Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Novinky tvůrci Pána prstenů a Až na krev


ikona
Mr. Hlad
daniel day-lewishelen mirrenkristen stewartna obzorupeter jacksonzdeněk troška
Co chystají Daniel Day-Lewis a Paul Thomas Anderson? Jakou fantasy připravuje Peter Jackson? A proč má Helen Mirren problémy s duchy?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V hororu Jeepers Creepers 3: Cathedral se vrací monstum, které každých třiadvacet let žere lidi. A teď má zase hlad. V Bad Moms Christmas se vrací do akce parta z komedie Mámy na tahu. A čekají je vánoční svátky po boku maminek. 

 

Drama Phantom Thread slibuje oscarovou podívanou. Do padesátých let a mezi anglickou smetánku se totiž podívají Daniel Day-Lewis a Paul Thomas Anderson. V thrilleru Underwater bude Kristen Stewart bojovat o život na dně oceánu. 

 

Horor Winchester přesvědčí Helen Mirren o tom, že sbírat prokleté zbraně může být hodně nebezpečný koníček. V dramatu Fast Color zase zjistíte, že mít superschopnosti může být docela nepříjemná věc a že vaši nejbližší z toho nemusí být nadšení. 

 

Fantasy Mortal Engines představí svět, ve kterém existují obří města na kolech, která se vzájemně požírají. A do kin mu pomůžou Peter Jackson a další tvůrci Pána prstenů. Pořádné peklo uvidíme v nové pohádce Zdeňka Trošky Čertoviny, v niž se dva čerti musí vydat hledat hříšnou duši. 

 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace