Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bana chce být zase super!


ikona
imf
comicseric banahulk
 

O smělých plánech Aviho Arada a vznikající filmové odnoži Marvelu už jsme mluvili, ale tehdy to byly jen takové ty sladké marketingové řečičky. Minimálně v případě druhého Hulka se však ledy začínají rychle hýbat a k reakci už se nechal na jedné tiskovce vyprovokovat i Eric Bana. Prohlásil, že by si rád znovu Hulka zahrál a první film považuje za mimořádně vyvedený. Připustil však, že chápe Aviho rozhodnutí udělat dvojku trošku akčnější a bezmozkovou. Rád si prý rozmlátí pár tanků a posune celou postavu blíž ke comicsovým kořenům. Hezky se to poslouchá, viďte. Potíž je v tom, že Banu ještě nikdo neoslovil. Podle jeho vlastních slov se o projektu dozvěděl až od novinářů a i když má s Avim Aradem úzké vztahy, možnost jeho účasti v sequelu ještě neprobírali. Dá se to omluvit snad jen vytížeností obou mužů, protože Avi Arad už několikrát prohlásil, že Eric Bana je pro sequel nutnost (o tom žádná). Snad se ti dva brzy posadí k jednomu stolu a plácnou si, ačkoliv Hulka považuji místy spíš za nejdražší ukolébavku všech dob (i když Šifra je slušnou konkurencí), rozhodně to nebyl špatný film a zasloužil by si nějaký, byť mírně béčkový, dovětek.

Najít skulinu v Banově rozvrhu ale nebude lehké, australský čahoun právě dokončil Lucky You, ve kterém coby profesionální hráč pokeru musí vyhrát důležitý zápas, navzdory silnějším soupeřům a rodinným problémům a má roztočené drama s Frankou Potente, která hraje v Romulus, My Father jeho duševně nemocnou manželku, což Eric těžce nese. Film je vyprávěn z pohledu syna tohoto páru a režii má ostřílený herec Richard Roxbourgh, kterého můžete pamatovat např. z Moulin Rouge, Van Helsinga nebo Ligy výjimečných. To nejzajímavější pak Banu teprve čeká, zahraje si jednu z rolí v psychologickém dramatu Morgan's Summit, ve kterém se Bruce Willis změní z lidumila na vraždící stroj, poté co mu banda zločinců zničí život. Režíruje producent a scenárista Tom Schulman.

Vejde se tam někam Bruce Banner a jeho zelené alter-ego? Doufejme že ano, protože Hulk bez Bany by zkrátka nebyl to pravé ořechové.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace