a nám líbily všechny filmy stejně jako tobě? Nebo jak podle tebe vypadá ideální situace? *:)*
FallenMaia
0 0
reagovat

KarelR

Sorry ale keby som sa mal riadiť podľa reakcií recenzentov alebo nedajbože si vyberať hlavne tie filmy ktoré sú podľa vás tie dobré, tak to by som dopadol :-

Jeden príklad za všetky:  Světová válka Z  
Imf - 5/10   Mr.Hlad - 5/10   Cival - 6/10
Za mňa jedna z najlepších zombie akcií ever a vy ste to tu zvozili pod čiernu zem :D
380784
Sorry ale keby som sa mal riadiť podľa reakcií recenzentov alebo nedajbože si vyberať hlavne tie filmy ktoré sú podľa vás tie dobré, tak to by som dopadol *:-* Jeden príklad za všetky:  Světová válka Z   Imf - 5/10   Mr.Hlad - 5/10   Cival - 6/10 Za mňa jedna z najlepších zombie akcií ever a vy ste to tu zvozili pod čiernu zem *:D*
KarelR
0 0
reagovat

crom

Teď vážně nechci nějak zle rejt, ale fráze "Každý si přece musí udělat svůj vlastní názor" mě vždycky fascinovala. Do českejch kin chodí ročně kolem 300 filmů, podle čeho se teda vybíraj ty, na který si má člověk udělat vlastní názor? :)

Podle slávy značky? Podle rozpočtu? Podle trailerů? Mně osobně ohlasy vždycky přišly jako super berlička, která může člověka nasměrovat k dobrýmu filmu, nebo ho naopak varovat před tím, že se něco obecně moc nelíbí. Nic definitivního, jen kupa (často vcelku relevantních) názorů, která pomáhá v orientaci ve filmovým světě, aby se člověk právě neřídil jen značkou, rozpočtem, kampaní a podobnejma "povrchníma" faktorama, který často neznamenaj zrovna kvalitní kinozážitek 8)
380783
Teď vážně nechci nějak zle rejt, ale fráze "Každý si přece musí udělat svůj vlastní názor" mě vždycky fascinovala. Do českejch kin chodí ročně kolem 300 filmů, podle čeho se teda vybíraj ty, na který si má člověk udělat vlastní názor? *:)* Podle slávy značky? Podle rozpočtu? Podle trailerů? Mně osobně ohlasy vždycky přišly jako super berlička, která může člověka nasměrovat k dobrýmu filmu, nebo ho naopak varovat před tím, že se něco obecně moc nelíbí. Nic definitivního, jen kupa (často vcelku relevantních) názorů, která pomáhá v orientaci ve filmovým světě, aby se člověk právě neřídil jen značkou, rozpočtem, kampaní a podobnejma "povrchníma" faktorama, který často neznamenaj zrovna kvalitní kinozážitek *8)*
crom
0 0
reagovat

INTELIGENCE POSTAV

Prometheus má dementní postavy, protože biolog se bojí mrtvol neznámých mimozemšťanů, šáhne si na zmutovanou žížalu, z které měl z počátku obavy, ale potom si řekl, mám přece skafandr, ten mě ochrání. Potom geolog, který se ztratil v chodbách, spolu s biologem, které zmapoval, jenže smůla pro něj, neměl mapu, všechna data se odesílala do lodi a protože se posral z hologramů i s biologem tak si řekli, že na to hoděj kabel a rači půjdou. Průměrné IQ na osobu nedefinováno.

Alien má zase nejgeniálnější postavy v historii filmu. Postavy jsou natolik chytré, že místo aby před vetřelcem utekli, tak jen tupě čumějí, protože si uvědomili, že utéct nemá smysl. A kapitán měl tak geniální nápad jak spáchat to nejlepší harakiri v historii filmů a tak si vlezl za vetřelcem do ventilační šachty. Průměrné IQ na osobu 260.

Vidíte oba dva ty filmy by mohli soutěžit o to kdo má dementnější postavy a to jsem do toho nezapletl další díly :) ale myslím, že Prometheus na tom není ještě tak špatně, vlastně se to chování dá s přimhouřenýma očima pochopit.
Hlavně nepiště, že se z šoku nemohli hýbat, to je totiž blbost. Šok se stává většinou když se někdo zraní a pokud někoho něco vyděsí tak zdrhne než aby stál a čuměl jak péro z gatí.

PS: Mám rád Vetřelčí sérii :) Ale Vetřelčí série nikdy nebyla inteligentní, tak jako spousta filmů.
 
380782
Prometheus má dementní postavy, protože biolog se bojí mrtvol neznámých mimozemšťanů, šáhne si na zmutovanou žížalu, z které měl z počátku obavy, ale potom si řekl, mám přece skafandr, ten mě ochrání. Potom geolog, který se ztratil v chodbách, spolu s biologem, které zmapoval, jenže smůla pro něj, neměl mapu, všechna data se odesílala do lodi a protože se posral z hologramů i s biologem tak si řekli, že na to hoděj kabel a rači půjdou. Průměrné IQ na osobu nedefinováno. Alien má zase nejgeniálnější postavy v historii filmu. Postavy jsou natolik chytré, že místo aby před vetřelcem utekli, tak jen tupě čumějí, protože si uvědomili, že utéct nemá smysl. A kapitán měl tak geniální nápad jak spáchat to nejlepší harakiri v historii filmů a tak si vlezl za vetřelcem do ventilační šachty. Průměrné IQ na osobu 260. Vidíte oba dva ty filmy by mohli soutěžit o to kdo má dementnější postavy a to jsem do toho nezapletl další díly :) ale myslím, že Prometheus na tom není ještě tak špatně, vlastně se to chování dá s přimhouřenýma očima pochopit. Hlavně nepiště, že se z šoku nemohli hýbat, to je totiž blbost. Šok se stává většinou když se někdo zraní a pokud někoho něco vyděsí tak zdrhne než aby stál a čuměl jak péro z gatí. PS: Mám rád Vetřelčí sérii :) Ale Vetřelčí série nikdy nebyla inteligentní, tak jako spousta filmů.  
INTELIGENCE POSTAV
0 0
reagovat
Já mám tyhle diskuse rád, ale o tom, jestli na něco půjdu do kina nebo ne, nijak nerozhodují, stejně jako o tom nerozhodují první reakce nebo recenze. Každý si přece musí udělat svůj vlastní názor. Takže šup do kina a komu se to bude líbit, tak fajn, ostatní to sepsujou a jede se dál, příští týden tu budeme propírat Baywatch,Piráty a hned potom WW atd., takže věřím, že si obránci i útočníci přijdou na své:D Jenom prosím žádné lynčování, to si nechme až na Blade Runnera;)
380781
Já mám tyhle diskuse rád, ale o tom, jestli na něco půjdu do kina nebo ne, nijak nerozhodují, stejně jako o tom nerozhodují první reakce nebo recenze. Každý si přece musí udělat svůj vlastní názor. Takže šup do kina a komu se to bude líbit, tak fajn, ostatní to sepsujou a jede se dál, příští týden tu budeme propírat Baywatch,Piráty a hned potom WW atd., takže věřím, že si obránci i útočníci přijdou na své*:D* Jenom prosím žádné lynčování, to si nechme až na Blade Runnera*;)*
0 0
reagovat
BranMakMorn: Mno, jestli jsou to jen mačkači červeného/zeleného čudlíku...8)
380775
BranMakMorn: Mno, jestli jsou to jen mačkači červeného/zeleného čudlíku...*8)*
0 0
reagovat
duro: "Prometheus je pre debilov" mno, tak dík teda ?):D8)
Karel: Ale no taak ;).

Osobně mi vždycky na těchto diskuzích vzešlých z takovýchto reakcí/recenzí vadí jen jediná věc - že obě strany zbytečně a v podstatě neodůvodněně šijou do druhých. Jak jsem psal, tyhle reakce jsem fakt čekal a proč ne, rozhodně lepší, než ten canc, co vyšel na Novinkách... Takže trochu nechápu ty reakce, a ano, nejde jen o Covenanta, kdy někdo napíše něco špatného o jeho oblíbené značce/vyhlíženém filmu a hned se tu odchází, klesá a já nevím co ještě. Prostě každý má své...
Na druhou stranu by se hodilo trochu mírnit ten slovník adresovaný přímo na lidi s opačným pohledem na věc. Ne, tento článek tím zatížený není a všeobecně zde na webu v článcích se to naštěstí najít nedá. Problém je, když člověk zabrousí do diskuzí, nedej bože zapne MZLive. A není to problém jen redakce, ale i mnohých diskutérů... ?)
380774
duro: "Prometheus je pre debilov" mno, tak dík teda *?)**:D**8)* Karel: Ale no taak *;)*. Osobně mi vždycky na těchto diskuzích vzešlých z takovýchto reakcí/recenzí vadí jen jediná věc - že obě strany zbytečně a v podstatě neodůvodněně šijou do druhých. Jak jsem psal, tyhle reakce jsem fakt čekal a proč ne, rozhodně lepší, než ten canc, co vyšel na Novinkách... Takže trochu nechápu ty reakce, a ano, nejde jen o Covenanta, kdy někdo napíše něco špatného o jeho oblíbené značce/vyhlíženém filmu a hned se tu odchází, klesá a já nevím co ještě. Prostě každý má své... Na druhou stranu by se hodilo trochu mírnit ten slovník adresovaný přímo na lidi s opačným pohledem na věc. Ne, tento článek tím zatížený není a všeobecně zde na webu v článcích se to naštěstí najít nedá. Problém je, když člověk zabrousí do diskuzí, nedej bože zapne MZLive. A není to problém jen redakce, ale i mnohých diskutérů... *?)*
0 0
reagovat

to Hlad

tak ja teda beru soustruzniky za vetsi inteligenty nez tu mafianskou bandu s cepicema rikajici si policie
380773
tak ja teda beru soustruzniky za vetsi inteligenty nez tu mafianskou bandu s cepicema rikajici si policie
to Hlad
0 0
reagovat
Vůbec nejsme asi jedinej web, kterej hájí všechny 3 Matrixy link link , a vážně nemáme problém nadšeně chválit něco, na co jsme se fakt netěšili (viz současnej Artuš). Ale čím míň diskutérů, který v nás bůh ví proč viděj joudy s nepodloženejma předsudkama, tím líp, takže :+;)

Jakože kolečko "jste zlí a hloupí, protože se vám nelíbil film z mojí oblíbený značky, kterej jsem ještě neviděli", si fakt dáváme x-krát do roka, takže nás to upřímně nijak nepřekvapuje. Za dva tejdny se to bude řešit u jinýho filmu a za další dva zase u jinýho. Holt internetová klasika, bezmezný fandovství je prostě nesmrtelný :)
380770
Vůbec nejsme asi jedinej web, kterej hájí všechny 3 Matrixy http://film.moviezone.cz/matrix-reloaded/vim http://film.moviezone.cz/matrix-revolutions/vim , a vážně nemáme problém nadšeně chválit něco, na co jsme se fakt netěšili (viz současnej Artuš). Ale čím míň diskutérů, který v nás bůh ví proč viděj joudy s nepodloženejma předsudkama, tím líp, takže *:+**;)* Jakože kolečko "jste zlí a hloupí, protože se vám nelíbil film z mojí oblíbený značky, kterej jsem ještě neviděli", si fakt dáváme x-krát do roka, takže nás to upřímně nijak nepřekvapuje. Za dva tejdny se to bude řešit u jinýho filmu a za další dva zase u jinýho. Holt internetová klasika, bezmezný fandovství je prostě nesmrtelný *:)*
0 0
reagovat

bysto

Neodchádzaj, potom nás tu bude len menej a menej!!!!

V jednote je sila!! :D:+
380769
Neodchádzaj, potom nás tu bude len menej a menej!!!! V jednote je sila!! *:D**:+*
bysto
0 0
reagovat
Zájdem na to, ale fakt sa bojím, pretože Prometheus je pre debilov a ak sa postavy v A:C chovajú ešte stupídnejšie, tak asi umriem.
380768
Zájdem na to, ale fakt sa bojím, pretože Prometheus je pre debilov a ak sa postavy v A:C chovajú ešte stupídnejšie, tak asi umriem.
0 0
reagovat

KARLOS

;) Já vím kterou trilogii myslíš :+:+
380767
*;)* Já vím kterou trilogii myslíš *:+**:+*
KARLOS
0 0
reagovat

2 bysto:

Tak MZtaci uz holt klesli na Fukovu uroven, co by si cekal? Bandu intelektualu?
380766
Tak MZtaci uz holt klesli na Fukovu uroven, co by si cekal? Bandu intelektualu?
2 bysto:
0 0
reagovat

Ve svete a Spacilce se film docela libi :)

Spacilce se to libilo vice nez Prometheus :) :o

...ja vim, argumentovat zrovna touto pani... ?)
380765
Spacilce se to libilo vice nez Prometheus :) *:o* ...ja vim, argumentovat zrovna touto pani... *?)*
Ve svete a Spacilce se film docela libi :)
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se