Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hellboy se vrátí


ikona
Mr. Hlad
guillermo del torohellboyneil marshallron perlman
Ron Perlman a Guillermo del Toro tentokrát nedorazí. Nový Hellboy půjde trošku jinou cestou, ta ale rozhodně nevypadá špatně.  

Třetí Hellboy visel ve vzduchu zatraceně dlouho. Fandové ho chtěli, Ron Perlman a Guillermo del Toro taky, jeho tvůrce Mike Mignola by do něj taktéž šel a na papíře byl připravený příběh o archandělovi, který chce zničit svět, protože se zbláznil, když ho zajali náckové a dělali na něm kruté experimenty. Bohužel komerční výsledky Hellboye v kinech nebyly tak dobré, aby trojka dostala zelenou a del Toro nedávno potvrdil, že třetí díl jeho comicsové série je definitivně u ledu. Od té chvíle bylo však víceméně jasné, že se dřív nebo později dočkáme restartu a že rudý ďábel, který kope za lidstvo, se do kin jednou vrátí. Ale asi jsme nečekali, že to bude takhle rychle a takhle náhle. 

 

Jo, rozumíte tomu dobře. Hellboy se bude restartovat a nemuselo by to být vůbec špatné. Guillermo del Toro i Ron Perlman jsou zcela ze hry, ale Mike Mignola se okolo nové filmové verze pořád točí a teď prozradil, že by si pekelného hrdinu mohl zahrát David Harbour. Herec, kterému s Karlem už celkem dlouho přejeme pořádnou roli, díky které by se odrazil do první ligy, zazářil v seriálu Stranger Things a byl jedním z vážných kandidátů na Deadpoolova parťáka Cablea. Není to hvězda, ale to nebyl ani Perlman a logicky se dá předpokládat, že i on bude zaplácaný hromadou makeu-pu. Drsňáci mu však jdou, takže jsme za něj rádi. A radost nám dělá i jméno režiséra. Za kameru se totiž postaví Neil Marshall, režisér těch nejlepších dílů Hry o trůny a tvůrce filmů jako Centurion, Pád do tmy nebo Psí vojáci. Kdo jeho filmografii sleduje, asi ho nepřekvapí informace, že nový Hellboy bude eRko. 

 

Takže teď máte dvě možnosti. Buď můžete začít být zvědaví a pomalu se těšit na drsnou comicsovku od zajímavého režiséra s ne moc známým hercem, který ale má charisma, talent i schopnosti na to, aby tuhle postavu dovedl převzít. Nebo můžete bulet, že to netočí del Toro, jenž ale v poslední době utíká k trošku jiným filmům a možná už vrchol své kariéry zažil, a nevrátí se Perlman, jemuž však bylo v dubnu sedmašedesát. Osobně jsem pro tu první možnost.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace