Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jurský svět 2 vítá dvě herecké legendy


ikona
KarelR
James CromwellJeff GoldblumJurský svět 2
V červnu 2018 se vrátíme mezi naklonované dinosaury. Kdo všechno u toho bude? 

U téhle novinky nám trochu ujel vlak, ale lepší ji napsat pozdě než vůbec, protože z ní budete mít velkou radost. Jak hlásá titulek, pokračování Jurského světa má dvě herecké posily, které se na plátně rozhodně neztratí. Za dinosaury se vrací Jeff Goldblum, jenž si opět zahraje doktora Ian Malcolma, a návdavkem se můžete těšit na Jamese Crowmella.

O rozsahu Malcolmovy účasti toho v tuhle chvíli moc nevíme. Jeho comeback potvrdil sám Goldblum, který už brzy vyrazí na plac, a prý dostaneme přesně toho ukecaného chytráka, jenž táhnul Jurský park a především jeho pokračování, v němž povýšil na hlavního hrdinu. Tentokrát je jasné, že bude Goldblum hlavně přihrávat Chrisu Prattovi a Bryce Dallas Howard. Rozhodně ale počítejte s tím, že si (ostatně jako vždycky) ukradne nejednu scénu pro sebe.

 

No a co postava Jamese Cromwella? Tam se možná plánovalo rádiové ticho, veterán z L. A. - Přísně tajné nebo Zelené míle už ale stihnul prozradit, že hraje Benjamina Lockwooda, bývalého partnera Johna Hammonda, jenž se výrazně podílel na původním klonování dinosaurů. V pátém Jurském filmu se tak objeví postava, která může sérii zavést ke kořenům. A vzhledem k tomu, kdo ji hraje, by nikoho nepřekvapilo "nenápadné" odhalení ultimátního padoucha.

---

Vytáhni v hospodě: J. A. Bayona chce prý druhý Jurský svět obtočil nejen kolem soužití lidí a dinosaurů, ale i kolem úplně obyčejné chamtivosti.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace