Diskuze k článku Král Artuš: Legenda o meči: Recenze

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

váš komentář



zrušit
24.05.2017 07:50:14

Disk: :+
Soundtrack je špička a od pondělka ho sjizdim třikrát za den... tohle se povedlo vážně na vsech frontách.

23.05.2017 23:11:23

Arbiter

Dneska jsem ten soundtrack poslouchal při učení a napadlo mě úplně to samé.

23.05.2017 22:47:10

Ritchieho Král Artuš je co do filmové řeči stejně odvážný jako nedávný Velký Gatsby od Baze Luhrmanna. A oba snímky jsou těžké pecky. :+

22.05.2017 11:03:27

Film jsem ještě neviděl, ale podle soundtracku, kterej je úžasnej, by měl někdo z Netflixu kontaktovat toho Pembertona a nechat ho udělat hudbu k Zaklínači. Sice je to kulturně dělaný pro něco jinýho, ale dokážu si u něj živě něco podobnýho představit.

22.05.2017 10:40:58

9/10

Já tohle htěla vidět od začátku, co jsem viděla trailer - těžko říct proč, ale takovou to parádní jízdu co jsem dostala jsem fakt nečekala. Film navíc žene dopředu parádně neskutečný soundtrack od Daniela Pembertona - kloubouk dolů. Úžasně tu funguje spojení obrázků a hudby - to jsem u filmu už dlouho nezažila. Jelikož jsem po dlouhé době odcházela z kina velmi spokojená, nemohu dát než vysoké hodnocení a konstatovat, ať se jdou amíci vycpat.

20.05.2017 15:34:23

Bál jsem se Mad maxe, čekal jsem jsem Mad maxe a dostal jsem Mad maxe... takového, jakeho sem chtěl videt dva roky dozadu...
Je to vynikající, mix nesourodych žánrů a technik fungoval dokonale a velmi sem si to užíval. Natočeno s koulemi, ale taky s rozumem a jasnou vizí a pevnou zkušenou rukou...
Jak píše Duro, už dost dlouho sem po filmu nezamiril do traileru, nebo se vysloveně netesil na BD...
9/10* a ty drobné mušky v závěru jsem schopný klidně odpustit.

20.05.2017 10:42:22

8/10

No, nebudu lhát... byl jsem hodně skeptický. Recenze na MZ mě sice nahlodala, ale bral jsem to radši s rezervou. Nicméně po návštěvě kina musím souhlasit. Ten film je vážně povedenej. Mix zdánlivě nesourodých žánrů mu hrozně svědčí a obsazení je parádní. Hunnama jsem dlouho měl jen za pěknou tváříčku, ale tady fakt exceloval. Je pravda, že druhá půlka není tak dobrá jako první, ale pozitivní dojmy to ani v nejmenším nesnižuje. Ocenil bych sice míň digibordelu (olifanti atd. tam byly imho jen proto aby tam byly), ale ta muzika! Ta muzika je luxusní! Škoda že se nikdy nedočkáme pokračování :(

18.05.2017 23:56:13

Hlade a já ti tak věřil, ta jsem běžel do kina a fakt ne jako. První půlka 7/10, ale pak to vezme tak stupidní spád...

18.05.2017 23:50:03

7/10

Precital som si nejaké recenzie z RT a už dlho som nemal tak opačne vyhradený vkus. Na to ako je ten jeho príbeh omletý, tak mi to prišlo veľmi hravé, super kamera, dobré postavy, možno sa nedá hovoriť o nejakej chémii, ale určite som nemal chuť nikoho po 20 minútach obesiť. Ritchieho trademarky pochvaľujem, aj záporák super, aj hlavný hero. Troška to bolo prepálené efektami, veľa vecí brali iba skokovito, možno si to šetrili na ďalšie diely. Finále bohužiaľ poslabšie. Je to okolo tej sedmičky + musím pochváliť hudbu, tá mi sadla strašne :+

18.05.2017 18:11:33

7/10

Film mě překvapil. Díky divným trailerům jsem mu ani trochu nevěřil, ale kladná recenze mě přesvědčila dát tomu šanci. Výsledek? Ano je to dobrý film. Sice až moc vizuálně vyhrocený a některé zběsilé střihy jsou podle mě dost rušivé. Na straně druhé obsazení jevíce než v pohodě. Artuš má charizma a je to rozený král, čarodějnice je sexy a její momenty patří k těm nejlepším a hlavní padouch je dostatečně démonický a divák mu přeje jen to nejhorší. Zbytek sestavy také odvádí dobrou práci. Pokračování bych si upřímně přál. Bohužel se ho asi nedočkáme. 
Marně přemýšlím nad tím, jak je možné, že kampaň a trailery byli tak slabé, když samotný materiál je v pohodě a dalo by se s ním v rámci lákání diváků jistě vytvořit něco daleko lepšího, než jsme viděli.  
PS: Nejlepší na filmu je rozhodně povedený soundtrack. 

18.05.2017 07:31:42

7/10

No, nadseny jsem z toho uplne nebyl, mozna jste to prehypovali trochu moc:) Jak pise speta, zacatek parada, pak to polevi, konec mi pripominal uz pripominal komplet videohru vcetne finalniho outra z Diabla.
Originalitu tomu neodpiram, nektere sceny byly opravdu kulervouci a druhy dil bych urcite uvital, ale zaroven rozumim, proc to majorite nesedne. Jinak v primem srovnani se Strazci to u me prohralo na cele care a byt to nejsou moc porovnatelne filmy, kdyz vite, ze vedle v sale si lidi uzivaji nejlepsi blockbuster tohoto roku, je to jako jet se projet v nove oktavce, kdyz muzete nasednou hned vedle do ferrari:)

17.05.2017 14:02:48

Záver to hodne ťahá dole, inak je to ale prekvapivo originálne a štýlové vzhľadom na materiál, u ktorého čerpá. A miestami si zo z klasických historických filmov i dosť dobre robí srandu. 7-8/10

16.05.2017 20:37:07

Jako prvnich asi 40 minut je fakt za 10/10. Pak to trochu polevi a zacal jsem se trochu nudit, ale mel jsem velkou nadeji, ze se to v zaveru zpravi. Bohuzel, nikdy bych nerekl, ze bych byl rad, kdyby na konci filmu byla nejaka velka bitva. Konec zejmena zapornych postav (skoro vsech) je neuspokojivy. Ve vysledku tomu nemuzu dat vic jak 8/10, ale je to fakt super a vsichni bezte do kina. Kazdopadne je to skvely mix pana prstenu Solomona s rezijnim kolotocarem Ritchiem.

16.05.2017 10:59:10

Ted

Good choice :+

16.05.2017 08:45:10

Vyhypeovali jste me neskutecne. Chtel jsem jit ve volnym vecernim slotu konecne na Strazce, ale kakam na to a jdu na Artuse.

16.05.2017 08:40:00

Robur

jo, hlavne tá hudba! To je niečo čo sa v blockbusteroch vidí (ehm, teda počuje) fakt raz za pár rokov. Keď už by ten King Arthur nemal priniesť úspech nikomu (čo vzhľadom na ten prepad asi fakt nikomu), tak dúfam, že si aspoň Pembertona niekto v Hollywoode všimne a bude dostávať viac zákaziek.  :)

16.05.2017 02:32:28

Rotten… 26 %, to jako FAKT?! :(

15.05.2017 20:16:47

Přestože je teprve květen, rozhodl jsem se udělit cenu Maxe Rockatanskyho za rok 2017 filmu King Arthur, neboť dokázal, že fantasy může být dravá a hravá a může mít koule, aniž by se bála vás do nich čas od času kopnout:D Vivat a standing ovation, pls.

15.05.2017 19:58:54

10/10

... a další nářez od Ritchieho. Ten chlap neumí natočit špatnej film. Mělo to fantastickou hudbu a střih. Za mě nejlepší letošní film plně srovnatelný s Warcraftem ;):D

15.05.2017 18:27:02

parádní akční dobrodružná fantasy. líbilo se mě to. soundtrack a visual skvělý.
Klidně bych si dal pokračování. Rozhodně lepší než Warcraft a Assasin creed.

Komentáře
© copyright 2000 - 2017.
Všechna práva vyhrazena.
Hosting zajišťuje: Stable.cz
Kontakty: Technická podpora | Redakce

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se na MovieZone zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se